Ποιοι είναι μερικοί τρόποι για να βοηθήσετε το σκυλί σας να αγαπά τον κτηνίατρο;

Σύμφωνα με την ένωση επαγγελματιών εκπαιδευτών σκυλιών, για να αποτρέψετε το σκυλί σας να κουνάει και να κλαψουρίζει κάθε φορά που τραβάτε στον κτηνιατρικό χώρο στάθμευσης οχημάτων, αρχίστε να τον εκπαιδεύετε για να του δείξετε ότι το γραφείο του κτηνιάτρου είναι η μεγαλύτερη θέση στον κόσμο Όταν τον φέρετε για πρώτη φορά στο σπίτι. Αυτή η εκπαίδευση προφανώς λειτουργεί καλύτερα ξεκινώντας ως κουτάβι, αλλά κάθε σκύλος μπορεί να επωφεληθεί από την ύπαρξη θετικών εμπειριών στο κτηνιατρικό γραφείο.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για ένα σκυλί του οποίου η ουρά αρχίζει να κουνιέται όταν φτάσετε στο γραφείο του κτηνιάτρου:

Συζητήστε με τον κτηνίατρό σας για να φέρετε το σκυλί σας για μερικές γρήγορες επισκέψεις. Τα περισσότερα γραφεία επιτρέπουν αυτό, εφόσον δεν κακοποιείτε το προνόμιο.

Περάστε λίγα λεπτά στην περιοχή υποδοχής που τροφοδοτεί το σκυλί σας, στη συνέχεια φύγετε. Όσο πιο τυπικά μπορείτε να το κάνετε αυτό, τόσο πιο αποτελεσματικό θα είναι, αλλά ακόμη και μία φορά το μήνα μπορεί να είναι αποτελεσματικό.

Αφού το σκυλί σας είχε μερικές θετικές check outs μόνο που έλαβαν απολαύσεις, να τον πάρει στην κλίμακα, να τον τροφοδοτήσει μερικές απολαύσεις και στη συνέχεια να φύγει.

Μόλις το σκυλί σας είχε μερικές θετικές check outs σε αυτό το επίπεδο, έχετε τους κτηνιατρικούς τεχνικούς να τον τροφοδοτούν. Ρωτήστε αν μπορείτε να τον πάρετε πίσω σε μια αίθουσα εξετάσεων. Τροφή του αντιμετωπίζει στο δωμάτιο και στη συνέχεια φύγετε.

Επαναλάβετε αυτά τα βήματα έως ότου το σκυλί σας σκαρφαλώσει στον κτηνίατρο κάθε φορά.

Μερικές συμβουλές που πρέπει να θυμάστε:

Αφήνετε πάντα σε μια θετική σημείωση. Εάν το σκυλί σας έχει κακή αντίδραση ή φοβάται κάτι, βρείτε μια περιοχή όπου είναι πρόθυμος να πάρει απολαύσεις – ακόμα κι αν είναι έξω από το γραφείο. Μην φύγετε αμέσως αφού το σκυλί σας έχει αντιδράσει ή φοβηθεί από κάτι.

Εάν το σκυλί σας φοβάται, περιμένετε μέχρι να χαλαρώσει λίγο πριν φύγετε. Θα πρέπει να σας προσφέρει κάποιο είδος χαλαρωτικής συμπεριφοράς, όπως συνεδρίαση, αναστενάζοντας ή κουνώντας μακριά, σε κάποιο σημείο της επίσκεψης. Όταν το κάνει αυτό, τον ανταμείβει αφήνοντας.

Εάν το σκυλί σας είναι εξαιρετικά φοβισμένο, έχετε περισσότερη δουλειά μπροστά σας. Εξετάστε το ενδεχόμενο να τον τροφοδοτήσετε εκεί μερικές φορές την εβδομάδα.

Ένα εξαιρετικά φοβισμένο σκυλί μπορεί να μην είναι σε θέση να εισέλθει στο κτίριο κατά τις πρώτες λίγες συνεδρίες. Εάν αρχίσει να κουνιέται όταν τραβάτε το χώρο στάθμευσης του οχήματος, ξεκινήστε ανταμείβοντας τον για να χαλαρώσετε ενώ ακόμα στο αυτοκίνητο. Εργαστείτε αργά για να μπείτε μέσα στο κτίριο.

Πηγή: Ένωση επαγγελματιών εκπαιδευτών σκύλων

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του άγχους από την κτηνιατρική check outs, ελέγξτε την πρωτοβουλία Fear Free και εδώ στο GoodNewsforpets.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Συμβουλές κατάρτισης: 12 λόγοι για να διδάξετε ένα σκυλί για να καθίσετε

Εάν διδάξετε το σκυλί σας ένα πράγμα, πώς να καθίσετε στην εντολή θα ήταν ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Θυμάμαι όταν υιοθέτησα για πρώτη φορά το εργαστηριακό μου Mix

Η απώλεια βάρους PetMeds® ως σημάδι στα κατοικίδια ζώα

addThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore1 Η απώλεια βάρους είναι ένα από τα πιο τυπικά γενικά μη ειδικά συμπτώματα ασθένειας τόσο στα σκυλιά μας

PETMEDS® VOMPOMEN ή SIWNING STOMON σε σκυλιά

addThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore1 Μια κοινή παρουσίαση στην κτηνιατρική κλινική είναι ένας σκύλος με πρησμένη κοιλιά ή στομάχι. Κατά τη διάρκεια της