Οι φυλές κουνελιών με αυτιά: 9 κουνελάκια με δισκέτα

φυλές κουνελιών που μπορούν να εντοπιστούν εύκολα λόγω των μεγάλων αυτιών τους, τα οποία είναι δισκέτα. Πιστεύεται ότι η American Association Breeders Association δέχεται πέντε φυλές και αναπτύσσονται τα πιο πρόσφατα είδη φυλών με LOP-Ear-Ear.

Το κουνέλι με το LOP είναι πολύ δημοφιλές στους ιδιοκτήτες κουνελιών στο σπίτι, ωστόσο, τα διακριτικά αυτιά τους χρειάζονται λίγο περισσότερη προσοχή. Βεβαιωθείτε ότι τα αυτιά του LOP σας είναι καθαρά τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, καθώς μπορούν να είναι ευάλωτοι στη συσσώρευση σωματιδίων.

Αλήθεια για τα λαγουδάκια με δισκέτα

Τα κουνέλια με δισκέτα, που αναφέρονται επίσης ως κουνέλια με LOP, μπορούν να είναι πολύ πιο επιρρεπείς σε σοβαρά προβλήματα αυτιών και δοντιών από ό, τι τα όρθια εγχώρια κουνέλια, σύμφωνα με τη νέα έρευνα. Αυτά τα ευρήματα εγείρουν σημαντικά ερωτήματα σχετικά με τα κουνέλια Lop Breeding Wisdom τόσο αξιαγάπητες όσο είναι.

Το κουνέλι με δισκέτα δεν υπάρχει στην άγρια ​​φύση. Αντ ‘αυτού, είναι αποτέλεσμα συνθετικής επιλογής, στην οποία οι κτηνοτρόφοι έχουν επιλέξει για τα αυτιά τους.

Οι φυσικές διεργασίες εξέλιξης δεν θα είχαν καταλήξει στο κουνέλι με LOPS, στο οποίο ένα ζωτικό εργαλείο για την επιβίωσή τους – τα αυτιά τους που μοιάζουν με ραντάρ – καθίστανται άχρηστες λόγω της παραπλανητικής τους θέσης.

Φυλές κουνελιού με αυτιά: κουνελάκια με δισκέτα αυτιά

Φυσικά, οι κτηνοτρόφοι δεν εργάζονται για να αναπαράγουν κουνέλια που είναι κατάλληλα για να επιβιώσουν στο ανοιχτό πεδίο, αλλά νέα μελέτη που κυκλοφόρησε στο Record Vet αποκαλύπτει ότι τα κουνέλια LOP δεν είναι ικανά να ζουν και σε εγχώρια περιβάλλοντα.

Το έγγραφο, που γράφτηκε από τους Jade Johnson και Charlotte Burn από το Royal Veterinary College στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρουσιάζει στοιχεία που δείχνουν ότι τα κουνέλια LOP είναι πολύ πιο πιθανό να υποφέρουν από ασθένειες οδοντικών και αυτιών από τα κουνέλια από εγχώρια περιβάλλοντα με κανονικά αυτιά που είναι όρθιος.

Επιπλέον, η συνθετική επιλογή των αυτιών που πέφτουν είχε ως αποτέλεσμα να μεταβάλλει τη μορφή του κρανίου του κουνελιού που κάνει το σαγόνι μικρότερο από το κανονικό. Μαζί, τα άτυπα αυτιά και το κρανίο που δεν είναι εξίσου φυσιολογικό μπορούν να δημιουργήσουν μια σειρά προβλημάτων υγείας.

Σύμφωνα με ένα σύντομο άρθρο στο δελτίο τύπου του βρετανικού ιατρικού περιοδικού, αυτά τα κουνέλια έχουν κανάλια αυτιών που είναι στενά και η επακόλουθη μείωση της ροής αέρα έχει ως αποτέλεσμα το Earwax να συσσωρεύεται εγκαίρως, οδηγώντας σε δυσάρεστες λοιμώξεις του αυτιού και τελικά απώλεια ακοής.

