Πώς να διδάξετε το σκυλί σας να στρέφετε #mutttricks

Χάρη σε όλους όσους μοιράστηκαν τα κόλπα τους τον τελευταίο μήνα. Ήταν διασκεδαστικό βλέποντας όλα τα ταλαντούχα σκυλιά εκεί έξω.

Σε περίπτωση που το χάσατε, στα τέλη Οκτωβρίου-προς τιμήν της Hallowe’en-Lindsay και εγώ μοιράστηκα μερικά κόλπα για τις απολαύσεις από τα τετράποδα των πλαϊνάκια μας. Μοιράξαμε επίσης τις συμβουλές μας για τη διδασκαλία του σκύλου σας πώς να κάνετε κόλπα και πρότειναν κάποια κόλπα να δοκιμάσουν όπως το twirl, την ανίχνευση, την αντίγραφα ασφαλείας, να κούνημα και να μιλήσει.

Υπάρχει ακόμα χρόνος να δημοσιεύσετε τα κόλπα σας στο Instagram με το Hashtag #mutttricks και την ετικέτα @thatmuttcom. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε τα σκυλιά σας στη σελίδα Facebook της Mutt. Η Lindsay σχεδιάζει μια στρογγυλή θέση για να δείξει τα σκυλιά σας!

Έχω εντυπωσιαστεί με τα κόλπα που έχουν δημοσιεύσει το Instagram μέχρι στιγμής. Δείτε τους εδώ: #muttricks.

Εμπνευσμένο από το Remy και μερικά από τα άλλα Dancing Doggies, Baxter και εγώ εργαστούμε για το “Twirl”.

Δεν το έχουμε πάρει ακόμα (ανθρώπινο λάθος όταν ρίχνω τις απολαύσεις των θεραπείων).

Υπάρχουν ακόμα πολλοί δαγκών και είναι τόσο σταθεροποιημένος στις απολαύσεις που δεν νομίζω ότι επεξεργάζεται ακόμα την κίνηση περιστροφής ακόμα.

Όταν έχω προσπαθήσει να τον πιάσει με ένα άδειο χέρι και να κρατήσει τις απολαύσεις στο άλλο μου χέρι για να τον ανταμείψει μόλις γυρίσει, παίρνει αποσπασμένο στα μισά του δρόμου. Χάνει τη μυρωδιά των απολαύσεων και προσπαθεί να το βρει.

Θέλετε να δείτε πώς κάναμε;

[Σύνδεσμος βίντεο]

Για να είμαι δίκαιος στο φτωχό μου κουτάβι, δεν είμαι τόσο συνεπής όσο θα έπρεπε να είμαι. Bax και έχω χάσει μια μέρα εδώ και εκεί, έτσι δεν είναι το spinning superstar που remy και μερικοί από τους άλλους twirlers είναι.

Ωστόσο, έχω σίγουρα τη βελτίωση της προηγούμενης εβδομάδας και νιώθω ότι η κίνηση έρχεται πιο φυσικά σε αυτόν.

Η ικανότητα του Baxter να στροβιλίζεται (ή της έλλειψής της) δεν ήταν το σημείο αυτής της άσκησης. Αντ ‘αυτού, ήταν να δοκιμάσω κάτι νέο με το σκυλί μου. ξοδεύοντας χρόνο μαζί. σκέψης με διαφορετικούς τρόπους. Δουλεύοντας μαζί. Συγκόλληση.

Νιώθω σαν να έχουμε κάνει όλα αυτά, και ήταν διασκεδαστικό. Επιπλέον, βοηθά να με παρακινήσει να διατηρήσω νέα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε μαζί.

Ποια κόλπα εργάζεστε πρόσφατα;

Αγαπάμε να δούμε τι έχετε κάνει με το σκυλί σας!

Υπάρχει ακόμα χρόνος να δημοσιεύσετε τα κόλπα σας στο Instagram με το Hashtag #mutttricks και την ετικέτα @thatmuttcom. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε τα σκυλιά σας στη σελίδα Facebook της Mutt ή να στείλετε email τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας στο lindsay@thatmutt.com.

Η Julia Thomson είναι ένας κανονικός συγγραφέας για αυτό το mutt. Επισκεφθείτε το blog της σπίτι σε 129 στρέμματα εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Φτηνότερες φυλές σκύλων: 40+λιγότερο ακριβές φυλές σκύλου

Πιο προσιτές φυλές σκύλου Σκέφτεστε να συμπεριλάβετε έναν γούνινο φίλο στους αγαπημένους σας; Μπορεί να είναι δύσκολο να πείτε “όχι περισσότερο” για τα παιδιά σας, αλλά προσπαθήστε να το πείτε

Tail It Pet GPS Tracking Champion Gadget

Συγχαρητήρια, οι γάτες του νησιού! Είστε ο πρωταθλητής μιας ουράς συσκευής παρακολούθησης GPS. Αναζητήστε ένα email από την Ingrid.* Για πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ουρά, καθώς και για

Οι φυλές κουνελιών με αυτιά: 9 κουνελάκια με δισκέτα

φυλές κουνελιών που μπορούν να εντοπιστούν εύκολα λόγω των μεγάλων αυτιών τους, τα οποία είναι δισκέτα. Πιστεύεται ότι η American Association Breeders Association δέχεται πέντε φυλές και αναπτύσσονται τα πιο