Τα καλύτερα ψάρια της λίμνης των φυκιών, 14 άλγη που τρώνε ψάρια για λίμνες-οι λίμνες Nualgi

φυκιών που καταναλώνουν τα ψάρια είναι ένα σε κάθε πολύ αγαπημένες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους των Nualgi και περιβαλλοντικά φιλικές προς το περιβάλλον για να ρυθμίσουν τα φύκια στη λίμνη σας. Ρίξτε μια ματιά στα ψάρια της λίμνης των φυκών και γνωρίζετε σε βάθος.

Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για τους πολύ αγαπημένους μας φιγούρες για τις λίμνες και τον τρόπο να αποφασίσουμε για ένα από τα καλύτερα ψάρια που βασίζονται κυρίως στη μέτρηση της λίμνης, στις καταστάσεις νερού και στους συγκατοίκους. Κάθε περιγραφή ψαριών έχει επιπλέον ένα βίντεο το μέρος που μπορεί να απολαύσει τα κολύμπι τους. Άνετη λίμνη!

Καταγραφή ψαριών λιμνών που τρώνε άλγη (ψηλές λίμνες φυκιών), τα οποία τα ψάρια της λίμνης τρώνε άλγη σε λίμνες πίσω αυλής; (Τα ωραιότερα είδη τρώγων άλγη)

Είτε χρειάζεται να προσθέσετε φυκιά που καταναλώνετε ψάρια για να βοηθήσετε τα φύκια της λίμνης διαχείρισης ή απλά χρειάζεστε έννοιες για το τι ψάρι που αποθέτουν στη λίμνη σας, αυτές οι πληροφορίες είναι για εσάς!

Κρατήστε μακριά από την αποθήκευση της λίμνης σας με το λανθασμένο είδος φυκών που καταναλώνουν ψάρια ή θα βρεθείτε με μια λίμνη γεμιστό με άλγη και αλαζονικούς τρώγοντες φυκών!

Οι καλύτεροι τρώγοντες της λίμνης

Πάρτε το χρόνο σας και σχεδιάστε τα μελλοντικά σας ψάρια. Συμπεριλαμβανομένου του επιπλέον θα ενισχύσει το φορτίο των ψαριών και αναμφισβήτητα μειώνοντας το διαλυμένο οξυγόνο προσβάσιμο, με αποτέλεσμα επιπλέον φύκια. Η εξισορρόπηση του κύκλου του αζώτου του οικοσυστήματος σας θα πρέπει να είναι αντικειμενικός #1 όταν σταματάτε για να ρυθμίσετε τα φύκια της λίμνης.

Μια υπερβολική άθλιψη των φυκών είναι ο οπλισμός όλων των εραστών της λίμνης.

Και η κατανόηση του δρόμου για να αφαιρέσετε αυτά τα φύκια ανθίζει χωρίς να διαταράσσει το οικοσύστημα της λίμνης σας θα είναι ένα άλλο πρόβλημα.

Ωστόσο, υπάρχουν μέθοδοι που ενδεχομένως μπορεί φυσικά να διαχειριστεί την επέκταση των φυκών στη λίμνη σας!

Οι τρώγοντες της λίμνης, μαζί με διαφορετικές καθαρές στρατηγικές, είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να διατηρήσετε τις σειρές των φυκών σας για να επαληθεύσετε και να σταματήσετε αυτές τις φοβερές άνθους.

Ας ελέγξουμε έναν από τους καλύτερους τρώγοντες της λίμνης και να απαντήσουμε σε μερικές ευρέως διαδεδομένες ερωτήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να κρατήσετε τα φύκια της λίμνης κάτω από τη διαχείριση.

Φύκια που τρώνε ψάρια για λίμνες

Μια υπερβολική άθλιψη των φυκών είναι ο οπλισμός όλων των εραστών της λίμνης. Και η κατανόηση του δρόμου για να αφαιρέσετε αυτά τα φύκια ανθίζει χωρίς να διαταράσσει το οικοσύστημα της λίμνης σας θα είναι ένα άλλο πρόβλημα.

