Τα ναρκωτικά σκυλιά και … DVD sniffing σκυλιά;

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από την επιχείρηση που συζητήθηκε σε αυτήν την ανάρτηση.
Έχω ακούσει για τα φάρμακα που προκαλούν σκυλιά, όπως και πραγματικά πίστευα για την εγγραφή Stetson, το μαύρο εργαστήριο μου, σε μια παρακολούθηση μυρωδιών – μύτη Works Canine Training Class. Μετά από όλα, θέλουμε να τηλεφωνήσουμε στον Stetson κ. Sniffers, καθώς φαίνεται να παρακολουθεί όλα τα σκυλιά στη γειτονιά.
Άρχισα να κάνω την τυπική μου μελέτη έρευνας καθώς και να συναντηθώ με κάποιες ασυνήθιστες σταδιοδρομίες σκύλων, καθώς και πίστευα στον εαυτό μου ίσως το Derby θα μπορούσε να βάλει εκείνη τη μύτη του σκύλου σε μεγάλη αξιοποίηση καθώς και να τροποποιήσει τη σταδιοδρομία σε ένα σκυλάκι sniffer. Το μόνο ζήτημα είναι ότι το Derby δυσκολεύεται να επικεντρωθεί καθώς πιθανότατα θα είχε προβλήματα ως αδειοδοτημένο sniffer.
Σκυλιά ρώσου
Εν πάση περιπτώσει, πίσω στους σκύλους sniffers … τα σκυλιά έχουν εξαιρετικές μύτες καθώς και όπως συζητήθηκαν νωρίτερα ότι μπορούν να συνεργαστούν με τους υπαλλήλους των αρχών ως φάρμακα που εισπνέουν σκυλιά. Ωστόσο, καταλάβατε ότι μπορούν επίσης να ξεπεράσουν ένα DVD; Ακριβώς εδώ είναι μερικά άλλα ασυνήθιστα και όχι τόσο ασυνήθιστα πράγματα που ένας σκύλος μπορεί να ξεγελάσει:
DVD
Εκρηκτικά
Καρκίνος
Επιταχυντή, εύφλεκτο υγρό, ελαφρύτερο υγρό – σκυλιά εμπρησμού
Υποβρύχια θύματα πνιγμού
Πτώμα
Αγνοούμενοι

DVD Sniffing Dogs
DVD Sniffer Dogs τώρα … αυτό φαίνεται απλά τρελό. Ακριβώς πώς μπορεί ένας σκύλος να ανακαλύψει ένα DVD; Εκτός από το αν το έκανε, ακριβώς πώς θα καταλάβαινε ο σκύλος αν αυτό το DVD ήταν ένα πειρατικό αντίγραφο;
Πρώτα απ ‘όλα ένα σκυλί μπορεί να εκπαιδευτεί για να ξεγελάσει το πολυανθρακικό που χρησιμοποιείται σε DVD. Ωστόσο, όπως συζητήθηκε στο ενσύρματο άρθρο: “Τα σκυλιά δεν μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν τη διαφορά μεταξύ πειρατικών και αυθεντικών DVD”. Το σύντομο άρθρο αναφέρει: “… κάποια μέρα, μπορεί να είναι σε θέση να εκπαιδεύσει τα σκυλιά του για να προειδοποιήσει για λεπτές χημικές διαφορές μεταξύ των εξουσιοδοτημένων DVD καθώς και των λιγότερο ακριβών knockoffs που δημιουργούνται από τους απατεώνες”. Τώρα αυτό θα ήταν εκπληκτικό. Στη συνέχεια, για άλλη μια φορά το πρόσφατο άρθρο του Oprah αναφέρει ότι “ο τυπικός σκύλος μπορεί να βρει αρώματα 10.000 έως 100.000 φορές πολύ καλύτερα από τον τυπικό άνθρωπο”.
Καρκίνος Σκύλη σκύλων
Ένα δεύτερο σύντομο άρθρο που έλεγξα σήμερα ήταν σε καρκίνο που ρουφούν σκυλιά που οδήγησαν στην προηγούμενη δήλωσή μου για το Derby καθώς και ένα πιθανό επάγγελμα στο sniffing.

