Μπορούμε να περιμένουμε να δούμε μερικά Lat Labs στο Westminster για άλλη μια φορά φέτος;

Μου αρέσει να παρακολουθώ το σκυλί του Westminster Kennel Club.

Δεν καταλαβαίνω αν παρακολουθήσατε τον διαγωνισμό πέρυσι, ωστόσο, όταν ο νικητής του Labrador Retriever πραγματικά έπεσε στο πάτωμα, το μόνο που θα πιστεύω ήταν: “Θεέ μου, αυτό το εργαστήριο είναι λίπος!”

Το δικό μου Black Lab Mix Ace ήταν σε φόρμα καθώς και άπαχο όπως μπορεί να είναι. Δεν είναι καθαρόαιμο, ωστόσο πίστευα ότι ίσως όλα τα εργαστήρια μου φαίνονται λιπαρά από τότε που χρησιμοποιώ να κοιτάζω τον άσσο.

Οχι. Δεν ήταν μόνο εγώ.

Πολλοί άλλοι λάτρεις των σκύλων εκπλήσσονταν επίσης να δουν ένα τέτοιο “flabby labby” κερδίζουν το καλύτερο της φυλής το 2014.

Οι φίλοι μου στο Slim Doggy συνθέτουν μια εξαιρετική δημοσίευση τον περασμένο χειμώνα ρωτώντας, πότε οι υπερβολικοί Labradors κατέληξαν να είναι το νέο κανονικό;

Είναι μια φανταστική δημοσίευση που διεγείρει μια μεγάλη διαμάχη, καθώς μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ακράδαντα ότι ένας σκύλος είναι υγιής, εφόσον ικανοποιεί το “πρότυπο φυλής”.

Έτσι μπορείτε να δείτε μόνοι σας, εδώ είναι το εργαστήριο που κέρδισε το καλύτερο της φυλής στο Westminster πέρυσι, ένα θηλυκό:

Και εδώ είναι το σκυλί που κέρδισε το καλύτερο από το αντίθετο φύλο:

Φαίνονται λίγο παχουλός;

Δεν είμαι εμπειρογνώμονας φυλής, ωστόσο καταλαβαίνω ένα λίπος σκυλί όταν βλέπω ένα.

Από το Slimdoggy:

Η παχυσαρκία των κατοικίδιων ζώων είναι ένα πραγματικό ζήτημα στη χώρα αυτή, καθώς και η απόρριψή του ή η δικαιολογία του, δηλώνοντας ότι ένα υπέρβαρο σκυλί ικανοποιεί το βασικό απλώς διαιωνίζει τον μύθο ότι τα εργαστήρια υποτίθεται ότι μοιάζουν με αυτό. Δεν είναι. Δεν το έκαναν στο παρελθόν, καθώς δεν υπάρχει θόρυβος ή λογικός λόγος που πρέπει τώρα …

Ο Slimdoggy δημοσίευσε επίσης σήμερα μια δημοσίευση παρακολούθησης, καθώς και τα μεγάλα νέα είναι ότι το Labrador Retriever Club (ο Εθνικός Γονικός Σύλλογος του Labrador) συνέθεσε μια επιστολή προς τους δικαστές του AKC που τους ζητούν να πληρώσουν τόκους στις απαιτήσεις των εργαστηρίων στο μέγεθος του μεγέθους καθώς και αναλογίες.

Η επιστολή εξήγησε ότι τα εργαστήρια θα εμφανίζονται “σε κατάσταση λειτουργίας, καλά μυώδη καθώς και χωρίς υπερβολικό λίπος”.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα δούμε τα πιο λιπαρά εργαστήρια στην τηλεόραση φέτος, ωστόσο ιδανικά κατευθυνόμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Θα πληρώνετε τόκους στο Westminster φέτος;

Φωτογραφίες αρχικά από το westminsterkennelclub.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Το DNA της γάτας σας μπορεί να βοηθήσει τους επιστήμονες να κατανοήσουν καλύτερα τη χρόνια νεφρική νόσο

Αυτή είναι μια χορηγία φιλοξενουμένων από την Carolina Gonzales, συντονιστή Ε & Α στο Basepaws* Η χρόνια νεφρική νόσο (CKD) είναι ένα σημαντικό ζήτημα υγείας των αιλουροειδών που επηρεάζει περίπου

Χαριτωμένες γάτες και γατάκια για υιοθεσία – Fargo

Σημείωση: Αυτή η ανάρτηση είναι μέρος μιας σειράς αυτής της εβδομάδας στο Thatmutt.com που ονομάζεται “Εξοικονόμηση των γατών”. Κρέσαμε με τις γάτες στο καταφύγιο Cats Cradle αυτή την εβδομάδα. Το

Έκπληξη της γάτας σας με γατάκι Kitty – Αποκλειστική έκπτωση

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους θυγατρικών* Σχεδόν αρνήθηκα όταν έλαβα για πρώτη φορά το γήπεδο για να αναθεωρήσω ένα παιχνίδι που ονομάζεται KittyWhip. Φαινόταν σαν ένα τόσο φοβερό όνομα για