Ωστόσο, υπάρχουν μέθοδοι που ενδεχομένως μπορεί φυσικά να διαχειριστεί την επέκταση των φυκών στη λίμνη σας!

Οι τρώγοντες της λίμνης, μαζί με διαφορετικές καθαρές στρατηγικές, είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να διατηρήσετε τις σειρές των φυκών σας για να επαληθεύσετε και να σταματήσετε αυτές τις φοβερές άνθους.

Ας δούμε έναν από τους καλύτερους τρώγοντες της λίμνης και να απαντήσουμε σε μερικές ευρέως διαδεδομένες ερωτήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να κρατήσετε τα φύκια της λίμνης κάτω από τη διαχείριση.

14 (Καλύτερες) Φύλακες με φύκια λίμνης

Έχετε βάλει ένα υπερβολικό ποσό εργασίας και μετρητά στη δημιουργία μιας καταπληκτικής λίμνης από πόρτες ή στην αυλή για να αφήσετε τα άλγη να το καταστρέψουν. Με τη θέση των μετριαστικών διαδικασιών, ενδέχεται να αναπτυχθεί ταχέως ανεξέλεγκτα.

Μινιμαλιστική λίμνη ψαριών Koi από την Prime View, κατάλληλη για την αυλή του σπιτιού

Κάποια είδη φύκια, παρόμοια με άπειρα φύκια και φυκιά (επιπλέον αναφερόμενα ως νηματοειδή φύκια), θα αποτελούν ζωτικό μέρος ενός οικοσυστήματος λιμνών. Αυτά παρουσιάζουν μια παροχή γευμάτων, ισχύος και οξυγόνου.

Μια ακραία ποσότητα και των δύο ταξινομήσεων, ωστόσο, μπορεί να προκαλέσει κριτικά χαμηλές περιοχές διαλυμένου οξυγόνου μέσα στο νερό, βλάπτοντας έτσι ή αναμφίβολα τη δολοφονία των ψαριών σας.

Για να διευκολύνετε τη διαχείριση των φυκών, σκεφτείτε να συμπεριλάβετε τα είδη που παρέχονται κάτω από τη λίμνη σας. Υψηλή θέα των φύλλων λωτού στη λίμνη, κολύμβηση κυπρίνου χρυσόψαρο στο παρασκήνιο

Λίμνη με καλλιέργειες λωτού και πολύχρωμους κυπέλες. Αυτά τα ψάρια, τα μανταλάκια και τα σαλιγκάρια που τρώνε τα φύκια είναι αποτελεσματικά τροφοδότες πίσω που, μαζί με τη συνήθη συντήρηση, μπορούν να βοηθήσουν στη διαχείριση των λιμνών κάτω από τη διαχείριση. Το αποτέλεσμα: μια υγιεινή λίμνη και εντελώς ικανοποιημένα ψάρια!

1. Χλοοτάπητα

Χόρτο κυπρίνος κολυμπώντας κάτω από κυμαινόμενες καλλιέργειες σε μια λίμνη

Ο κυπρίνος γκαζόν είναι ένα μεγάλο μέλος του νοικοκυριού Minnow που προέρχεται από τα ποτάμια της Ιαπωνικής Ρωσίας και της Νότιας Κίνας. Έχει μια άπειρη/καφέ χρωματισμένη σωματική διάπλαση, ασημί πλευρές και σημαντικές κλίμακες που περιγράφονται λεπτομερώς σε σκούρο καφέ ή μαύρο, δίνοντάς του ένα δείγμα “fishnet”.

Θα έχετε ενδεχομένως τα νεότερα ψάρια σε ένα γύρο μεγέθους 7,9 ίντσες (20 cm), ωστόσο αναπτύσσονται γρήγορα σε τρία.9 πόδια (1,2 μέτρα) και 40 κιλά (18 κιλά) σε βάρος έξι μηνών! Κατά συνέπεια, είναι μεγαλύτερα κατάλληλα για γιγαντιαίες λίμνες.

