Ποιο είναι το καλύτερο κολάρο για την κατάρτιση σκύλων κατοικίδιων ζώων;

Αν οι ιδιοκτήτες σκύλων κατοικίδιων ζώων είναι φιλόξενοι σε ένα πράγμα, είναι περιλαίμια. Εδώ είναι η ευκαιρία σας να εκφράσετε τη γνώμη σας για το γιατί πρέπει ή δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα συγκεκριμένο κολάρο.

Θα πάω πρώτα:

Τα δύο περιλαίμια που προτείνω είναι το Halti και το Collar Pinch.

Κάθε σκύλος κατοικίδιων ζώων είναι διαφορετικό και δεν υπάρχει καλύτερο κολάρο για όλα τα σκυλιά. Αλλά για το μέσο μεσαίο ή μεγάλο σκυλί, το καλύτερο κολάρο κατάρτισης είναι το κολάρο τσίμπημα. Με ένα γρήγορο λουρί pop ως διόρθωση, ο σκύλος κατοικίδιων ζώων μαθαίνει να μην τραβήξει.

Φυσικά, χρειάζεται πολύς χρόνος, υπομονή και πρακτική για να φτάσουμε στο σημείο όπου τα τακούνια των κατοικίδιων ζώων είναι αξιόπιστα, αλλά το κολάρο τσίμπημα είναι ένα καλό εργαλείο που πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να φτάσει σε αυτό το σημείο, ειδικά με ισχυρά σκυλιά.

Το κολάρο Pinch (ή Prong) είναι παρόμοιο με ένα κανονικό κολάρο κατάρτισης (ή πνιγμού), αλλά είναι πολύ πιο αποτελεσματικό. Με το σύντομο, ομαλό παλτό του Mutt μου, ένα κανονικό κολάρο κατάρτισης τακτικά γλιστράει στο πιο παχύτερο μέρος του λαιμού του, όπου είναι άχρηστο. Το κολάρο τσίμπημα παραμένει ψηλά στο λαιμό του και σπάνια χρειάζεται προσαρμογή.

Μερικοί άνθρωποι θα πουν τα κολάρα τσίμπημα είναι απάνθρωπη. Προσωπικά, νομίζω ότι είναι απάνθρωπο να βγάζω το χέρι μου.

Ακόμα, γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι έχουν προβλήματα με το κολάρο τσίμπημα και δεν θα χρησιμοποιήσουν ένα υπό καμία περίπτωση. Άλλα σκυλιά τραβούν τόσο άσχημα ακόμη και με το κολάρο τσίμπημα που θα μπορούσαν να βλάψουν τον εαυτό τους. Τότε προτείνω ένα halti.

Οι Haltis είναι γενικά οι ίδιοι με τους ευγενικούς ηγέτες. Και οι δύο είναι περιλαίμια κεφαλής που μειώνουν το τράβηγμα ενός σκύλου. Ακόμη και για τις χειρότερες περιπτώσεις, όταν ένας σκύλος κατοικίδιων ζώων τραβά ανεξάρτητα από το τι, το τράβηγμα είναι λιγότερο προφανές όταν ο σκύλος κατοικίδιων ζώων φοράει ένα halti.

Το πρόβλημα με το Haltis είναι ότι τα σκυλιά θα πάνε ιδανικά πίσω στο τράβηγμα μόλις βρεθούν σε κανονικό κολάρο. Για μερικούς ανθρώπους, αυτό είναι εντάξει, εξαρτώνται απλώς από το Halti και το χρησιμοποιούν όλη την ώρα.

Δεν θέλω να εξαρτηθώ από οποιοδήποτε είδος περιλαίμιου κατάρτισης, γι ‘αυτό αλλάζω μεταξύ των δύο ειδών ενώ προσπαθώ να χρησιμοποιήσω ένα κανονικό, επίπεδο κολάρο όσο το δυνατόν συχνότερα.

Για ό, τι αξίζει, ο Ace προτιμά το κολάρο τσίμπημα. Παρόλο που τους ανέχεται, μισεί τους ευγενικούς ηγέτες και τον Haltis επειδή έχοντας κάτι γύρω από το ρύγχος του τον κάνει να αισθάνεται περιορισμένος (ή θα πω υπό έλεγχο!). Δεν νομίζω ότι ξέρει ακόμη και πότε έχει το κολάρο του τσίμπημα.

Ποιο κολάρο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο για την κατάρτιση σκύλων κατοικίδιων ζώων;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

What type of canine is this bit guy? assumption That Mutt & win treats!

[frame src=”http://www.thatmutt.com/web/wp-content/uploads/2015/01/Kuba-is-he-a-German-shepherd-mix.jpg” target=”_self” width=”600″ height=”396″ alt=”What type of canine is this?” align=”center” prettyphoto=”false”] The DNA test results are in – what’s your guess? Anyone care to take a assumption on

[Νέο προϊόν] Το χαρούμενο κατοικίδιο ζώο σας φαίνεται λυπηρό; Τα μάτια των αγγέλων μπορούν να βοηθήσουν

addthis κοινή χρήση κουμπιά στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore Μία από τις πιο δύσκολες προκλήσεις για την περιποίηση των κατοικίδιων ζώων είναι αυτή της αφαίρεσης λεκέδων. Όταν

Οι κυβερνητικές σχέσεις AKC: ακριβώς πώς επηρεάζει την αγορά περιποίησης και τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε

από τη Sheila Goffe 1 Μαρτίου 2019 Το American Kennel Club μοιράζεται τα σκυλιά σας καθώς και τη δέσμευση για την ευημερία τους. Στις επόμενες στήλες, κοιτάζουμε μπροστά για να