Πώς να απολαύσετε το κουτάβι σας – το Air Kong

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από τις εταιρείες που αναφέρονται σε αυτήν την ανάρτηση.
Τα Χριστούγεννα είναι ακριβώς γύρω από τη γωνία και ίσως ήρθε η ώρα να αγοράσετε τον καλύτερο φίλο σας ένα νέο κουτάβι παιχνίδι. Δυστυχώς, δεν πρόκειται να πάω σε μεγάλη λεπτομέρεια για τα κουτάβια παιχνίδια αυτή τη φορά (θα το αποθηκεύσουμε για μια άλλη θέση), αλλά αντιμετώπισα αυτή τη μεγάλη εικόνα ενός κουταβιού που παίζει με (προφανώς) το αγαπημένο του παιχνίδι.
Το αγαπημένο μου κουτάβι – The Air Kong

Toy Joy, που φορτώθηκε αρχικά από τον Klocean
Τα παιδιά μου έχουν αυτό το παιχνίδι, είναι το Air Kong και σε περίπτωση που αναρωτιέστε εδώ είναι:

Air Kong Squeaker Donut Dog Toy, μεγάλο
Είναι πολύ ανθεκτικό, αν και ο Stetson ήταν καλός (ή κακός) αρκετά για να σχίσει ένα για να τεμαχιστεί. Εφόσον τον παρακολουθώ και τον αφήνω να παίξει με τον αέρα Κονγκ και να μην καθίσει και να αρχίσει να μασάει το παιχνίδι διαρκεί λίγο και είναι καλό για τα σκυλιά να έχουν ένα μικρό παιχνίδι ρυμουλκών πολέμου.
Το σκυλί σας έχει αέρα Κονγκ; Ποιο είναι το αγαπημένο σας παιχνίδι σκύλων; Ενημερώστε μας στην περιοχή σχολίων.

Κορυφαίες επιλογές για τα κουτάβια μας
Καλύτερο παιχνίδι κουτάβι μας αρέσει: Calmeroos κουτάβι παιχνίδι w/ καρδιάς και πακέτα θερμότητας – ιδανικό για νέα κουτάβια. Βοηθά στη μείωση του άγχους στο νέο τους σπίτι.
Το καλύτερο σκυλί μας αρέσει: Bones & Chews Bully Sticks – Όλα τα κουτάβια μας αγαπούν να δαγκώνουν, να τσίμπημα και να μασούν. Αγαπάμε τη χρήση μπαστούνια για να βοηθήσουμε στην εκτροπή αυτών των ανεπιθύμητων συμπεριφορών.
Καλύτερες λιχουδιές σκυλιών Μας αρέσουν: Crazy Dog Train-Me Treats-Χρησιμοποιούμε αυτά ως υψηλής αξίας μας για τα κουτάβια σκυλιών μας.
Καλύτερα φρέσκα τρόφιμα για σκύλους Μας αρέσουν: Ο σκύλος του αγρότη – Πριν από μερικούς μήνες ξεκινήσαμε να τρέφουμε το Raven Fresh Dog Food και το λατρεύει! Αποκτήστε 50% από την πρώτη σας σειρά από το σκυλί του αγρότη.

Ελέγξτε περισσότερα από τα αγαπημένα μας στη νέα λίστα ελέγχου κουταβιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Μπορούμε να περιμένουμε να δούμε μερικά Lat Labs στο Westminster για άλλη μια φορά φέτος;

Μου αρέσει να παρακολουθώ το σκυλί του Westminster Kennel Club. Δεν καταλαβαίνω αν παρακολουθήσατε τον διαγωνισμό πέρυσι, ωστόσο, όταν ο νικητής του Labrador Retriever πραγματικά έπεσε στο πάτωμα, το μόνο

Τα καλύτερα ψάρια της λίμνης των φυκιών, 14 άλγη που τρώνε ψάρια για λίμνες-οι λίμνες Nualgi

φυκιών που καταναλώνουν τα ψάρια είναι ένα σε κάθε πολύ αγαπημένες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους των Nualgi και περιβαλλοντικά φιλικές προς το περιβάλλον για να ρυθμίσουν τα φύκια

Η παρεγκεφαλιδική υποπλασία σε κατοικίδια ζώα

addthis κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore Η παρεγκεφαλιδική υποπλασία είναι μια κατάσταση όπου το τμήμα του εγκεφάλου που είναι γνωστό ως παρεγκεφαλίδα δεν είναι