Αυτά τα είδη τροφοδοτούν από το υψηλότερο από το φυτό προς τα κάτω, οδηγώντας σε σαφέστερο νερό ως αποτέλεσμα του ιζήματος δεν διαταράσσεται. Τρώνε μια μεγάλη γκάμα καλλιεργειών νερού και μπορεί να καταβροχθίζουν όσο τρεις φορές το βάρος τους σωματική διάπλαση κάθε μέρα!

Οι κυπρίνοι γκαζόν είναι ανθεκτικοί και ανεχτούν μια ποικιλία καταστάσεων νερού, μαζί με τις περιοχές οξυγόνου, τις χαμηλές περιοχές αλατότητας και τις χειμερινές καταστάσεις.

Οι κρατικές πολιτικές που σχετίζονται με τις ποικιλίες λιμνών και την ποικιλία των ψαριών επιτρέπονται να κυμαίνονται, οπότε επικοινωνήστε με το εγγενές τμήμα ψαριών και άγριων ζώων για επιπλέον πληροφορίες.

2. Λόκα Pond

Misgurnus anguillicaudatus αναγνωρίστηκε κανονικά ως κλιματικό loach ή dojo loach στην αμμώδη πίσω με ένα driftwood

Το Loach Pond, συνήθως γνωστή ως Dojo ή Climate LoaΤο CH (Misgurnus anguillicaudatus), χαιρετά από την Ανατολική Ασία, ωστόσο, έχει ξεκινήσει σε πολλές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Αυτό το ψάρι αυξάνεται σε μεγάλο μέγεθος 12 ίντσες (30,5 cm) και έχει διάρκεια ζωής επτά έως 10 ετών. Αυτό το ευχάριστο ψάρι δεν πρέπει να αποθηκεύεται σε μια σχολή και μπορεί να συναντηθεί με διαφορετικά είδη στη λίμνη σας.

Χρονοβόρα και χέλι σε μορφή, αυτοί οι ενθουσιώδεις τροφοδότες σκουπίζουν την κάτω πλευρά της λίμνης, καταναλώνοντας φύκια και φυσικά υλικά κάθε μέρα και βράδυ.

Pond Loach γλέντι σε φύκια στην κάτω πλευρά μιας λίμνης

Είναι πολύ ανεκτικά ψάρια, ικανά να αντιγράφουν μια θερμοκρασία κυμαίνονται από 40 έως 77 επίπεδα Fahrenheit (4,5 έως 25 επίπεδα C). Αυτό το ψάρι, μαζί με το Hillstream Loach, είναι ένας εξαιρετικός υποψήφιος για την κατάψυξη των λιμνών νερού.

Προφανώς, η λίμνη Loach μπορεί να επισημάνει μια επικείμενη αλλαγή μέσα στο κλίμα. Καθώς οι βαρομετρικές καταπόνηση πέφτουν, τα ψάρια σας θα μπορούσαν να κολυμπήσουν ακανόνιστα και ακόμη και κάθετα.

3. Κινέζικη γλώσσα υπερβολική πτερυγίων καρχαρία

Το Myxocyprinus Asiaticus αναγνωρίστηκε κανονικά ως κινεζική γλώσσα Hifin Shark προσπαθώντας να βρει άλγη, φυτική ύλη σε μια αμμώδη πίσω πλευρά

Η κινεζική γλώσσα υπερβολική πτερυγίων καρχαρία (Myxocyprinus asiaticus) είναι εγγενής στον ποταμό Yangtze.

Λειτουργούν ένα συγκρότημα, ασπρόμαυρη σωματική διάπλαση και ένα ψηλό ραχιαίο πτερύγιο. Με τη σωστή φροντίδα, θα αναπτυχθούν οπουδήποτε από τρία έως 4 πόδια (0,9 έως 1,2 μέτρα) σε μέγεθος. Αυτή η πρόοδος συμβαίνει αργά σε σχέση με διαφορετικά ψάρια λίμνης. Παρ ‘όλα αυτά, αυτό το ψάρι είναι μεγαλύτερο για μεγάλες λίμνες.

