Η Mastering Leadership DVD της Cesar Millan Part I

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από την επιχείρηση που συζητήθηκε σε αυτήν την ανάρτηση.
Στο σπίτι σας είναι ο σκύλος σας ο αρχηγός πακέτων; Σας πηδάει ο σκύλος σας όταν εμφανίζεται σπίτι; Το σκυλάκι σας πέφτει όταν ήρθε η ώρα για δείπνο; Όταν ανοίγετε την μπροστινή πόρτα, ο σκύλος σας βγαίνει πρώτα; Εάν απαντήσατε πράγματι σε οποιοδήποτε είδος από αυτές τις ανησυχίες, τότε το σύνολο DVD Mastering Leadership του Cesar Millan είναι κάτι που πρέπει να δείτε.
Μόλις πήρα το σύνολο DVD Mastering Leadership του Cesar Millan. Απολαμβάνετε την προβολή του Cesar Millan The Canine Whisperer στο National Geographic Channel; Αυτό το σύνολο DVD δεν είναι ακριβώς όπως ο ψιθυριστής σκύλων όπου πηγαίνει σε διαφορετικά σπίτια επίλυσης προβλημάτων. Είναι γυρισμένο μπροστά σε ένα ζωντανό, διαδραστικό ακροατήριο με χρήσιμο υλικό, καθώς και μερικά κλιπ από την εμφάνιση του Whisperer του σκύλου για να ενισχύσει συγκεκριμένα σημεία.
Άτομα εκπαίδευσης για σκύλους – δίσκος 1

Ακολουθεί ένα περίγραμμα από το δίσκο 1 του σετ DVD Mastering Leadership του Cesar Millan.
Το πέντε τμήμα που καλύπτει αυτό το δίσκο είναι:

Σκυλιά ως ζώα
Σκυλιά ως είδος
Σκυλιά ως φυλές
Σκυλιά ως προσωπικότητα
Εκπλήρωση σκύλων

Αφού έβλεπα το δίσκο 1 (δύο φορές), πίστευα στον εαυτό μου … Θα κάνω τους γονείς μου να δουν αυτό το δίσκο. Δεν είμαι σίγουρος αν θα συμμορφωθούν με όλους ή οποιοδήποτε είδος διδασκαλιών του Cesar, ωστόσο είναι εξαιρετικά το άνοιγμα των ματιών, καθώς και θα τους βοηθήσει πολύ καλύτερα να εκπαιδεύσουν το σκυλί τους.
5 Βασικά σημεία από το δίσκο 1:
Κανόνες, όρια, καθώς και περιορισμοί – ο σκύλος σας πρέπει να έχει κανόνες, όρια, καθώς και περιορισμούς. Ως ηγέτης πακέτων είναι το έργο σας (ο άνθρωπος) να τα επιβάλει, αφού αν δεν το κάνετε τότε ο σκύλος σας θα υποθέσει τη λειτουργία του ηγέτη πακέτων καθώς και θα αρχίσει να δημιουργεί τους δικούς του κανόνες, τα όρια, καθώς και τους περιορισμούς.
Τέσσερα επίπεδα ενέργειας – εξαιρετικά υψηλά, υψηλά, μεσαίου, καθώς και χαμηλά – χαμηλά και μέτρια γεννιούνται για να είναι οπαδοί, καθώς και οι υψηλές καθώς και οι εξαιρετικά υψηλές γεννούνται για να είναι ηγέτες. Δεν είναι τόσο η φυλή που θέλετε, ωστόσο το επίπεδο ενέργειας.
Σημασία του βόλτα – Ένας εύκολος περίπατος σε κάνει να αρμονία με το σκυλί σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένας άστεγος καθώς και ο σκύλος τους φαίνεται να είναι τόσο συντονισμένοι, αφού περπατούν πάντα μαζί. Ο ιδιοκτήτης θα έπρεπε να είναι μπροστά καθώς και ο σκύλος θα έπρεπε να είναι στην πλάτη (ο ιδιοκτήτης οδηγεί το σκυλί).
Εκπλήρωση σκύλου – Η κατανόηση ακριβώς πώς να ικανοποιήσει σωστά ένα σκυλί θα τους παράσχει ισορροπία.
Ο τύπος εκπλήρωσης έχει αγορά 1. Άσκηση 2. Αυτο-έλεγχος 3. αγάπη-αυτό θα επιτύχει ό, τι χρειάζεται ο σκύλος σας. Συχνά αναμιγνύουμε την αγορά στον τύπο. Απαιτούμε να ικανοποιήσουμε πρώτα τα σκυλιά μας από τους εαυτούς μας. Η αγάπη είναι για εμάς (οι άνθρωποι) όχι για τα σκυλιά. Το σώμα | Το μυαλό | Η καρδιά.

