Η Daisy δηλώνει “τυρί!” Για την Εθνική Ημέρα της Κάμερας

AddThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddThismore5

Χαμογελάστε!” Από χθες ήταν η Εθνική Ημέρα της φωτογραφικής μηχανής. Δεν πρέπει πραγματικά να αγγίξω την κάμερα καθώς και τους φακούς, ωστόσο σήμερα είναι εντάξει, αφού θέλω να σας μιλήσω για κάμερες. Οι κάμερες είναι σημαντικές, ώστε η μαμά ή ο μπαμπάς σας να μπορούν να λάβουν μεγάλες προσφορές, καθώς και μεγάλες προσφορές αξιολάτρευτων φωτογραφιών από εσάς για να δείξετε όλους τους καλούς φίλους σας στο Facebook, το Twitter, το Pinterest ή το Instagram. Ακριβώς εδώ μπορείτε να δείτε μερικούς φακούς που μπορείτε να πάτε με μια ψηφιακή κάμερα. Καταλαβαίνετε ότι διαφορετικοί φακοί μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε διαφορετικοί; Θα σας δείξω πώς!

Αυτό είναι ακριβώς το πώς βλέπω με φακό 50mm. Είναι ένας υπέροχος φακός, καθώς και ο επαγγελματίας φωτογράφος σας δεν χρειάζεται να πάρει τόσο κοντά ή πολύ μακριά για να τραβήξει μια μεγάλη εικόνα. Εάν χρησιμοποιήσετε μια ρύθμιση ευρείας διάταξης (αυτό είναι το άνοιγμα στο φακό που επιτρέπει το φως μέσα), μπορείτε να πάρετε τη συμφωνία σας στο επίκεντρο, καθώς και κάποια δημιουργική θολότητα στο σώμα σας. Αυτό είναι υπέροχο αν θέλετε να ελαχιστοποιήσετε την εστίαση σε μια κοιλιά λιγότερο από την άκρη. Απλά βεβαιωθείτε ότι η εστίαση είναι στα μάτια σας!

Από το άλλο πόδι, αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε με φακό ευρείας γωνίας. Ο επαγγελματίας φωτογράφος μου απέχει μόλις λίγα εκατοστά από μένα, καθώς και παρατηρήστε ακριβώς πώς όλο το φόντο είναι ακόμα στο πλαίσιο; Αυτή η φωτογραφία πρέπει να περικοπεί! Το άνοιγμα δεν είναι ανοιχτό τόσο ευρύ σε αυτή τη φωτογραφία όσο και μπορείτε να δείτε ότι το μεγαλύτερο μέρος του σώματός μου είναι στο επίκεντρο. Δεδομένου ότι το λιγότερο φως μπαίνει στο φακό, αν είναι λίγο σκοτεινό, πιθανότατα απαίτηση να χρησιμοποιήσετε ένα φλας. Ζητήστε από τον επαγγελματία φωτογράφο σας να αναπηδήσει το φλας από το ανώτατο όριο αντί να το στοχεύσει απευθείας στα μάτια σας για να αποτρέψει το επίπονο φαινόμενο με λέιζερ.

Τέλος, εδώ ακριβώς κοιτάζω με ένα ωραίο φακό πορτρέτου 100mm. Ο επαγγελματίας φωτογράφος μου απέχει πολύ από μένα, καθώς και μόνο η συμφωνία μου καθώς και το μέρος του σώματός μου βρίσκονται στο πλαίσιο. Αυτός ο φακός θα σας βοηθήσει να πάρετε ένα υπέροχο πορτρέτο χωρίς να δείξετε και ένα μεγάλο φόντο.

Ακόμα και ο Harley φαίνεται όμορφος με το φακό των 100mm! Ωστόσο, αμφισβητώ ότι έχει πολλούς καλούς φίλους στο Facebook για να μοιραστεί την εικόνα του. Συγγνώμη, Harley.

Ποιος φακός κάμερας μου αρέσει το καλύτερο; Οποιοσδήποτε τύπος που με επιτρέπει να φτάσω αρκετά για να φτάσω στις απολαύσεις! Παρόλο που φαίνεται ότι κοιτάζω την κάμερα, συνήθως κοιτάζω πραγματικά μια από τις προτιμώμενες λιχουδιές μου που παρατηρούνται ακριβώς δίπλα στην κάμερα.

Δεν έχετε κάμερα DSLR με μεγάλες προσφορές φακών; Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε να τραβήξετε μερικές υπέροχες φωτογραφίες που χρησιμοποιούν την κάμερα από ένα κινητό τηλέφωνο, επίσης!

Ποια κάμερα θέλετε να χρησιμοποιήσετε;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

[Νέο προϊόν] FOOEY ΕΛΛΗΝΙΑ BITTER Εκπαίδευση Σπρέι Βοήθεια

AddThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore Δεν είναι απλό να εκπαιδεύσετε τα οικογενειακά κατοικίδια ζώα να μην γλείφουν καθώς και να μασούν τα πράγματα

Halti εναντίον ευγενικού ηγέτη. Ποιό είναι καλύτερο?

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από τις εταιρείες που επεσήμαναν σε αυτήν την ανάρτηση. Θέλετε να επιλέξετε μια διασκέδαση, κλώτσησε

Raw Pet Dog Food Guide

10 Απλή ακατέργαστη συνταγή τροφίμων για κατοικίδια ζώα Στο eBook μου “10 απλές συνταγές για τα σκυλιά για κατοικίδια ζώα” θα μάθετε: Πώς να τροφοδοτήσετε μια σπιτική ακατέργαστη διατροφή Ποια