Αυτός ο εύκολος τρώγων φυκιών θα κάνει επιτυχώς σε μικρές ομάδες τριών ή επιπλέον και δεν θα προκαλέσει προβλήματα σε διαφορετικά είδη.

Είναι ανεκτικό σε κρύο νερό σε θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 55 και 75 βαθμών Fahrenheit (13 έως 24 επίπεδα C). Ρυθμίστε μια θερμαντήρα στη λίμνη σας εάν οι θερμοκρασίες χειμώνα θα μειώσουν τη θερμοκρασία του νερού κάτω από την ελάχιστη ποικιλία και βεβαιωθείτε ότι η λίμνη σας έχει φορτία απόκρυψης θέσεων.

4. Shubunkin Goldfish

Blue Shubunkin Goldfish σε ένα κοντινό ενυδρείο γλυκού νερού

Το χρυσόψαρο Shubunkin έχει εκπληκτικό χρωματισμό, που μοιάζει με ψάρια koi. Έχουν μια ασημένια σωματική διάπλαση, πιτσιλίσματα πορτοκαλιού και τυχαίες μαύρες κηλίδες.

Υπάρχουν τρία είδη Shubunkin: American, London και Bristol, με παραλλαγές της σωματικής τους διάπλασης και των πτερυγίων τους. Τα πρότυπα Calico τους είναι διαθέσιμα πολλές αποχρώσεις, με μπλε απόχρωση να είναι ουσιαστικά η πιο βραβευμένη.

Είναι αρκετά κοινωνικοί, γρήγοροι κολυμβητές και αδηφάγοι τρώγοντες που αναπτύσσονται σε μέγεθος έως και 12 ίντσες (30,5 cm).

Αυτό το ψάρι ανέχεται το νερό κατάψυξης και ευδοκιμεί σε κάθε γιγαντιαία εσωτερική δεξαμενή και έξω από τις λίμνες των θυρών.

Ομάδα του Shubunkin Goldfish κολυμπώντας σε μια λίμνη στο πάτωμα

Θα παραμείνουν ανοιχτοί αέρας μέσα στο χειμώνα εάν το βάθος της λίμνης είναι 2 πόδια (0,6 m) ή επιπλέον. Θα χρησιμοποιούσατε ενδεχομένως μια λιμνούλα για να σταματήσετε τον πάγο να διαμορφώνεται τελείως στο πάτωμα για να επιτρέψετε το οξυγόνο στο νερό.

5. Otocinclus

Otocinclus μένει στο φύλλο σε μια λίμνη

Ο Otocinclus είναι μικρός, ωστόσο ισχυροί, φακοί φυκιών που χαλάζουν από τα ύδατα της Νότιας Αμερικής της Βενεζουέλας και της Αργεντινής.

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές μέτρησης, ωστόσο πολλά ψάρια μέγιστα σε μέγεθος δύο ίντσες (5 cm). Έχουν μια επιμήκη, λεπτή σωματική διάπλαση με μια διακεκριμένη οριζόντια λωρίδα και ένα μεγάλο στόμα κορόιδα.

Αυτά τα ψάρια περνούν το χρόνο τους στο πίσω μέρος της λίμνης και κάνουν με επιτυχία στην προστασία των ομάδων.

Λόγω της μέτρησης τους, είναι μεγαλύτερα σε μικρές λίμνες με παρόμοιο μέγεθος, ειρηνικά ψάρια. Το Otocinclus θα κρατήσει στον εαυτό του και ποτέ δεν θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα σε κάθε άλλο είδος.

Στερεώστε τη λίμνη σας με ένα λεπτό υπόστρωμα και αγκαλιάστε μερικές περιοχές κρυψώματος. Απαιτούν ελάχιστα θερμότερες θερμοκρασίες νερού, έτσι μεταφέρουν αυτούς τους μικρούς ανθρώπους μέσα στο χειμώνα.