Του προγράμματος υπάρχει ένας τόνος άλλων πληροφοριών, εκτός από αυτό που σημείωσα παραπάνω, ωστόσο ήθελα να μοιραστώ τα πρωταρχικά σημεία που έμειναν στο κεφάλι μου.
Σκέψεις μου
Όπως συζήτησα νωρίτερα, μόλις επιταχύνω με αυτό το DVD που θα πάει στους γονείς μου, καθώς θα τους αναγκάσω να δουν και τους τρεις δίσκους. Ήμουν εξαιρετικά έκπληκτος από τον πρώτο δίσκο, οι άνθρωποι που εκπαιδεύονται για σκύλους. Καλύπτει ορισμένους βασικούς τομείς που πιστεύω ότι θα βοηθήσουν τόσο τους αρχάριους όσο και τους προχωρημένους ιδιοκτήτες σκύλων. Ο πρώτος δίσκος τρέχει μόνο περίπου 45 λεπτά σε μήκος καθώς και είναι εξαιρετικά απλό να αφομοιώσει σε μια συνεδρίαση. Θα πρότεινα οποιοδήποτε είδος ατόμου που επιθυμεί να ενισχύσει την κατανόηση των σκύλων, τη συμπεριφορά των σκύλων, την ψυχολογία των σκύλων, καθώς και θα ήθελε επίσης να ενισχύσει τον δεσμό τους με τον σκύλο τους για να αγοράσει καθώς και να θέσει τον Cesar Mastering Leadership DVD Disc 1 .

Περιμένετε … υπάρχουν πολλά άλλα. Τις επόμενες μέρες θα το κάνω και το δίσκο αξιολόγησης 2 καθώς και 3.
Cesar Milan Mastering Leadership DVD Διαγωνισμός
Έχω ένα ολοκαίνουργιο αντίγραφο του DVD Leadership DVD της Cesar Millan που θέλω να παράσχω σε έναν από τους τυχερούς αναγνώστες μου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε ένα σχόλιο οπουδήποτε στο blog μου κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου του 2008, καθώς θα πάω στο όνομά σας σε ένα σχέδιο που θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιανουαρίου για να παράσχει το σύνολο DVD Mastering Leadership του Cesar Millan. Παρεμπιπτόντως, η “ωραία θέση” δεν θα το κόψει. Θα πρέπει να προσθέσετε ένα ουσιαστικό σχόλιο που προσθέτει στην ανάρτηση ιστολογίου. Δοκιμάστε να αναφέρετε το σχόλιό σας στη δημοσίευση καθώς και κάτι που έχει συμβεί στη ζωή σας. Μπορείτε να προσθέσετε ως πολλά σχόλια όπως σας αρέσει, καθώς θα πάω στο όνομά σας μια επιπλέον ώρα κάθε φορά που αφήνετε ένα σημαντικό σχόλιο

Ελπίζω να ευχαριστήσατε την αξιολόγηση καθώς και παρακαλώ επιτρέψτε μου να καταλάβω αν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες στην ενότητα σχολίων παρακάτω … Το επόμενο σχόλιό σας θα μπορούσε να σας κερδίσει το σύνολο DVD Mastering Leadership του Cesar Millan.
Κορυφαίες επιλογές για τα κουτάβια μας
Καλύτερο παιχνίδι κουτάβι Μας αρέσει: Calmeroos κουτάβι παιχνίδι w/ heartbeat καθώς και ζεστά πακέτα – ιδανικά για νέα κουτάβια. Βοηθά την απλότητα το άγχος και το άγχος στο νέο τους σπίτι.
Καλύτερο σκύλο μασί Μας αρέσουν: Bones & Cnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Τα γλυπτά γυαλιού γάτας

Αυτή η δημοσίευση αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών* Πόσο εντυπωσιακά είναι αυτά τα γλυπτά γυαλιού Tortoiseshell; Παράγονται από το Connecticut με βάση το άλλο μισό καθώς και τους άλλους μισούς φυσητήρες

Φιλοξενία εργαστηρίων καλλωπισμού κουταβιών

από τη Melissa Viera 19 Αυγούστου 2015 Υπάρχουν πολλά οφέλη για να αποκτήσετε νέους πελάτες κουταβιών στο σαλόνι σας. Οι ιδιοκτήτες κουταβιών είναι εκστατικοί σχετικά με τη νέα προσθήκη στην

Γιατί οι κανονισμοί ειδικών για φυλές είναι μαλακίες!

Είμαι σχισμένος για το τι να μοιραστώ καθώς και τι δεν πρέπει να μοιραστώ για το Pitbulls. Μερικές φορές, όταν μοιραζόμαστε συγκεκριμένα μηνύματα, καταλήγουμε να ενισχύουμε τα ακριβή στερεότυπα που