Assisi Loop – Ακριβώς πώς μπορεί να βοηθήσει τον πόνο μου για σκύλους ή γάτα καθώς και θεραπεία;

Έχω συνεργαστεί με την υγεία και την ευεξία των ζώων της Assisi για να σας φέρει αυτή τη δημοσίευση καθώς και το giveaway.

Ο βρόχος Assisi είναι μια μη φαρμακευτική, αντιφλεγμονώδη συσκευή που χρησιμοποιείται για να επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης καθώς και να μειώσει τον πόνο στα ζώα.

Παρέχουμε ένα εντελώς ελεύθερο βρόχο αξίας 289 δολαρίων σε έναν τυχερό επισκέπτη αυτού του mutt. Απλά αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω για να εισέλθετε.

Ο πρωταθλητής θα απαιτεί να αποκτήσει συνταγή από τον κτηνίατρο του κατοικίδιου ζώου του (η Assisi μπορεί να βοηθήσει με αυτό).

Εδώ είναι μερικά θεμελιώδη στοιχεία για το τι είναι ο βρόχος καθώς και τι μπορεί να κάνει. Αφήστε κάθε τύπο ανησυχιών στα σχόλια ή στο email lindsay@thatmutt.com. Θα τους απαντήσω για εσάς.

Assisi Loop – Τι είναι και ακριβώς πώς μπορεί να βοηθήσει το σκυλί μου;

Μπορείτε να έχετε κατά νου μερικά από τα προηγούμενα μηνύματά μου σχετικά με τον βρόχο Assisi, ωστόσο είναι πρακτικό να αξιολογεί ακριβώς πώς λειτουργεί η καινοτομία του προϊόντος. (Διαβάστε την αξιολόγηση του βρόχου Assisi εδώ.)

Ο βρόχος είναι μη φαρμακευτικός, αντιφλεγμονώδης συσκευή (NPAID) που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση του πόνου καθώς και για φλεγμονώδεις συνθήκες σε ζώα (σκυλιά, γάτες, άλογα καθώς και άλλα οικογενειακά κατοικίδια ζώα-ακόμη και χελώνες) του βρόχου.

Το προϊόν χρησιμοποιεί παλμούς χαμηλού επιπέδου ενέργειας για να μειώσει τον πόνο καθώς και να πρηστεί καθώς και να επιταχύνει την επούλωση, σύμφωνα με την Assisi. Αυτοί οι παλμοί χαμηλού επιπέδου ενέργειας κατανοούνται ως στοχευόμενοι PEMF (παλμικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο). Η καινοτομία βασίζεται στην ίδια ακριβώς FDA επεξεργασία για τους ανθρώπους.

Πρόκειται για ένα προϊόν ελαφρού βάρους που προσφέρεται σε δύο μεγέθη. Μπορείτε να ξεκουραστείτε προσεκτικά τον βρόχο πάνω ή γύρω από την πληγείσα περιοχή για περίπου 15 λεπτά κάθε φορά.

Ο βρόχος χρησιμοποιείται, καθώς και οι κτηνίατροι με τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και ο κτηνίατρος του σκύλου μου έγραψαν μια συνταγή για το βρόχο για να βοηθήσουμε με την αρθρίτιδα του ACE καθώς και την τενοντίτιδα. Μας επέτρεψε να μειώσουμε το φάρμακο για τον πόνο του ACE (VetProfen).

Με ποιες συνθήκες μπορεί να βοηθήσει ο βρόχος;

Ο βρόχος μπορεί να βοηθήσει το σκυλί, τη γάτα, τα ιπποειδή ή άλλο κατοικίδιο ζώο με τη μείωση της φλεγμονής καθώς και τον πόνο.

Είναι αποτελεσματικό για ορισμένα θέματα. Για παράδειγμα:

Ορθοπεδικοί τραυματισμοί (ACL Tears, κατεστραμμένα οστά, στελέχη μυών)

Νευρολογικά ζητήματα

Περιποίηση πληγής

Μετα-χειρουργικός πόνος καθώς και πρήξιμο

Άλλα φλεγμονώδη προβλήματα (παγκρεατίτιδα, βρογχίτιδα)

Μερικά μελλοντικά οφέλη του βρόχου

Σύμφωνα με την υγεία των ζώων της Assisi, μερικά από τα οφέλη μπορεί να περιλαμβάνουν:

Αυξημένη ροή αίματος

Επιταχυνόμενη επούλωση από χειρουργική επέμβαση

Μειωμένη φλεγμονή

Θεραπεία των οστών και βελτιωμένη λειτουργία μάζας μυών

Οξυγόνωση του αίματος

Ξεκινήστε τη διαδικασία παραγγελίας ενός βρόχου εδώ
Τα προσωπικά μας παραδείγματα – ακριβώς πώς ο βρόχος βοηθά το σκυλί μου

Μερικοί από εσάς καταλαβαίνετε ότι ο Ace του σκύλου μου είχε κάποια συνεχή ιατρικά ζητήματα. Έχω χρησιμοποιήσει το βρόχο γι ‘αυτόν για πολλά προβλήματα όπως:

Τενοτίτιδα στην ανάληψη του (που έχει φύγει!)