6. Bullfrog Tadpoles

Bullfrog tadpole σε ένα λασπώδες πίσω μέρος μιας λίμνης

Τα bullfrogs είναι εγγενή στα τμήματα Midwestern, Japanese και Southern των ΗΠΑ, ωστόσο έχουν ξεκινήσει σε πολλές περιοχές σε όλο τον κόσμο.

Τα χρώματα του tadpole ποικίλλουν από ήπια έως σκοτεινά άπειρα, κανονικά μπορούν να έχουν σκοτεινά σημεία.

Τα μανταλάκια είναι μια θαυμάσια προσθήκη στη λίμνη των θυρών σας ως αποτέλεσμα του παρόντος μέρους, καταβροχθίζουν τα φύκια και τα φυτικά ύλη μαζί με τις προνύμφες των κουνουπιών.

Ομάδα bullfrog tadpoles κολυμπώντας στο νερό προσπαθώντας να βρει άλγη

Αυτό το είδος προτιμά ρηχά νερά που είναι θερμότητα και εύπορο με υδρόβια καλλιέργειες.

7. Plecostomus

Plecostomus στην αναζήτηση για φύκια στις καλλιέργειες

Ο τίτλος Plecostromus (Pleco ή Suchermouth Catfish), αποδίδεται σε πολλά είδη που τρώνε άλγη. Αυτά τα ψάρια είναι φιλικοί προς το περιβάλλον αγοραστές, πολύ ανθεκτικά, και προσαρμόσιμα στις πηγές ρύθμισης και γευμάτων τους.

Τα Plecos είναι θερμότερα ψάρια νερού. Για όσους τους κρατούν έξω από τις λίμνες των θυρών, βεβαιωθείτε ότι η θερμοκρασία του νερού δεν πέφτει κάτω από 50 επίπεδα Fahrenheit (10 επίπεδα γ), διαφορετικά μπορείτε να ρίξετε τον κίνδυνο τα ψάρια σας.

Ο χρυσός παρατήρησε το κολύμπι Plecostomus μεταξύ των ριζών του μαγκρόβου στο νερό της νύχτας.

Ο χρυσός παρατήρησε το κολύμπι Plecostomus ανάμεσα στις ρίζες του μαγγρόβιου

Τα εντελώς διαφορετικά είδη αναπτύσσονται σε πολύ εντελώς διαφορετικά μήκη ως ενήλικες, οπότε γνωρίζετε το UTΗ περισσότερη μέτρηση των ψαριών που επιλέγετε.

Για παράδειγμα, τα μεγαλύτερα είδη αγκαλιάζουν τα ευρέως διαδεδομένα plecos (18 ίντσες/46 cm), το ρινόκερο (11 ίντσες/28 cm) και τα παρατηρούμενα plecos (24 ίντσες/61 cm). Αυτά τα είδη είναι μεγαλύτερα για λίμνες ή εξαιρετικά γιγαντιαία ενυδρεία.

Υπάρχουν μικρότερα Plecos, όπως επειδή το Albino Bristlenose Pleco, το οποίο αναπτύσσεται σε ένα μέγεθος ενήλικων 5 ίντσες (13 cm).

Σκάσε τα φύκια πιπίλισμα του Albino Bristlenose στην πέτρα

Albino bristlenose κορόιδο ψάρι

8. KOI

Ομάδα ψαριών koi που κολυμπάει σε μια λίμνη εκτός πόρων

Το Koi (Cyprinus carpio) είναι ένας κανονικός τίτλος που καλύπτει μια σειρά μαθημάτων και υποείδων του κυπρίνου.

Θα έχετε δει πορτοκαλί, μαύρο και λευκό koi, ωστόσο, επιπλέον φαίνονται σε μείγματα κίτρινου, μοβ και ακόμη και μπλε. Αυτοί οι συνηθισμένοι κάτοικοι της λίμνης θα τρώνε κάθε άλγη και σφάλματα.