Ο σκύλος σε αυτή την ιστορία που ονομάστηκε Tessy προοριζόταν να είναι σκύλος οδηγού … όπως το Derby. Ωστόσο, τα σχέδιά της απομακρύνθηκαν όταν μια λοίμωξη άφησε την τυφλή της σε ένα μάτι που τελειώνει κάθε είδους δυνατότητες για ένα επάγγελμα ως σκύλος οδηγού. Τυχερός για την Tessy είχε ακόμα τη μύτη της να την οδηγεί στο δεύτερο επάγγελμά της ως σκύλος καρκίνου των ωοθηκών.
Πώς λειτουργεί; Οι όγκοι απελευθερώνουν μικρές ποσότητες χημικών ουσιών διαφορετικές από αυτές του υγιούς ιστού. Είναι αυτή η λεπτή διαφορά που μπορεί να εντοπίσει ένα σκυλί.
Ελέγξτε ολόκληρο το σύντομο άρθρο σχετικά με τα σκυλιά που μπορούν να ξεπεράσουν τον καρκίνο.
Stetson aka “Mr. Sniffers ”
Μερικοί από τους καλούς φίλους μας, συμπεριλαμβανομένων των Nexxus καθώς και της Nadia, παίρνουν ήδη μαθήματα μυρωδιού, καθώς πιστεύουμε ότι ο Stetson θα απολαύσει ένα δικό του επάγγελμα. Στην ιδανική περίπτωση αυτό το καλοκαίρι μπορούμε να εγγραφούμε στον κ. Sniffers στην εκπαίδευση καθώς και να δούμε αν έχει τα πράγματα να είναι ένα πραγματικό σκυλί μυρωδιού. Θα κρατήσω όλους τους ενήμερους, καθώς και το καλύτερο μου να καταγράψω το ταξίδι του στον κόσμο του sniffing!

Καταλαβαίνετε οποιοδήποτε τύπο καριέρας των καυτών σκύλων; Έχετε πάρει το σκυλί σας για να μυρωδιά τάξη; Θα ήθελα να το ακούσω στα παρακάτω.
Κορυφαίες επιλογές για τα κουτάβια μας
Καλύτερο παιχνίδι κουτάβι Μας αρέσει: Calmeroos κουτάβι παιχνίδι w/ heartbeat καθώς και ζεστά πακέτα – ιδανικά για νέα κουτάβια. Βοηθά την απλότητα το άγχος και το άγχος στο νέο τους σπίτι.
Καλύτερο σκύλο Μασ, μας αρέσουν: Bones & Chews Bully Sticks – Όλα τα κουτάβια μας θέλουν να δαγκώσουν, να τσιμπήσουν, καθώς και να μασούν. Μας αρέσει να χρησιμοποιούμε ραβδιά για να βοηθήσουμε στην εκτροπή αυτών των ανεπιθύμητων συμπεριφορών.
Καλύτερες λιχουδιές σκύλων Μας αρέσουν: Crazy Canine Train-Me Treats-Χρησιμοποιούμε αυτά ως υψηλής αξίας μας για τα κουτάβια των σκύλων μας.
Το καλύτερο φρέσκο ​​σκυλάκι που μας αρέσουν: ο σκύλος του αγρότη – μερικοί μήνες πίσω ξεκινήσαμε να τρέφουμε το Raven Fresh Canine Food καθώς και να του αρέσει! Αποκτήστε 50% από την πρώτη σας αγορά του σκύλου του αγρότη.

Ελέγξτε πολύ περισσότερα από τα αγαπημένα μας στη νέα λίστα ελέγχου κουταβιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Μπορούμε να περιμένουμε να δούμε μερικά Lat Labs στο Westminster για άλλη μια φορά φέτος;

Μου αρέσει να παρακολουθώ το σκυλί του Westminster Kennel Club. Δεν καταλαβαίνω αν παρακολουθήσατε τον διαγωνισμό πέρυσι, ωστόσο, όταν ο νικητής του Labrador Retriever πραγματικά έπεσε στο πάτωμα, το μόνο

Οι μεγαλύτεροι ονειροπόλοι του διαγωνισμού μας #CatNapsDogDreams

addthis κουμπιά κοινής χρήσης στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore1 Στις αρχές Ιανουαρίου, ζητήσαμε από τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων να μας δείξουν τι ονειρεύονταν οι γούνιοι φίλοι τους

Mews and Nips: Το πρώτο Cat Cafe της Νέας Υόρκης είναι τώρα ανοιχτό

Μου αρέσει να βλέπω πολύ περισσότερα και πολύ περισσότερα καφέ γάτα που ανοίγουν γύρω από τις Ηνωμένες Πολιτείες και είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που υπάρχει τελικά ένα στη Νέα Υόρκη. Θα