Leo vs Potty Training Pt. 1

AddThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore3

Θυμηθείτε τα απεριόριστα άρθρα που συζήτησα στην πρώτη θέση; Περίπου οι μισοί από αυτούς συνδέονταν με την ασήμαντη εκπαίδευση. Η ουσία των άρθρων που ολοκληρώθηκε ήταν η συνέπεια, η ρουτίνα, η διαχειριζόμενη πρόσληψη νερού, καθώς και τα απεριόριστα σπασμένα σπασίματα, γι ‘αυτό το θέσαμε να κάνουμε.

Το σχέδιό μας ήταν να βγάλουμε τον Λέοντα αμέσως μετά τα γεύματα καθώς και κάθε ώρα που ήταν ξύπνιος. Κάθε φορά που τον βγήκαμε, τον έβαλα στην ίδια ακριβώς γλάστρες, οπότε θα μπορούσε να ξεφορτωθεί το δικό του άρωμα καθώς και να ξεφορτωθεί εκεί ξανά. Μόλις εξαλείψει, θα του δώσαμε μια απόλαυση καθώς και μάλλον να ρίξει ένα πάρτι. Αν κάποιος θα μου είχε πει μερικούς μήνες πίσω, θα πήγαινα για απόλαυση, καθώς και για την επικροτήσαμε όταν το κουτάβι μου έσπασε, θα είχα γελάσει από το πίστευε από αυτό. Λοιπόν, εδώ είμαι τώρα, φωνάζοντας, “Καλό αγόρι, Λέων! Είμαστε τόσο χαρούμενοι για εσάς! ”

Μια σημαντική δυσκολία (εκτός από την αλήθεια ότι ολόκληρο το σπίτι μας είναι μοκέτες) που έχουμε για να βγάλουμε τον Λέοντα είναι το μήκος της βόλτας από την μπροστινή πόρτα μας στο γλάστρο του Λέοντα. Είμαστε σε απευθείας σύνδεση smack dab στη μέση του κτιρίου του σπιτιού μας στον τελευταίο όροφο, υπονοώντας το πιο μακρινό σπίτι από τον ανελκυστήρα. Φοβερό, σωστά; Από αυτό, φέρνουμε τον Λέοντα από το σπίτι μας, καθώς και να μην τον βάλουμε μέχρι να βρεθούμε στο γλάστρο. Δεν φαίνεται να πειράζει. Πιστεύω ότι του αρέσει να είναι στην αγκαλιά μας. Θα δούμε ακριβώς πώς πηγαίνει αυτό καθώς βάζει τις λίρες.

Όταν μέσα στο εσωτερικό, είδαμε τον Λέοντα σαν γεράκι. Δεν άφησε το βλέμμα μας, εκτός αν ήταν στο κιβώτιο. Αν βρισκόμασταν στο σαλόνι, θα τον αποκλείσαμε μαζί μας, ώστε να τον πάρουμε αν ήταν έτοιμος να καταλήξει, καθώς και μια μέθοδο για να τον χρησιμοποιήσουμε στο λουρί του, θα τον κρατήσαμε επίσης δεμένο σε εμάς αν μας Ήμασταν στην κουζίνα ή αλλού.

Θα πρέπει να είμαστε πραγματικά τυχεροί με τον Λέοντα γιατί, μέχρι στιγμής, η ασήμαντη εκπαίδευση δεν ήταν πραγματικά ο πονοκέφαλος μερικά άρθρα καθώς και οι άνθρωποι το έκαναν να είναι (χτυπάω το ξύλο καθώς πληκτρολογώ αυτό!). Του προγράμματος που είχαμε ατυχήματα, ωστόσο δεν είναι ένα εξαντλητικό ποσό.

Προσέξτε για το Leo vs Potty Training Pt. 2 τις επόμενες εβδομάδες!

Στα σχόλια παρακάτω, παρακαλώ αφήστε μου κάθε είδους προτάσεις σχετικά με το Potty Training My Pup! Θα ήθελα οποιοδήποτε είδος καθώς και όλη τη βοήθεια που μπορώ να πάρω!

Canine Behaviordog TrainingDogs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Πρέπει να είμαι παρών όταν το κατοικίδιο ζώο μου είναι ευθανασία;

Μήπως οποιοσδήποτε τύπος από εσάς πιάστε αυτήν την ανάρτηση στις διαρροές κουταβιών blog; Πρόκειται για ακριβώς πώς ορισμένοι ιδιοκτήτες σκύλων κατοικίδιων ζώων επιλέγουν να μην είναι παρόντες όταν τα σκυλιά

What does it take to get a senior canine adopted?

It takes much more than a foster house to assist a senior canine get adopted. Many volunteers work together to assist whatever autumn into place. Cosmo has benefited from the

Το δέρμα και το παλτό του κατοικίδιου ζώου σας προσφέρουν ενδείξεις για τη συνολική υγεία

κουμπιά κοινής χρήσης AddThis στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore208 Φαίνεται σαν ένα μεγάλο ζήτημα για πολλούς ανθρώπους σήμερα να κρατάει το δέρμα να ψάχνει και να αισθάνεται