Επιπλέον, οι αλλαγές στο σχήμα του κρανίου τους μπορούν να επηρεάσουν τα δόντια των κουνελιών LOP και του γνάθου, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε κατάφυτα δόντια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα δυσφορία και προβλήματα με το φαγητό.

Φυλές κουνελιού

Ένα από τα πιο αξιαγάπητα χαρακτηριστικά των κουνελιών είναι τα αυτιά τους. Όταν έχουν δισκέτα μαλακά αυτιά που κρέμονται πάνω από τα πρόσωπά τους, έχουν μια ακόμα πιο υπέροχη εμφάνιση.

Όταν αφορά τα κουνελιών που έχουν περάσει μακράς νησί, υπάρχουν διάφορες ποικιλίες για να διαλέξετε. Υπάρχουν πολύ πιο δημοφιλείς φυλές, καθώς και κουνέλια που είμαστε σίγουροι ότι ποτέ δεν έχετε ακούσει μέχρι τώρα.

Στο επόμενο σύντομο άρθρο θα μιλήσουμε για εννέα φυλές κουνελιών με LOP. Θα προσφέρουμε λεπτομέρειες για κάθε φυλή κουνελιού με ένα μακρύ παλτό και θα μοιραστούμε μερικές από τις πιο χαριτωμένες φωτογραφίες που βρήκαμε!

Οι κορυφαίες 9 φυλές κουνελιών είναι:

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτόν τον όρο “lop” αναφέρεται σε αυτιά που πέφτουν αντί να στέκονται όρθια στο κεφάλι του κουνελιού. Όπως έχουμε συζητήσει, υπάρχουν διάφορα είδη φυλών κουνελιών μακράς αυτιά, καθώς και μυριάδες ποικιλίες των ίδιων των αυτιών.

Ένα αυτί lop δεν απαιτεί αναγκαστικά να αγγίξει το πάτωμα. Τα αυτιά θα μπορούσαν να είναι μικρά ή μεσαίου μήκους. Η μόνη απαίτηση είναι ότι είναι σε θέση να φουσκώσουν γύρω από πολλά αγαπημένα. Ας αξιολογήσουμε αυτά τα σκυλιά:

Μινιατούρα LOP-Eared

Το μικροσκοπικό λαγουδάκι που έχει αυτιά είναι ένα μικροσκοπικό είδος στο βασίλειο του κουνελιού. Είναι σύντομη και μαλακή γούνα και είναι απίστευτα γλυκά. Είναι φανταστικά ζώα που απαιτούν ελάχιστη συντήρηση.

Ωστόσο, μπορεί να αναπτύξουν θέματα υγείας που πρέπει να γνωρίζετε, έτσι ώστε να το γνωρίζετε όταν συμβεί.

Αμερικανική ασαφής

Το όνομα υποδηλώνει ότι αυτό το λαγουδάκι με ένα Long Eared γεννήθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει ένα παχύ παλτό γούνας που δεν είναι τόσο μαλακό όπως οι συγγενείς της Angora.

Η γούνα αυτών των σκύλων είναι τυπικά άγχος και καλά … ασαφής. Η φυλή είναι γεμάτη ενέργεια και είναι απίστευτα αγαπώντας. Θα απαιτήσουν σημαντικό περιποίηση.

Γαλλικό κουνέλι

Το επόμενο κουνέλι είναι ένα μεγάλο. Αυτό το κουνέλι μπορεί να είναι σημαντικό και να είναι πάνω από 13 κιλά. Λόγω του μεγέθους τους, είναι λίγο δύσκολο να αντιμετωπιστούν, επειδή μπορεί να κλωτσούν ή να γρατσουνίζουν ακούσια.

Επιπλέον, είναι υπέροχες και στοργικές προσωπικότητες που είναι διακοσμημένες με χνουδωτά παλτά γούνας.

