Orange Region Pet Expo 2012

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από την επιχείρηση που συζητήθηκε σε αυτήν την ανάρτηση.
Είναι νωρίς, ωστόσο είμαι ήδη ενθουσιασμένος για την πορτοκαλί περιοχή Pet Expo 2012! Είναι ένα από τα προτιμώμενα γεγονότα της χρονιάς μου, αφού έχουν πάντα αξιοσημείωτα νέα σκυλιά, καθώς και προϊόντα, εξαιρετικές παρουσιάσεις καθώς και εκδηλώσεις, εκτός από τους τόνους φανταστικών ενημερωτικών περιπτώσεων κατοικίδιων ζώων σε όλη την Πορτοκαλί Περιφέρεια εκθεσιακούς χώρους. Όχι μόνο το OC Pet Expo είναι ένας τόνος διασκέδασης, ωστόσο τα τελευταία 3 χρόνια έχω επίσης δουλέψει το Booth Dogs of America με το κουτάβι μου για τον οδηγό μου στην εκπαίδευση (φέτος πιθανότατα θα δουλέψω το περίπτερο με το Apache) .
Επίσης στην πορτοκαλί περιοχή Pet Expo είναι πολυάριθμες περιφερειακές διασώσεις ζώων με κουτάβια, γατάκια, σκύλους, καθώς και γάτες. Είδαμε ακόμη και τους χοίρους διάσωσης στο Pet Expo πέρυσι.

Σε περίπτωση που δεν είδατε το βίντεο OC Pet Expo από πέρυσι εδώ είναι:

Ελπίζω ότι το κουτάβι στο τηλεοπτικό βίντεο κατάρτισης θα σας αντλήσει για αυτό το Years Expo!
Ας επιθεωρήσουμε τις λεπτομέρειες για αυτά τα χρόνια OC Pet Expo 2012.
Πορτοκαλί Περιφέρεια Pet Expo 2012
Εκδήλωση: Household Pet Expowhen της Αμερικής: 20-22 Απριλίου, 2012Hours: Παρασκευή, 10πμ-6μμ. Σάββατο, 10πμ – 7μμ. Κυριακή, 10 π.μ. – 6μμ: OC Fair καθώς και Event Center88 Fair Drive, Costa Mesa, CA 92626

Εμφάνιση τιμών:
Γενική είσοδος-12.00seniors 60 & over-$ 10.00children 6-12-$ 6.005 έτη καθώς και κάτω-ΔΩΡΕΑΝ
Ακολουθεί ένα κομμάτι από το Household Pet Expo της Αμερικής:

Δείτε πολύ περισσότερα από 1.000 ζώα, όπως σκυλιά, γάτες, ιπποειδή, πτηνά, ψάρια, λακάδες, γλάστρες, κατσίκες, αρουραίοι, ερπετά, κουνέλια, μικροσκοπικά άλογα, καθώς και πολύ περισσότερο στην οθόνη καθώς και διαδραστικά σκηνικά, διαγωνισμούς καθώς και διαδηλώσεις. Διαθέτοντας πάνω από 400 εκθέτες καθώς και ομάδες διάσωσης, όπως προϊόντα κατοικίδιων ζώων Bow Meow, χωρίς αδέσποτη αριστερά πίσω, μόνιμα άγρια ​​εξωτικά ζώα, Sancue California Labrador Retriever Rescue, καθώς και περισσότερα!
Τα τελευταία χρόνια η Πορτοκαλί Περιφέρεια Pet Expo ήταν μεγάλη διασκέδαση. Εάν είδατε το βίντεο τότε θα είχατε δει αυτό το Δουβλίνο, καθώς δούλευα το Booth Dogs of America, είχα μια ματιά στα πολυάριθμα διαφορετικά ζώα, καθώς και να δει μερικές διαδηλώσεις. Ήρθαμε ακόμη και σπίτι με μερικά καλούδια για το Δουβλίνο, Stetson, καθώς και Linus.
Καταλαβαίνω ότι είναι μερικοί μήνες έξω, ωστόσο δεν αποτυγχάνετε να θυμηθείτε να επισημάνετε τα ημερολόγιά σας, καθώς και να αφήσετε τους καλούς φίλους σας καθώς και το νοικοκυριό να καταλάβουν ότι το Household Pet Expo της Αμερικής αφορά τους εκθεσιακούς χώρους της Πορτοκαλί Περιφέρεια 20 Απριλίου – 22n. Αυτό είναι ένα γεγονός Do not Miss αν είστε ενθουσιώδης για κατοικίδια ζώα καθώς και σε απευθείας σύνδεση στην περιοχή Orange County, California.
Εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? Έχετε πάει στο OC Pet Expo στο παρελθόν; Θα πας στην Πορτοκαλί Περιφέρεια Pet Expo 2012; Ας καταλάβουμε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Κορυφαίες επιλογές για τα κουτάβια μας
Καλύτερο παιχνίδι κουτάβι Μας αρέσει: Calmeroos κουτάβι παιχνίδι w/ heartbeat καθώς και ζεστά πακέτα – ιδανικά για νέα κουτάβια. Βοηθά την απλότητα το άγχος και το άγχος στο νέο τους σπίτι.
Καλύτερο σκύλο Μασ, μας αρέσουν: Bones & Chews Bully Sticks – Όλα τα κουτάβια μας θέλουν να δαγκώσουν, να τσιμπήσουν, καθώς και να μασούν. Μας αρέσει να χρησιμοποιούμε ραβδιά για να βοηθήσουμε στην εκτροπή αυτών των ανεπιθύμητων συμπεριφορών.
Καλύτερες λιχουδιές σκύλων Μας αρέσουν: Crazy Canine Train-Me Treats-Χρησιμοποιούμε αυτά ως υψηλής αξίας μας για τα κουτάβια των σκύλων μας.
Το καλύτερο φρέσκο ​​σκυλάκι που μας αρέσουν: ο σκύλος του αγρότη – μερικοί μήνες πίσω ξεκινήσαμε να τρέφουμε το Raven Fresh Canine Food καθώς και να του αρέσει! Αποκτήστε 50% από την πρώτη σας αγορά του σκύλου του αγρότη.

Ελέγξτε πολύ περισσότερα από τα αγαπημένα μας στη νέα λίστα ελέγχου κουταβιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Τι είναι το Cat-chy καθώς και το νέο για τους κτηνιάτρους; Το σεμινάριο σεμινάριο NAVC

Το μεγαλύτερο πενθήμερο κτηνιατρικό σεμινάριο στη Βόρεια Αμερική, το σεμινάριο NAVC του Ιανουαρίου είναι ένας προορισμός must-go για τους κτηνιάτρους καθώς και εκείνους που υποστηρίζουν το επάγγελμα. Εδώ, το GoodNewsForPets.com

Τα ψηφίσματα της Πρωτοχρονιάς για το σκυλί σας

καλή χρονιά, όλοι. Είναι η πρώτη μου δημοσίευση του 2017, καθώς μοιράζομαι μερικούς από τους στόχους που έχω για τον Baxter καθώς και τον εαυτό μου για το επόμενο έτος.

Τα καλύτερα ψάρια της λίμνης των φυκιών, 14 άλγη που τρώνε ψάρια για λίμνες-οι λίμνες Nualgi

φυκιών που καταναλώνουν τα ψάρια είναι ένα σε κάθε πολύ αγαπημένες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους των Nualgi και περιβαλλοντικά φιλικές προς το περιβάλλον για να ρυθμίσουν τα φύκια