Αρθρίτιδα στα γόνατά του καθώς και στους γοφούς

Θεραπεύοντας ένα μολυσμένο κρεβάτι νυχιών την περασμένη άνοιξη (απεικονίζεται παραπάνω)

Ανάκτηση από χειρουργική θεραπεία τον Δεκέμβριο

Για εμάς, ο βρόχος δεν έχει δουλέψει κανένα είδος προφανών “θαυμάτων”. Τίποτα δεν μπορεί να το κάνει αυτό.

Αντ ‘αυτού, το χρησιμοποιώ ως ένα κομμάτι του “κύκλου φροντίδας” του σκύλου μου, ο οποίος σε ορισμένες περιπτώσεις περιλαμβάνει φάρμακα για τον πόνο, αντιβιοτικά καθώς και άλλα θεραπευτικά σχέδια.

Ο βρόχος βοηθά πραγματικά, επιτρέποντάς μου μια επιπλέον μέθοδο για να θεραπεύσω το Ace Best από το σπίτι ενώ στηρίζεται στο κρεβάτι του.

Έχετε οποιοδήποτε είδος από εσάς έχετε ανησυχίες σχετικά με το πώς λειτουργεί ο βρόχος;

It takes time to process as well as comprehend what the loop can as well as can’t do.

When very first introduced to the product I had some doubts as well as concerns about it. I’m presuming a few of you may have some questions, as well as if so, please leave them in the comments or email me (Lindsay@ThatMutt.com). I’ll response them in an upcoming publish next week.

You can likewise see the FAQ page or get in touch with Assisi animal health and wellness directly. Its client service team is incredibly helpful. I’ve talked with them a couple of times as well as they truly helped me comprehend exactly how the loop might potentially assist my dog.

Check back next week to discover much more about exactly how the loop works. I will likewise response all your questions.

Giveaway – Win a totally free Assisi loop valued at $289

Congrats to Sandy W.!

*A prescription is needed to acquire this product. Assisi can assist you with this process.

Assisi animal health and wellness is providing away a totally freeLoop σε έναν τυχερό επισκέπτη αυτού του mutt.

Μπαίνω:

Απλά αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω για να μου επιτρέψει να καταλάβω ποιο από τα κατοικίδια ζώα της οικογένειάς σας μπορεί να επωφεληθεί από αυτό το προϊόν.

Αφήστε ένα σχόλιο για την επερχόμενη δημοσίευσή μου (Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου) για μια δεύτερη καταχώρηση!

Θα επιλέξω έναν πρωταθλητή τυχαία στις 24 Φεβρουαρίου. Θα πρέπει να έχει μια διεύθυνση αλληλογραφίας των ΗΠΑ για να κερδίσει. Ο πρωταθλητής θα απαιτήσει τη συνταγή ενός κτηνιάτρου καθώς και θα έχει 30 ημέρες για την ασφάλιση να διεκδικήσει το βραβείο.

Θα μπορούσε ένα από τα οικογενειακά κατοικίδια σας να επωφεληθεί από το βρόχο;

Επιτρέψτε μου να καταλάβω στα σχόλια!

*Τελευταία φωτογραφία ευγενική προσφορά των κέντρων Sage.

Υπογράψτε όσο λαμβάνετε προτάσεις κατάρτισης και πολύ περισσότερα στο κανονικό μου ενημερωτικό δελτίο:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Mews and Nips: Το πρώτο Cat Cafe της Νέας Υόρκης είναι τώρα ανοιχτό

Μου αρέσει να βλέπω πολύ περισσότερα και πολύ περισσότερα καφέ γάτα που ανοίγουν γύρω από τις Ηνωμένες Πολιτείες και είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που υπάρχει τελικά ένα στη Νέα Υόρκη. Θα

[Νέο προϊόν] Novox Carprofen Chewable Tablet

AddThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore Καθώς τα κατοικίδια ζώα μας, τα κοινά προβλήματα συνήθως γίνονται ένα ζήτημα. Η περιορισμένη κινητικότητα από τον πόνο

Giveaway: Κερδίστε ένα σαλόνι Assisi Loop

Αυτό το giveaway χρηματοδοτείται από την Assisi Animal Health Η υγεία των ζώων Assisi άλλαξε θεμελιωδώς τη διαχείριση του πόνου για τις γάτες. Το Loop Loop ™ είναι το μόνο