Αγγλικά lop eared

Το αγγλικό κουνέλι που έχει τεθεί σε αυτιά είναι ένα άλλο μεγάλο καθώς και ένα ζώο που θα μπορούσε να φτάσει τα 11 κιλά. Λόγω του μεγέθους τους χρειάζονται αρκετό χώρο για να τρέξει γύρω. Αυτό το κουνέλι είναι επίσης μια μικρή χνουδωτή γούνα και οι πιο αξιαγάπητες προσωπικότητες.

Lop Eared Lionhead

Το όνομα του κουνελιού είναι κατάλληλο για το εν λόγω κουνέλι είναιΓνωστός για το παλτό του λιονταριού με γούνα στους ώμους και το κεφάλι τους.

Το λιοντάρι τείνει να είναι μικρότερο και μπορεί να χάσουν την “χαίτη” του καθώς μεγαλώνουν στην ενηλικίωση, αλλά δεν είναι πάντα. Μπορούν επίσης να είναι πολύ ενεργά και ενεργητικά μικρά παιδιά.

Η Ολλανδία είναι

Το Holland Llop είναι μια μικρή φυλή που είναι μικρή σε μέγεθος. Στέκονται ευθεία και είναι βραχυπρόθεσμα με μια ποικιλία μοτίβων και χρωμάτων.

Είναι μεγάλα και έχουν βαθιούς ώμους και είναι γρήγοροι και ευκίνητοι. Είναι το πιο γνωστό είδος κουνελιού.

Γερμανικά

Αυτό το ανθεκτικό λαγουδάκι είναι ανθεκτικό και έχει πλαίσια που είναι λεπτό. Χαρακτηρίζονται από σύντομη έως μέση γούνα που είναι απίστευτα μαλακή και είναι διαθέσιμη σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό αυτού του κουνελιού είναι το στέμμα τους σαν γούνα στα αυτιά τους. Μπορούν επίσης να αυξηθούν σε έξι κιλά.

Το κασμίρι

Αυτό το κουνέλι με μακρά ουρά ονομάστηκε για την απίστευτα μαλακή γούνα τους. Έχουν τη γούνα που είναι η μεγαλύτερη από τη φυλή που έχει αυτιά, ωστόσο, είναι αρκετά μικροσκοπικά και δεν γίνονται μεγαλύτερα από 4 κιλά όταν είναι πλήρως ώριμοι.

Λόγω της μακράς γούνας τους χρειάζονται πολύ περισσότερη περιποίηση και έχουν αυτιά που είναι μεσαίου μήκους.

Βελούδο

Είναι μια φυλή που δημιουργείται από ανθρώπους που είναι ολοκαίνουργιο στην αγορά. Το κουνέλι με βελούδινα γούνα έχει αναπτυχθεί για να παρουσιάσει τις καλύτερες ιδιότητες των ειδών κουνελιών, συμπεριλαμβανομένης της χνουδωτής γούνας και των μακριών αυτιών και μια απαλή φύση.

Αθλητικά γυαλιστερά, παχιά παλτά που έχουν μεσαία σε μήκος με μεγάλα μάτια. Θεωρούνται επίσης ως έργο στην ανάπτυξη.

Κουνελάκια με δισκέτα – μερικοί από τους κοινούς τύπους

Γαλλικά lops

Μία από τις πιο επιβλητικές φυλές κουνέλων που έχουν δημιουργηθεί στη Γαλλία δημιουργήθηκε στη Γαλλία μέσω της διασταύρωσης δύο ειδών LOPS. Τα γαλλικά lops ζυγίζουν περίπου 10 κιλά.

Έχουν επίσης αυτιά που ξεκουράζονται κάτω από τα σαγόνια και είναι πολύ περισσότερο από ένα πόδι. Θα πρέπει να διατηρούνται σε ένα υπαίθριο περίβλημα, με έναν συνάδελφο κουνέλι ή μέσα με άφθονο χώρο για άσκηση.

Δεν είναι η πιο γνωστή φυλή του Pet Lop, ωστόσο τα αυτιά τους είναι συναρπαστικά για να εξετάσουμε αν έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε ένα.

