Ιστορία ενός σκύλου – Barkley the Yorkie Mix

Μια ιστορία για λίγο σκυλί που ονομάζεται Barkley

Μερικές φορές πιστεύω ότι ενθαρρύνω τα σκυλιά για το υψηλότερο καλό. Φαίνεται σαν το σωστό πράγμα. Μου αρέσουν τα σκυλιά. Σίγουρα ανεχτώ σκυλιά. Καταλαβαίνω πολλά για τα σκυλιά. Υπάρχουν πάντα περισσότερα σκυλιά που απαιτούν προσωρινά σπίτια καθώς μετατοπίζονται σε μια πολύ καλύτερη ζωή.

Από την άλλη πλευρά, είμαι βέβαιος ότι καλλιεργώ σκυλιά για εγωιστικούς λόγους. Με κάνει να νιώθω πολύτιμος. Ένα σκυλί μου αρέσει ανεξάρτητα από το τι, ακόμα κι αν μόλις συναντηθήκαμε. Ακόμα κι αν κάνω όλα τα λάθη.

Ο Barkley είναι ένα από αυτά τα σκυλιά. Ήρθε με ένα μοναδικό σύνολο “ζητημάτων”. Θέλω να τον βοηθήσω, ωστόσο βοηθώντας τον Barkley να είναι επίσης μια μέθοδος για να βοηθήσω τον εαυτό μου.

Όλοι επιθυμεί να καταλάβουν την “ιστορία” πίσω από κάθε σκύλο διάσωσης. Εγκαταλείφθηκε; Ήταν σκύλος μύλου; Από τη λίβρα;

Και αν δεν καταλαβαίνουμε αυτές τις ιστορίες, παράγουμε τη δική μας.

Ο Barkley μπορεί να είναι και ένα από αυτά τα σκυλιά. Ένα σκυλί με μια φτιαγμένη ιστορία για το πώς ακριβώς κακοποιήθηκε καθώς και εγκαταλείφθηκε. Ίσως να είμαι ο ήρωάς του.

Ένα ανασφαλές σκυλί

Ο Barkley έχει μια δύσκολη στιγμή να ασχοληθεί με το άγχος. Στο σπίτι μας, κούνησε όλη την ώρα. Πολλά σκυλιά θα επιταχύνουν τα αυτοκίνητα και το φορτηγό ή θα προσπαθήσουν να ανέβουν στο μπροστινό κάθισμα. Εάν βγαίνω έξω, μπορεί να αναπηδήσουν από το κάθισμα σε κάθισμα ή να γρατσουνίσουν στο παράθυρο. Ο Barkley απλά τίναξε, παγωμένο.

Στο σπίτι μας, ο Barkley έπρεπε να ανακαλύψει ακριβώς πώς να ανεβαίνει καθώς και κάτω από τις σκάλες.

Όταν μετακόμισα ένα μαξιλάρι από τον καναπέ στο πάτωμα, δεν θα πλησιάσει αυτό το μαξιλάρι.

Έχει μια δύσκολη στιγμή να κατανοήσει όταν είναι χωρίς κίνδυνο να περπατήσει με την γυάλινη πόρτα αίθριο μας, καθώς και όταν δεν είναι.

Σε ασυνήθιστες περιπτώσεις, αν κινηθώ προς αυτόν σε μια συγκεκριμένη μέθοδο με μια συγκεκριμένη ενέργεια, βγαίνει έξω. Ή μερικές φορές απλά σφυροκοπεί πραγματικά χαμηλά καθώς και ουράνια.

Το κακό σκυλί, μπορείτε να πείτε.

Και αν δεν κατάλαβα την ιστορία του Barkley, εγώ και εγώ πιθανότατα θα έδινα μαζί κάποια ιστορία για το παρελθόν του παρελθόντος.

Δυστυχώς, υπάρχουν διαθέσιμα σκυλιά που έχουν κακοποιηθεί. τώρα αμέσως. όπως και τα σκυλιά είναι διαθέσιμα που έχουν βιώσει βία. Υπάρχουν σκυλιά που υποφέρουν.

Ο Barkley δεν είναι ένα από αυτά τα σκυλιά.

Τα περισσότερα σκυλιά δεν έχουν κακοποιηθεί, ούτε καν ανασφαλή σκυλιά όπως ο Barkley.

Εδώ είναι η γνήσια ιστορία για αυτό το σκυλί bit:

Ο Barkley κατοικούσε σε ένα σπίτι με το ίδιο ακριβώς άτομο για σχεδόν τρία χρόνια. όπως και πιθανότατα τον άρεσε.

Τραγικός.

Δεν υπάρχει συμπλήρωση των κενών. Αυτό το σκυλί είχε μια μεγάλη ζωή.

Το μόνο ατυχές κομμάτι για την ιστορία του Barkley μπορεί να είναι από την εξαιρετικά αρχή.

Αρχικά ήρθε από ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων – κατοικίδια ζώα r ‘Inn στο εμπορικό κέντρο West Acres στο Fargo, n.d.

Είναι σκύλος “σχεδιαστής”. μισή Yorkie. μισή Μάλτα/Lhasa Apso.

Αυτό ανοίγει μια εντελώς νέα συζήτηση, ξέρω. Εκτός από αυτό που υπογραμμίζει είναι ότι η αναπαραγωγή ενός σκύλου μπορεί να καθορίσει μάλλον λίγο. Ομοίως, οι πρώτες εβδομάδες της ζωής ενός κουταβιού, είτε πρόκειται για καλλιέργεια είτε όχι, έχουν διαρκές επιπτώσεις στο σκυλί που θα γίνει.

Δεν μπορούμε να τροποποιήσουμε αυτό για τον Barkley. Μπορούμε μόνο να προχωρήσουμε. Αυτό θέλει. Αυτό θέλει κάθε σκυλί.

Ποια είναι η ιστορία αυτού του σκύλου bit;

Η “ιστορία” του είναι μεγάλη. Θα τελειώσει ευτυχώς. Υπάρχει πιθανώς μια υιοθεσία στα έργα. Έχει πολλά να κοιτάξει μπροστά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

[Νέο προϊόν] FOOEY ΕΛΛΗΝΙΑ BITTER Εκπαίδευση Σπρέι Βοήθεια

AddThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore Δεν είναι απλό να εκπαιδεύσετε τα οικογενειακά κατοικίδια ζώα να μην γλείφουν καθώς και να μασούν τα πράγματα

Οι κυβερνητικές σχέσεις AKC: ακριβώς πώς επηρεάζει την αγορά περιποίησης και τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε

από τη Sheila Goffe 1 Μαρτίου 2019 Το American Kennel Club μοιράζεται τα σκυλιά σας καθώς και τη δέσμευση για την ευημερία τους. Στις επόμενες στήλες, κοιτάζουμε μπροστά για να

Κοινοτική υποστήριξη για No Kill

Το Duluth Shelter δέχεται 63 επιπλέον γάτες Είναι Παρασκευή, καθώς και αυτό σημαίνει ότι θα ήθελα να μοιραστώ ένα παράδειγμα ανθρώπων που κάνουν εκπληκτική δουλειά για άστεγους ζώα. Αυτή την