Μπορούμε να περιμένουμε να δούμε μερικά Lat Labs στο Westminster για άλλη μια φορά φέτος;

Μου αρέσει να παρακολουθώ το σκυλί του Westminster Kennel Club.

Δεν καταλαβαίνω αν παρακολουθήσατε τον διαγωνισμό πέρυσι, ωστόσο, όταν ο νικητής του Labrador Retriever πραγματικά έπεσε στο πάτωμα, το μόνο που θα πιστεύω ήταν: “Θεέ μου, αυτό το εργαστήριο είναι λίπος!”

Το δικό μου Black Lab Mix Ace ήταν σε φόρμα καθώς και άπαχο όπως μπορεί να είναι. Δεν είναι καθαρόαιμο, ωστόσο πίστευα ότι ίσως όλα τα εργαστήρια μου φαίνονται λιπαρά από τότε που χρησιμοποιώ να κοιτάζω τον άσσο.

Οχι. Δεν ήταν μόνο εγώ.

Πολλοί άλλοι λάτρεις των σκύλων εκπλήσσονταν επίσης να δουν ένα τέτοιο “flabby labby” κερδίζουν το καλύτερο της φυλής το 2014.

Οι φίλοι μου στο Slim Doggy συνθέτουν μια εξαιρετική δημοσίευση τον περασμένο χειμώνα ρωτώντας, πότε οι υπερβολικοί Labradors κατέληξαν να είναι το νέο κανονικό;

Είναι μια φανταστική δημοσίευση που διεγείρει μια μεγάλη διαμάχη, καθώς μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ακράδαντα ότι ένας σκύλος είναι υγιής, εφόσον ικανοποιεί το “πρότυπο φυλής”.

Έτσι μπορείτε να δείτε μόνοι σας, εδώ είναι το εργαστήριο που κέρδισε το καλύτερο της φυλής στο Westminster πέρυσι, ένα θηλυκό:

Και εδώ είναι το σκυλί που κέρδισε το καλύτερο από το αντίθετο φύλο:

Φαίνονται λίγο παχουλός;

Δεν είμαι εμπειρογνώμονας φυλής, ωστόσο καταλαβαίνω ένα λίπος σκυλί όταν βλέπω ένα.

Από το Slimdoggy:

Η παχυσαρκία των κατοικίδιων ζώων είναι ένα πραγματικό ζήτημα στη χώρα αυτή, καθώς και η απόρριψή του ή η δικαιολογία του, δηλώνοντας ότι ένα υπέρβαρο σκυλί ικανοποιεί το βασικό απλώς διαιωνίζει τον μύθο ότι τα εργαστήρια υποτίθεται ότι μοιάζουν με αυτό. Δεν είναι. Δεν το έκαναν στο παρελθόν, καθώς δεν υπάρχει θόρυβος ή λογικός λόγος που πρέπει τώρα …

Ο Slimdoggy δημοσίευσε επίσης σήμερα μια δημοσίευση παρακολούθησης, καθώς και τα μεγάλα νέα είναι ότι το Labrador Retriever Club (ο Εθνικός Γονικός Σύλλογος του Labrador) συνέθεσε μια επιστολή προς τους δικαστές του AKC που τους ζητούν να πληρώσουν τόκους στις απαιτήσεις των εργαστηρίων στο μέγεθος του μεγέθους καθώς και αναλογίες.

Η επιστολή εξήγησε ότι τα εργαστήρια θα εμφανίζονται “σε κατάσταση λειτουργίας, καλά μυώδη καθώς και χωρίς υπερβολικό λίπος”.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα δούμε τα πιο λιπαρά εργαστήρια στην τηλεόραση φέτος, ωστόσο ιδανικά κατευθυνόμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Θα πληρώνετε τόκους στο Westminster φέτος;

Φωτογραφίες αρχικά από το westminsterkennelclub.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Όλα εγκαταστάθηκαν στη νέα μου φωλιά!

Έχω χάσει απολύτως τη δράση με την πώληση του σπιτιού καθώς και τη μετακίνηση στη νέα μου φωλιά. Το άτομο του καλωδίου ήταν εδώ χθες, καθώς και τώρα είμαι όλοι

Τα εντερικά παράσιτα σε σκύλους καθώς και σε γάτες

addthis κουμπιά κοινής χρήσης στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore2 Τα εντερικά παράσιτα είναι σχετικά χαρακτηριστικά τόσο σε σκύλους όσο και σε γάτες, καθώς και να προκαλέσουν διαφορετικά

[Giveaway] Μήνας κατανόησης του πόνου ζώων

addThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddThismore11 Πάνω από 45 εκατομμύρια γάτες καθώς και σκυλιά στην εμπειρία των Ηνωμένων Πολιτειών από οξύ καθώς και χρόνιο