Το μικρό lop

Δεν πρέπει να συγχέεται ο νάνος του Ηνωμένου Βασιλείου ή η μινιατούρα Lop Το μικρό lop είναι ο μεγαλύτερος τύπος LOP-Eared στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα μίνι lops είναι γνωστά σε παραστάσεις για κουνέλια και μπορούν να ζυγίσουν μέχρι και έξι κιλά (μεγαλύτερα από πολλούς ανθρώπους θα περίμεναν ότι το μικρό lop μπορεί να είναι).

Οι απαιτήσεις για τη στέγαση δεν είναι τόσο απαιτητικές όπως οι μεγαλύτερες ποικιλίες LOP, σύμφωνα με το μικρό LOP Rabbit Club της Αμερικής. Αυτά τα LOP χρησιμοποιούνται συνήθως ως κουνέλια.

Τα αρχικά lops

Μία από τις δύο φυλές κουνελιών που χρησιμοποιήθηκαν για την αναπαραγωγή γαλλικών lops, τα αγγλικά lops είναι τα πρώτα lops. Πιστεύεται ότι είναι πολύ ανενεργοί, γι ‘αυτό το υπερβολικό βάρος είναι ένα σημαντικό ζήτημα με αυτή τη φυλή.

Απαιτούνται μεγάλοι hutches λόγω των διαστάσεών τους. Τα αυτιά αυτών των κουνελιών κατά μέσο όρο μήκους 20 ιντσών που είναι το μεγαλύτερο από οποιαδήποτε φυλή κουνελιού. Και σε ηλικία 4 εβδομάδων τα αυτιά των συμπατριώτη τους είναι μεγαλύτερα από το σώμα τους!

Το αμερικανικό ασαφές

Το ξεχωριστό σύντομο και χνουδωτό μαλλί καθιστά το αμερικανικό χνουδωτό lop εκτός από το συγκρίσιμο Holland Lop.

Με βάρος 4 κιλών όταν φτάσουν στην ενηλικίωση, αυτός ο τύπος ζώου με LOP είναι συμπαγές και είναι παρόμοιο με το Holland Lop, με εξαίρεση το παλτό από μαλλί που έχει πολλά κοινά με το παλτό παρόμοιο με αυτό του Angora Rabbit (ένα σταυρό της Holland Lop και το κουνέλι Angora).

Είναι πολύ διασκεδαστικό, ζωντανό και γεμάτο προσωπικότητα και εκτιμούν την εταιρεία άλλων κουνελιών. Το μαλλί τους είναι δύσκολο να τακτοποιήσει και να διαχειριστεί.

Ένας αληθινός νάνος

Σε βάρος 3,5 κιλών είναι ιδανικά για ένα κατοικίδιο ζώο να κρατήσει στο σπίτι. Δεν είναι επιθετικά και είναι ξεχωριστά από τα αμερικανικά ασαφή lops στο ότι δεν έχουν γούνα, αλλά μαλλί, και είναι η αληθινή φυλή νάνος.

Είναι μικροσκοπικά και κάνουν φανταστικά κατοικίδια ζώα. Αυτά τα κουνέλια είναι απίστευτα δημοφιλή για τα παιδιά λόγω των μικροσκοπικών διαστάσεων τους.

Φροντίδα για κουνέλια

Παράλληλα με τη βασική συντήρηση του κουνελιού, όλα τα κουνέλια με LOP απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα για τα αυτιά τους. .

Πώς να αγοράσει

Τα LOPs διατίθενται μέσω ιδιωτικών κτηνοτρόφων και καταστημάτων κατοικίδιων ζώων, εκθέσεων, εκθέσεων κομητειών και 4-H clubs ή που έχουν ληφθεί από μια ομάδα διάσωσης κουνελιών. Τα κομητειακά κουνέλια, τα κουνέλια και τα 4-H είναι συνήθως φθηνά, κοστίζοντας περίπου 20 δολάρια.

