Ποιο είναι το καλύτερο κολάρο για την κατάρτιση σκύλων κατοικίδιων ζώων;

Αν οι ιδιοκτήτες σκύλων κατοικίδιων ζώων είναι φιλόξενοι σε ένα πράγμα, είναι περιλαίμια. Εδώ είναι η ευκαιρία σας να εκφράσετε τη γνώμη σας για το γιατί πρέπει ή δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα συγκεκριμένο κολάρο.

Θα πάω πρώτα:

Τα δύο περιλαίμια που προτείνω είναι το Halti και το Collar Pinch.

Κάθε σκύλος κατοικίδιων ζώων είναι διαφορετικό και δεν υπάρχει καλύτερο κολάρο για όλα τα σκυλιά. Αλλά για το μέσο μεσαίο ή μεγάλο σκυλί, το καλύτερο κολάρο κατάρτισης είναι το κολάρο τσίμπημα. Με ένα γρήγορο λουρί pop ως διόρθωση, ο σκύλος κατοικίδιων ζώων μαθαίνει να μην τραβήξει.

Φυσικά, χρειάζεται πολύς χρόνος, υπομονή και πρακτική για να φτάσουμε στο σημείο όπου τα τακούνια των κατοικίδιων ζώων είναι αξιόπιστα, αλλά το κολάρο τσίμπημα είναι ένα καλό εργαλείο που πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να φτάσει σε αυτό το σημείο, ειδικά με ισχυρά σκυλιά.

Το κολάρο Pinch (ή Prong) είναι παρόμοιο με ένα κανονικό κολάρο κατάρτισης (ή πνιγμού), αλλά είναι πολύ πιο αποτελεσματικό. Με το σύντομο, ομαλό παλτό του Mutt μου, ένα κανονικό κολάρο κατάρτισης τακτικά γλιστράει στο πιο παχύτερο μέρος του λαιμού του, όπου είναι άχρηστο. Το κολάρο τσίμπημα παραμένει ψηλά στο λαιμό του και σπάνια χρειάζεται προσαρμογή.

Μερικοί άνθρωποι θα πουν τα κολάρα τσίμπημα είναι απάνθρωπη. Προσωπικά, νομίζω ότι είναι απάνθρωπο να βγάζω το χέρι μου.

Ακόμα, γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι έχουν προβλήματα με το κολάρο τσίμπημα και δεν θα χρησιμοποιήσουν ένα υπό καμία περίπτωση. Άλλα σκυλιά τραβούν τόσο άσχημα ακόμη και με το κολάρο τσίμπημα που θα μπορούσαν να βλάψουν τον εαυτό τους. Τότε προτείνω ένα halti.

Οι Haltis είναι γενικά οι ίδιοι με τους ευγενικούς ηγέτες. Και οι δύο είναι περιλαίμια κεφαλής που μειώνουν το τράβηγμα ενός σκύλου. Ακόμη και για τις χειρότερες περιπτώσεις, όταν ένας σκύλος κατοικίδιων ζώων τραβά ανεξάρτητα από το τι, το τράβηγμα είναι λιγότερο προφανές όταν ο σκύλος κατοικίδιων ζώων φοράει ένα halti.

Το πρόβλημα με το Haltis είναι ότι τα σκυλιά θα πάνε ιδανικά πίσω στο τράβηγμα μόλις βρεθούν σε κανονικό κολάρο. Για μερικούς ανθρώπους, αυτό είναι εντάξει, εξαρτώνται απλώς από το Halti και το χρησιμοποιούν όλη την ώρα.

Δεν θέλω να εξαρτηθώ από οποιοδήποτε είδος περιλαίμιου κατάρτισης, γι ‘αυτό αλλάζω μεταξύ των δύο ειδών ενώ προσπαθώ να χρησιμοποιήσω ένα κανονικό, επίπεδο κολάρο όσο το δυνατόν συχνότερα.

Για ό, τι αξίζει, ο Ace προτιμά το κολάρο τσίμπημα. Παρόλο που τους ανέχεται, μισεί τους ευγενικούς ηγέτες και τον Haltis επειδή έχοντας κάτι γύρω από το ρύγχος του τον κάνει να αισθάνεται περιορισμένος (ή θα πω υπό έλεγχο!). Δεν νομίζω ότι ξέρει ακόμη και πότε έχει το κολάρο του τσίμπημα.

Ποιο κολάρο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο για την κατάρτιση σκύλων κατοικίδιων ζώων;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Tail It Pet GPS Tracking Champion Gadget

Συγχαρητήρια, οι γάτες του νησιού! Είστε ο πρωταθλητής μιας ουράς συσκευής παρακολούθησης GPS. Αναζητήστε ένα email από την Ingrid.* Για πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ουρά, καθώς και για

Η Bella πηγαίνει στο Woofstock 90210

κουμπιά κοινής χρήσης AddThis στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddThismore20 Νομίζω ότι το Everypawdy πρέπει να αναγνωρίσει αυτόν τον ταχυδρομικό κώδικα από την τηλεοπτική εκπομπή Beverly Hills 90210.

Dog leash reflectors

Velcro leash reflectors Note: This is a paid review. read more to learn how you can win a five-pack of leash reflectors. Last weekend I was driving my car around