Κοινοτική υποστήριξη για No Kill

Το Duluth Shelter δέχεται 63 επιπλέον γάτες

Είναι Παρασκευή, καθώς και αυτό σημαίνει ότι θα ήθελα να μοιραστώ ένα παράδειγμα ανθρώπων που κάνουν εκπληκτική δουλειά για άστεγους ζώα.

Αυτή την εβδομάδα τα ζώα συμμάχους Humane Society στο Duluth, Minn., Αντιμετώπισε τη δυσκολία να δεχτεί περισσότερες από 60 γάτες από μια υποτιθέμενη κατάσταση αποθήκευσης, σύμφωνα με το Duluth News Tribune. Η ανθρώπινη κοινωνία είχε ήδη 71 γάτες μεταξύ των δύο καταφυγίων της εκτός από 69 γατάκια που ζούσαν σε αναδοχικά σπίτια.

Ενώ κάποια καταφύγια θα έλεγαν, “Δεν μπορούμε να τα σώσουμε όλα”. Ή, “Η μείωση των χρεώσεων υιοθεσίας προσελκύει φτωχούς ιδιοκτήτες”, οι σύμμαχοι των ζώων δεν πιστεύουν με αυτόν τον τρόπο.

Αυτή η ανθρώπινη κοινωνία δεν θέτει την ευθύνη για τους “ανεύθυνους ιδιοκτήτες” ή “έλλειψη σπιτιών”. Φτάνει στη γειτονιά καθώς και ζητά βοήθεια.

Εάν ένα καταφύγιο εμπιστεύεται το κοινό να επιταχύνει, οι άνθρωποι θα ανταποκριθούν ευγενικά.

Βοήθεια από την κοινότητα

Για να ενισχύσει τις υιοθεσίες καθώς και να κάνει χώρο για όλες τις εισερχόμενες γάτες, οι σύμμαχοι των ζώων αποφάσισαν να παραιτηθούν από τις χρεώσεις υιοθεσίας στις 71 γάτες που βρίσκονται ήδη στα δύο καταφύγια της, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της. Εικόνα είναι η Simba, μία από τις γάτες που προσφέρονται για υιοθεσία.

Για να ειδοποιήσει περισσότερους ανθρώπους, οι σύμμαχοι των ζώων ήρθαν σε επαφή με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς και έστειλαν μια έκκληση για υιοθετημένα σπίτια, υιοθετημένα σπίτια καθώς και δωρεές. Ζήτησε βοήθεια, καθώς και οι άνθρωποι προχώρησαν.

Μεταξύ της Τρίτης καθώς και της Τετάρτης, 50 ζώα είχαν υιοθετηθεί, σύμφωνα με τη σελίδα Facebook της Humane Society.

Αυτό είναι που χρειάζεται για να εξοικονομήσετε περισσότερα ζώα – ανοιχτή, ειλικρινή επικοινωνία μεταξύ των καταφυγίων καθώς και του κοινού. άτομα που εργάζονται μαζί.

Κανένα υγιές, υιοθετημένοι σκύλοι ή γάτες δεν έχουν σκοτωθεί σε συμμάχους των ζώων τα τελευταία τρία χρόνια, σύμφωνα με το Duluth News Tribune.

Ο Duluth έχει αναγνωριστεί ως γειτονιά που δεν σκοτώνει από το 2011, καθώς και το παράδειγμα για άλλες πόλεις στην περιοχή μου. Είναι σημαντικό για τους υπόλοιπους να σημειώσουμε τι συμβαίνει εκεί. Για παράδειγμα, η ομάδα συμμετέχει μόλις κάποια μέρα το 2013 – ημέρα όπου όλα τα καταφύγια έχουν κίνητρα να καταλήξουν να μην σκοτώσουν, ακόμα κι αν είναι μόνο για την ημέρα.

Τι κάνει η γειτονιά σας για να υιοθετηθούν περισσότερες γάτες;

Διαβάστε σχετικά με τις συνεχιζόμενες δωρεάν υιοθεσίες του Duluth σε γάτες αχυρώνα.

Εάν έχετε ένα παράδειγμα καταφυγίου ή διάσωσης που κάνει εκπληκτική δουλειά για τα ζώα, επιτρέψτε μου να καταλάβω στο lindsay@thatmutt.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

[Νέο προϊόν] Novox Carprofen Chewable Tablet

AddThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore Καθώς τα κατοικίδια ζώα μας, τα κοινά προβλήματα συνήθως γίνονται ένα ζήτημα. Η περιορισμένη κινητικότητα από τον πόνο

Το τραπέζι της γάτας

όταν η Kate Benjamin του Moderncat με ρώτησε αν θα ήθελα το τραπέζι μιας γάτας για Allegra καθώς και Ruby, ήμουν ενθουσιασμένος. Είχα οράματα από τα δύο γατάκια μου που

Best pet discolor as well as odor cleaner

[frame src=”http://www.thatmutt.com/web/wp-content/uploads/2014/10/Ace-with-pet-odor-remover.jpg” target=”_self” width=”613″ height=”402″ alt=”Pet discolor as well as odor remover” align=”center” prettyphoto=”false”] Naturally based active component enzyme cleaner guaranteed to permanently remove pet stains ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρόκειται για μια ανάρτηση με