Οι ιδιωτικοί κτηνοτρόφοι χρεώνονται περίπου 40 δολάρια, ενώ τα κουνέλια υψηλής ποιότητας θα μπορούσαν να κοστίζουν υψηλότερα. Οι τιμές μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με τη φυλή και το παρελθόν του κουνελιού. Τα κουνέλια που διασώζονται είναι σίγουρα διαθέσιμα εάν δεν έχετε ιδιαίτερη προτίμηση.

Γεγονότα για κουνελάκια με δισκέτα

Τα νέα ευρήματα εγείρουν ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια της αναπαραγωγής με κουνέλια LOP. Καθώς οι ερευνητές δήλωσαν ότι είναι ένα πρόβλημα που δεν περιορίζεται σε καθαρόαιμα σκυλιά.

“Τα ζώα αναπαραγωγής για ακραία χαρακτηριστικά έρχονται υπό έλεγχο και μέχρι στιγμής έχει ως επί το πλείστον γιαCused σε σκυλιά, “Johnson και Burn έγραψαν Johnson και Burn the Paper. το ερευνητικό τους έγγραφο.

“Ωστόσο, αρχίζει επίσης να συζητείται η ηθική της αναπαραγωγής ακραίων διαμορφώσεων κουνελιού, όπως τα αυτιά [δισκέτας] και η βραχογυκεφαλία.”

Στην πραγματικότητα, οι μελέτες ενισχύουν την αποκάλυψη της δυστυχίας των καθαρόαιμων σκύλων που λόγω της τεράστιας αναπαραγωγής, υποφέρουν από μυριάδες ψυχολογικά και φυσικά ζητήματα.

Όπως τα κουνέλια Purebred Dogs είναι διαθέσιμα σε πολυάριθμες φυλές, όπως το δημοφιλές Holland Lop English Lop και το American Fluffy Lop.

Μπορούν να είναι “από τις πιο συνηθισμένες ομάδες φυλών κουνέλι”, σύμφωνα με το πιο πρόσφατο έγγραφο. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, για παράδειγμα, αντιπροσωπεύουν τώρα περισσότερο από το 50% όλων των κουνελιών που είναι φιλικά προς τα κατοικίδια ζώα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ωστόσο, οι κίνδυνοι για την υγεία που σχετίζονται με τα LOPs έχουν αναφερθεί σε ανεκδοτικές αναφορές. Παρά το γεγονός ότι ο Charles Darwin ανακάλυψε τα παράξενα κρανία τους, τα στοιχεία που συνδέουν τις ιδιαιτερότητες με τα πόνο μεταξύ των κουνέλων LOP απουσιάζουν. Αυτή η μελέτη ήταν μια προσπάθεια να διορθωθεί αυτό το κενό.

Κατά τη διάρκεια της μελέτης τους, ο Johnson και ο Burn μελέτησαν 15 κουνέλια με δισκέτα και 15 εξημερωμένα κουνέλια με όρθια αυτιά, όλα αυτά διασώζουν ζώα που ζουν σε καταφύγια ζώων.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι τα LOPs είναι 43 φορές πιο πιθανό να έχουν κανάλια αυτιών που είναι στενά, όπως, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μπορεί να οδηγήσει σε επιβλαβή συσσώρευση του Earwax.

Τα κουνέλια με δισκέτα ήταν 15 φορές πολύ πιο πιθανό να πληγούν από πόνο όταν εξέτασαν τα αυτιά τους.

Όσον αφορά τα δόντια τους, τα LOPs ήταν πολύ πιο πιθανό να έχουν γομφίους που είχαν μεγαλώσει πολύ μεγάλες και δεκατρείς φορές πολύ πιο πιθανό να έχουν πιο έντονα δόντια από τα μη-LOPS.

Είχαν επίσης μεγαλύτερη τάση να αναπτύσσουν μοριακούς σπόρους που είναι όταν οι γομφίοι γίνονται πιο έντονα σημεία λόγω της ανομοιόμορφης φθοράς.

Αν και τα μισά κουνέλια με LOPs είχαν τις οδοντικές ανωμαλίες, ωστόσο, κανένα από αυτά τα ζητήματα παρατηρήθηκε στα 15 όρθια κουνέλια.

