[Νέο προϊόν] FOOEY ΕΛΛΗΝΙΑ BITTER Εκπαίδευση Σπρέι Βοήθεια

AddThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore

Δεν είναι απλό να εκπαιδεύσετε τα οικογενειακά κατοικίδια ζώα να μην γλείφουν καθώς και να μασούν τα πράγματα που ανακαλύπτουν ενδιαφέροντα. Οι αισθήσεις της οσμής καθώς και η γεύση τους βοηθούν να ελέγξουν το περιβάλλον τους. Αυτή η φυσική περιέργεια μπορεί να είναι επικίνδυνη ή καταστροφική όταν τα οικογενειακά κατοικίδια κατέληξαν να σκέφτονται τα λάθος πράγματα. Οποιοδήποτε άτομο που έχει έρθει σπίτι στο μαξιλάρι που γεμίζει διάσπαρτα γύρω από το χώρο διαβίωσης μπορεί να το επιβεβαιώσει! Εάν το κατοικίδιο ζώο σας παίρνει ένα επιτόκιο για ένα ηλεκτρικό καλώδιο ή ένα δηλητηριώδες φυτό, ωστόσο, αυτή η περιέργεια μπορεί να είναι θανατηφόρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο απαιτείται μια γρήγορη επιλογή χωρίς κίνδυνο για να αποτρέψετε το κατοικίδιο ζώο σας από το γλείψιμο ή το μάσημα σε πράγματα που είναι επιβλαβή. Μπορείτε να ψεκάσετε μακριά καταστρεπτικό γλείψιμο καθώς και να μασήσετε με ασφάλεια, καθώς και γρήγορα με το Fooey εξαιρετικά bitter spray Aid Training Aid.

Είναι το σπίτι σας Pet-Proof;

Δεν υπάρχει λόγος για το τι θα επιλέξει ένα σκυλί αιλουροειδών ή κατοικίδιων ζώων. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα γατάκια καθώς και για τα κουτάβια. Δεδομένου ότι τα οικογενειακά κατοικίδια ζώα βρίσκουν φυσικά τον κόσμο χρησιμοποιώντας τις έντονες αισθήσεις της οσμής καθώς και τη γεύση, είναι όσο οι γονείς των κατοικίδιων ζώων θα τους βοηθήσουν να τους καθοδηγήσουν κατά μήκος αυτής της πορείας της ανακάλυψης όσο το δυνατόν με ασφάλεια. Φυσικά, δεν μπορείτε να τα απολαύσετε κάθε λεπτό, ωστόσο υπάρχουν βήματα που μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε τους κινδύνους. Η προστασία των κατοικίδιων ζώων σας είναι το πρώτο βήμα για να κρατήσετε τα οικογενειακά κατοικίδια ζώα από το γλείψιμο, το δάγκωμα, το μάσημα, καθώς και την κατάποση πράγματα που είναι δηλητηριώδη για οικογενειακά κατοικίδια ζώα ή/και καταστροφικά για τα υπάρχοντά σας.

Πώς να προστατεύσετε τα κατοικίδια ζώα σας

Κρατήστε όλες τις χημικές ουσίες στο σπίτι (δηλ. Καθαριστικά, φάρμακα, τερματίστε τα κούτσουρα, λιπάσματα, αντιψυκτικά, φυτοφάρμακα κ.λπ.) κλειδωμένα σε ένα ντουλάπι για να βεβαιωθείτε ότι το κατοικίδιο ζώο σας δεν μπορεί να τα φτάσει.

Μην αφήνετε τα ηλεκτρικά καλώδια να κρέμονται χαλαρά όπου το κατοικίδιο ζώο σας μπορεί να φτάσει σε αυτά. Τα καλώδια με τα καλώδια με ασφάλεια πίσω από τα έπιπλα ή τα καλύμματα τους με καλύμματα καλωδίων είναι η καλύτερη μέθοδος για την εξασφάλιση περίεργων γατών καθώς και σκυλιά από τυχαία ηλεκτροκίνηση.

Απελευθερώστε το σπίτι σας καθώς και γκαζόν φυτών που είναι επικίνδυνα για τα κατοικίδια ζώα. Αυτά περιλαμβάνουν προεξέχοντα φυτά όπως παλάμες Sago, φυτά καστορέλαιο, poinsettias, αζαλέες, κρίνα, amaryllis, κυκλάμη, τουλίπες, κισσός, καθώς και φιλοσημίες.

Αποθηκεύστε τα σκουπίδια σας κάτω από το νεροχύτη ή σε ένα ντουλάπι με μάνδαλο που είναι ανθεκτική για τα παιδιά. Τυπικό σπίτι σπατάλη όπως κενά δοχεία τροφίμων καθώς και δοχεία μπορεί να έχουν αιχμηρές άκρες ή ένα άνοιγμα μεγάλου επαρκούς για το κεφάλι του κατοικίδιου ζώου σας για να κολλήσει μέσα. Συγκεντρώστε αυτά τα προϊόντα με το χέρι ή με ένα κουτί θραυστήρα πριν τα πετάξετε έξω.

Αποθηκεύστε τα τρόφιμα με ασφάλεια. Ορισμένα προϊόντα διατροφής όπως καφέ, σοκολάτα, σταφύλια, σταφίδες, καραμέλες χωρίς ζάχαρη, καθώς και κόμμι που αποτελούνται από ανθρωπογενείς γλυκαντικά μπορεί να είναι δηλητηριώδη για το κατοικίδιο ζώο σας.

