Heatstroke καθώς και σκυλιά – Ιδέες για το καλοκαίρι

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από την επιχείρηση που επεσήμανε σε αυτήν την ανάρτηση.
Είναι ακόμα αρκετά ζεστό διαθέσιμο αν είστε σε απευθείας σύνδεση στη Νότια Καλιφόρνια (και είμαι βέβαιος ότι σε ολόκληρη την υπόλοιπη χώρα) καταλαβαίνω ότι είναι το τέλος του καλοκαιριού καθώς και οι ιδέες του καλοκαιριού συνήθως έρχονται στην αρχή. Ωστόσο, βρήκα μια ατυχή θέση μόλις πρόσφατα που με έκανε να θέλω να συνθέσω για τους κινδύνους της θερμότητας καθώς και για τα σκυλιά. Καλύψαμε τις ιδέες του καλοκαιριού για εσάς καθώς και το σκυλί κατοικίδιων ζώων σας λίγους μήνες πίσω στη συνάντηση του Dog Dog του οδηγού. Εν πάση περιπτώσει, ήθελα να μοιραστώ μερικές πληροφορίες που μπορεί να είναι διαθέσιμες σε χρήσιμες κατά τη διάρκεια αυτών των τελευταίων ημερών του καλοκαιριού.
Heatstroke καθώς και σκυλιά
Πρώτα απ ‘όλα, μπορεί να καταλάβετε ήδη ότι τα σκυλιά έχουν αναποτελεσματικά συστήματα ψύξης. Τα σκυλιά δεν ιδρώνουν την ίδια ακριβώς μέθοδο, όπως και εγώ. Τα σκυλιά παντελόνια για να ελέγξουν τη θερμοκρασία του σώματός τους. Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με το σκυλί κατοικίδιων ζώων σας, αφού δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τον εαυτό τους ενάντια στην ακραία θερμότητα.
Η ατυχής ανάρτηση που σας είπα ότι έπρεπε να φτιάξετε με ένα K9 που πέθανε από ζεστή εξάντληση.
Ο μοναδικός αξιωματικός του K9 του Τμήματος Carrollton, “Rudy”, πέθανε μετά από ζεστή εξάντληση στο πίσω μέρος μιας μονάδας περιπολίας.

Δυστυχώς, ο Rudy έμεινε στο όχημα με τον κινητήρα καθώς και τον κλιματισμό, ενώ ο σύντροφός του πήγε σε μια συνάντηση. Όταν ο συνεργάτης του Rudy επέστρεψε, το όχημα δεν τρέχει πλέον, καθώς ο Rudy ανακαλύφθηκε με ρηχό παλμό καθώς και αργότερα προφέρεται νεκρός από τον κτηνίατρο. Επιθεωρήστε την πλήρη ανάρτηση στο K9 Policeman Rudy.
Εάν σκοπεύετε να πάρετε το κατοικίδιο ζώο σας για ένα ταξίδι οχήματος να είναι εξαιρετικά προσεκτικός εάν τον αφήσετε στο όχημα για οποιοδήποτε είδος παρατεταμένου χρονικού διαστήματος. Η θερμοκρασία στο όχημά σας μπορεί να αυξηθεί σε βιασύνη.
Σημάδια ότι ο σκύλος κατοικίδιων ζώων σας μπορεί να υποφέρει από τη θερμότητα
Γρήγορη λαχάνιση
Φωτεινή κόκκινη γλώσσα
Κόκκινα ή χλωμό ούλα
Παχύ, κολλώδες σάλιο
Κατάθλιψη
Αδυναμία
Ζάλη
Εμετός – συχνά αίμα
Διάρροια
Αποπληξία
Κώμα

Πράγματα που μπορείτε να κάνετε για ένα κατοικίδιο σκύλο με θερμότητα
Αφαιρέστε το κατοικίδιο ζώο σας από την καυτή περιοχή
Πριν τον πάρετε στον κτηνίατρο χαμηλότερα τη θερμοκρασία του σώματός του, διαβάζοντάς τον με φοβερό νερό καθώς και δείχνοντας έναν ανεμιστήρα σε αυτόν – μην χρησιμοποιείτε πολύ ψυχρό νερό
Μην αφήνετε τη θερμοκρασία του σώματός του να πάρει πολύ χαμηλή
Ελέγξτε τη θερμοκρασία του ορθού κάθε 5 λεπτά όταν η θερμοκρασία είναι 103 βαθμοί σταματήστε να ψύχετε το σκυλί σας.
Στεγνώστε το κατοικίδιο ζώο σας, καθώς και να τον καλύψετε, ώστε να μην χάσει τόσο πολύ τη θερμοκρασία.
Ακόμα κι αν ο σκύλος κατοικίδιων ζώων σας φαίνεται να αναρρώνει να τον πάρει στον κτηνίατρο για έλεγχο.

Για πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε τη θερμότητα, καθώς και τη ζεστή εξάντληση, επιθεωρήστε αυτά τα άρθρα:
Γιατί τα σκυλιά παντελινικά;
Θερμοπληξία
Εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που κάνετε για να κρατήσετε το κατοικίδιο ζώο σας δροσερό;
Κορυφαίες επιλογές για τα κουτάβια μας
Καλύτερο παιχνίδι κουτάβι Μας αρέσει: Calmeroos κουτάβι παιχνίδι w/ heartbeat καθώς και ζεστά πακέτα – τα καλύτερα για νέα κουτάβια. Βοηθά την απλότητα το άγχος και το άγχος στο νέο τους σπίτι.
Καλύτερο σκυλί κατοικίδιων ζώων Μας αρέσουν: Bones & Chews Bully Sticks – Όλα τα κουτάβια μας θέλουν να δαγκώνουν, NIP, καθώς και να μασούν. Μας αρέσει να χρησιμοποιούμε ραβδιά για να βοηθήσουμε στην εκτροπή αυτών των ανεπιθύμητων συμπεριφορών.
Καλύτερες σκυλί κατοικίδιων ζώων που μας αρέσουν: Crazy Pet Dog Train-Me Treats-Χρησιμοποιούμε αυτά ως υψηλής αξίας μας για τα κουτάβια των κατοικίδιων ζώων μας.
Καλύτερα τρόφιμα για κατοικίδια ζώα που μας αρέσουν: Το σκυλί κατοικίδιων ζώων του αγρότη – μερικοί μήνες πίσω ξεκινήσαμε να τρέφουμε το Raven Fresh Pet Dog Food καθώς και να του αρέσει! Αποκτήστε 50% από την πρώτη σας αγορά του σκύλου του αγρότη.

Ελέγξτε πολύ περισσότερα από τα αγαπημένα μας στη νέα λίστα ελέγχου κουταβιών μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε να σταματήσετε την εξάπλωση της ασθένειας ιπποειδών

addthis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore Αλογα

Φιάλες νερού, καπέλα και άλλα δώρα για τους λάτρεις των κατοικίδιων ζώων εν κινήσει #tailtherapy

επειδή η καλύτερη θεραπεία είναι συχνά «ελεύθερη και γούνινη» ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρόκειται για μια ανάρτηση με χορηγία που περιέχει συνδέσμους θυγατρικών. Η τέλεια μέρα μου περιλαμβάνει τη λήψη του άσο του

Miliary δερματίτιδα σε γάτες

AddThis Κοινή χρήση κουμπιά στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddThismore7 Η δερματίτιδα είναι μια πολύ κοινή παρουσίαση του δέρματος που παρατηρείται στις γάτες στην κτηνιατρική κλινική. Εκφράζεται πιο