Πώς να απολαύσετε το κουτάβι σας – το Air Kong

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από τις εταιρείες που αναφέρονται σε αυτήν την ανάρτηση.
Τα Χριστούγεννα είναι ακριβώς γύρω από τη γωνία και ίσως ήρθε η ώρα να αγοράσετε τον καλύτερο φίλο σας ένα νέο κουτάβι παιχνίδι. Δυστυχώς, δεν πρόκειται να πάω σε μεγάλη λεπτομέρεια για τα κουτάβια παιχνίδια αυτή τη φορά (θα το αποθηκεύσουμε για μια άλλη θέση), αλλά αντιμετώπισα αυτή τη μεγάλη εικόνα ενός κουταβιού που παίζει με (προφανώς) το αγαπημένο του παιχνίδι.
Το αγαπημένο μου κουτάβι – The Air Kong

Toy Joy, που φορτώθηκε αρχικά από τον Klocean
Τα παιδιά μου έχουν αυτό το παιχνίδι, είναι το Air Kong και σε περίπτωση που αναρωτιέστε εδώ είναι:

Air Kong Squeaker Donut Dog Toy, μεγάλο
Είναι πολύ ανθεκτικό, αν και ο Stetson ήταν καλός (ή κακός) αρκετά για να σχίσει ένα για να τεμαχιστεί. Εφόσον τον παρακολουθώ και τον αφήνω να παίξει με τον αέρα Κονγκ και να μην καθίσει και να αρχίσει να μασάει το παιχνίδι διαρκεί λίγο και είναι καλό για τα σκυλιά να έχουν ένα μικρό παιχνίδι ρυμουλκών πολέμου.
Το σκυλί σας έχει αέρα Κονγκ; Ποιο είναι το αγαπημένο σας παιχνίδι σκύλων; Ενημερώστε μας στην περιοχή σχολίων.

Κορυφαίες επιλογές για τα κουτάβια μας
Καλύτερο παιχνίδι κουτάβι μας αρέσει: Calmeroos κουτάβι παιχνίδι w/ καρδιάς και πακέτα θερμότητας – ιδανικό για νέα κουτάβια. Βοηθά στη μείωση του άγχους στο νέο τους σπίτι.
Το καλύτερο σκυλί μας αρέσει: Bones & Chews Bully Sticks – Όλα τα κουτάβια μας αγαπούν να δαγκώνουν, να τσίμπημα και να μασούν. Αγαπάμε τη χρήση μπαστούνια για να βοηθήσουμε στην εκτροπή αυτών των ανεπιθύμητων συμπεριφορών.
Καλύτερες λιχουδιές σκυλιών Μας αρέσουν: Crazy Dog Train-Me Treats-Χρησιμοποιούμε αυτά ως υψηλής αξίας μας για τα κουτάβια σκυλιών μας.
Καλύτερα φρέσκα τρόφιμα για σκύλους Μας αρέσουν: Ο σκύλος του αγρότη – Πριν από μερικούς μήνες ξεκινήσαμε να τρέφουμε το Raven Fresh Dog Food και το λατρεύει! Αποκτήστε 50% από την πρώτη σας σειρά από το σκυλί του αγρότη.

Ελέγξτε περισσότερα από τα αγαπημένα μας στη νέα λίστα ελέγχου κουταβιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Η Bella πηγαίνει στο Woofstock 90210

κουμπιά κοινής χρήσης AddThis στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddThismore20 Νομίζω ότι το Everypawdy πρέπει να αναγνωρίσει αυτόν τον ταχυδρομικό κώδικα από την τηλεοπτική εκπομπή Beverly Hills 90210.

A Goodbye Letter for Baxter

At the beginning of July I have a tradition of writing a letter to Baxter to celebrate his Gotcha Day. However, this year it’s a letter of goodbye. Baxter died

Πηγαίνετε ενάντια στους κόκκους: Μπορούν οι γάτες να τρώνε ψωμί;

AddThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore Θρέψη