Σε αυτό το σημείο, ίσως να αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε για τα έπιπλα, τα κλινοσκεπάσματα, τα χαλιά, καθώς και τις κουρτίνες. Ίσως το γατάκι σας να αρέσει να θηλάζετε στη γωνία του πάπλωμα κειμηλίων της γιαγιάς ή το κουτάβι σας δεν μπορεί να σταματήσει να μασάει στις σανίδες. Τώρα υπάρχει μια επιλογή για να εξασφαλίσετε αυτά τα προϊόντα καθώς και επιφάνειες που δεν μπορείτε να κλειδώσετε γρήγορα, ενώ παράλληλα προστατεύετε το κατοικίδιο ζώο σας από την κατάποση επικίνδυνων ουσιών.

FOOEY ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ Σπρέι-Η επιλογή για μάσηση έκδοσης

FOOEY ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, καθώς και επιτυχώς αποτρέπει το ανεπιθύμητο δάγκωμα, το γλείψιμο, καθώς και το μάσημα. Με λίγα γρήγορα σπρέι, μπορείτε να εξασφαλίσετε το κατοικίδιο ζώο σας παρέχοντας οποιοδήποτε είδος επιφάνειας, ένα άσχημο, πικρό γεύση σκυλιά, καθώς και γάτες που μισούν απολύτως!

Κατασκευασμένα από όλα τα φυσικά συστατικά που είναι εντελώς απαλλαγμένα από κινδύνους για κατοικίδια ζώα, ύφασμα, φυτά, καθώς και ουσιαστικά κάθε τύπο επιφάνειας, το Fooey Ultra-Bitter Aid Spray Aid είναι η κατάλληλη επιλογή για το question chewing. Στην πραγματικότητα, το Fooey είναι τόσο χωρίς κίνδυνο που μπορείτε να το ψεκάσετε απευθείας στο κατοικίδιο ζώο σας για να βοηθήσετε να σταματήσετε να μασάτε καυτές περιοχές καθώς και άλλες πληγές που απαιτούν χρόνο για να θεραπευτούν.

Επειδή η πικρή γεύση είναι γενικά περιφρονημένη από πολλά από όλα τα ζώα, συμπεριλαμβανομένων των κουνελιών, των ρακών, καθώς και των ελαφιών, μπορείτε ακόμη και να το χρησιμοποιήσετε για να εξασφαλίσετε εκτός των μη εδώδιμων φυτών καθώς και λουλούδια από την άγρια ​​φύση.

Το Fooey Ultra-Bitter Aid Spray Aid είναι μη εύφλεκτο, μη όξινο και μη-μη-καυσαετό, πράγμα που δείχνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με ύφασμα, ταπετσαρία, καθώς και ωραία έπιπλα χωρίς ανησυχία για αποχρωματισμό ή ζημιά. Είναι επίσης χωρίς άρωμα, οπότε δεν υπάρχει καμία περίεργη οσμή να μείνει πίσω.

Χρησιμοποιήστε το FOOEY Ultra-Bitter Aress Aid Spray ως εργαλείο κατάρτισης καθώς και να τερματίσετε να εκδώσετε μάσημα για ένα πιο ευτυχισμένο, πιο υγιεινό σπίτι.

Κερδίστε ένα δωρεάν ψεκασμό βοήθειας για την εκπαίδευση!

Απαιτείται η βοήθεια για την καταπολέμηση της μαίρεσης του Fooey Ultra-Bitter Aid Spray; Απλώς αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω που μας λέει για την εμπειρία σας με το θέμα της μάσησης για τη δυνατότητα να κερδίσετε δωρεάν ψεκασμό βοήθειας για την εκπαίδευση Fooey Ultra-Bitter από το 1800petmeds!

Ένας πρωταθλητής θα επιλεγεί τυχαία την Τετάρτη,11 Ιανουαρίου 2017, οπότε όλοι όσοι συμμετέχουν έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν! (Περιορίζεται στους κατοίκους των ΗΠΑ) Μεγάλη τύχη!

Συγχαρητήρια στον Ronald H, τον νικητή του σχεδίου! Θα σας στείλουμε ένα email σχετικά με το πώς να διεκδικήσετε την ασφάλιση σας.

αιλουροειδείς συμπεριφορές συμπεριφοράς συμπεριφοράς

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Όλα εγκαταστάθηκαν στη νέα μου φωλιά!

Έχω χάσει απολύτως τη δράση με την πώληση του σπιτιού καθώς και τη μετακίνηση στη νέα μου φωλιά. Το άτομο του καλωδίου ήταν εδώ χθες, καθώς και τώρα είμαι όλοι

Heatstroke καθώς και σκυλιά – Ιδέες για το καλοκαίρι

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από την επιχείρηση που επεσήμανε σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι ακόμα αρκετά ζεστό διαθέσιμο αν

[Νέο προϊόν] Novox Carprofen Chewable Tablet

AddThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore Καθώς τα κατοικίδια ζώα μας, τα κοινά προβλήματα συνήθως γίνονται ένα ζήτημα. Η περιορισμένη κινητικότητα από τον πόνο