Όσον αφορά τους περιορισμούς της μελέτης, οι ερευνητές χρησιμοποίησαν περιορισμένο μέγεθος δείγματος και η μελέτη περιοριζόταν στην ανάλυση παρατήρησης – δηλαδή, οι ερευνητές ήταν σε θέση να εντοπίσουν συσχετισμούς που συνδέουν τις φυσικές ανωμαλίες με προβλήματα υγείας.

Είναι επίσης απαραίτητο να σημειωθεί ότι τα κουνέλια διάσωσης μπορεί να μην είναι μια πραγματική αναπαράσταση κουνελιών που ζουν σε σπίτια με αγαπημένες οικογένειες. Σε δίκαιη κατάσταση, αυτά δεν είναι μεγάλα ελαττώματα και τα αποδεικτικά στοιχεία είναι αρκετά καθοριστικά. Πολλά λαγουδάκια με δισκέτα αυτιά υποφέρουν λόγω του τρόπου με τον οποίο έχουν αυξηθεί.

“Αυτό φέρνει σε επιχειρήματα την ηθική της αναπαραγωγής και της αγοράς κουνελιών με LOP, καθώς φαίνονται πολύ πιο πιθανό να υποφέρουν από αυτές τις συνθήκες, οι οποίες μπορεί να είναι δυσάρεστες και τυπικά χρόνιες ή επαναλαμβανόμενες”, κατέληξαν οι συγγραφείς στη μελέτη τους.

Εάν πρόκειται για κατοικίδιο ζώο ή γάτα, η ευημερία και η ευημερία τους πρέπει πάντα να δοθεί προτεραιότητα στην ευχαρίστησή μας στην εμφάνιση.

Δεν είναι εύκολο να αντισταθούμε στην έκκληση αυτών των αυτιών που πέφτουν, ωστόσο, οι υποψήφιοι αγοραστές πρέπει να γνωρίζουν τη συνολική υγεία του νέου κατοικίδιου ζώου τους.

συμπέρασμα
Ελπίζουμε ότι έχετε ευχαριστήσει όλες τις ποικιλίες των κουνελιών με αυτιά. Είναι αξιαγάπητα και δισκέτα. Μπορεί να είναι μικρός ή μεγάλος στερεός, τριώροφος ή συμπαγής και ακόμη και γύρος ή ενεργειακά κατοικίδια ζώα.

Ο καθένας έχει ξεχωριστές ατομικές προσωπικότητες και προέρχεται από διάφορα υπόβαθρα. Ένα πράγμα που μοιράζονται είναι τα αξιολάτρευτα, μακράς εμφάνιση που είναι αξιαγάπητα πέρα ​​από τα λόγια.

Εάν σκέφτεστε να υιοθετήσετε ένα κουνελιού μακράς αυτιά ως κατοικίδιο ζώο, ελπίζουμε να επανεξετάσετε και να διαβάσετε τους άλλους οδηγούς μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Πρέπει να είμαι παρών όταν το κατοικίδιο ζώο μου είναι ευθανασία;

Μήπως οποιοσδήποτε τύπος από εσάς πιάστε αυτήν την ανάρτηση στις διαρροές κουταβιών blog; Πρόκειται για ακριβώς πώς ορισμένοι ιδιοκτήτες σκύλων κατοικίδιων ζώων επιλέγουν να μην είναι παρόντες όταν τα σκυλιά

Φτηνότερες φυλές σκύλων: 40+λιγότερο ακριβές φυλές σκύλου

Πιο προσιτές φυλές σκύλου Σκέφτεστε να συμπεριλάβετε έναν γούνινο φίλο στους αγαπημένους σας; Μπορεί να είναι δύσκολο να πείτε “όχι περισσότερο” για τα παιδιά σας, αλλά προσπαθήστε να το πείτε

35 Pomeranian haircuts for Passionate canine lovers

Do you have an Pomeranian?So, go ahead and give it a beautiful Pomeranian haircut to make it appear much more attractive than ever! Pomeranian hairstyles are really stunning. The many visible difference is the