Το Koi είναι ανθεκτικά ψάρια και μπορεί να ανεχθεί τις θερμοκρασίες του νερού ξεκινώντας από 59 έως 77 επίπεδα Fahrenheit (15 έως 25 επίπεδα C).

Ένας αριθμός εντελώς διαφορετικών ψαριών koi κολυμπάει στο πάτωμα μιας λίμνης

Σχεδιάστε τη διατήρηση αυτών των ψαριών σε γιγαντιαίες λίμνες, καθώς αναπτύσσονται σε μέγεθος μεταξύ ενός και τριών ft (0,3 έως 0,9 m). Η λίμνη θα έπρεπε επιπλέον να είναι πάνω από τρία πόδια (ένα μέτρο) βαθιά για να επιτρέψει για άφθονο σπίτι κολύμβησης.

Σχεδιάστε κάποια σκιά τόσο αποτελεσματικά. Το koi θα έχει ηλιοθεραπεία αν αφεθεί σε μια ρηχή λίμνη σε ισχυρό φως της ημέρας.

9. χρυσόψαρο

Τρεις χρυσόψαρο κολυμπώντας σε μια λίμνη με καθαρό νερό

Εάν δεν θεωρείτε koi κάθε φορά που εννοείτε “λίμνη ψαριών”, τότε σίγουρα θεωρείτε αναμφισβήτητα χρυσόψαρο. Τώρα έχουμε ήδη μιλήσει για το χρυσόψαρο Shubunkin, ωστόσο υπάρχουν περισσότερες από 30 διαφορετικές ποικιλίες.

Αυτά τα ψάρια είναι ανθεκτικά, διαθέσιμα και είναι διαθέσιμα μια ποικιλία από σχήματα σωματικής διάπλασης, σχήματα πτερυγίων, χρώματα και μεγέθη.

Προσέξτε να επιλέξετε το χρυσόψαρο δεξιού μεγέθους στη λίμνη σας. Κάποιοι αποκλείζονται αποκλειστικά σε μέγεθος ζευγαριών σε μέγεθος και θα μπορούσαν επίσης να θεωρηθούν τα γεύματα από διαφορετικά ψάρια μέσα στη λίμνη. Παρ ‘όλα αυτά άλλοι αναπτύσσονται όσο το ένα πόδι (0,3 μ.) Σε μέγεθος.

Το χρυσόψαρο θα τρώει εύκολα άλγη, ωστόσο δεν είναι η μόνο διατροφική τους επιθυμία. Πλήρεις το σχήμα τροφίμων τους με βιομηχανικά γεύματα ή γεύματα.

Λίμνη με ένα gaggle από χρυσό ψάρι ενεργά κολύμπι

Αυτά τα ισχυρά ψάρια μπορούν να αντέξουν σε ένα χειμερινό ανοιχτό αέρα, που χρησιμοποιούνται δεν αφήνετε τη θερμοκρασία του νερού να πάει κάτω από 40 επίπεδα Fahrenheit (4.4 επίπεδα γ). Για φανταχτερά χρυσόψαρο, αυτή η θερμοκρασία πίσω είναι τα επίπεδα 45 (7 επίπεδα γ).

10. Σιαμέζοι φυκιών

Βοηθός ψαράς σιαμέζοι φυκιών που τροφοδοτούν τα φύκια σε ένα φυτό

Ο σιαματικός τρώγων άλγης (Crossocheilus oblongus) προέρχεται από τα μεγάλα και χαλαρωτικά νερά της Νοτιοανατολικής Ασίας. Αυτά τα ψάρια είναι χρονοβόρα και λεπτό, με γυαλιστερό γκρι ή χρυσό σκιά και μια παχιά, μαύρη λωρίδα που εργάζεται οριζόντια από το κεφάλι στην ουρά.

Είναι ένα μικρότερο ψάρι λιμνών, που ανεβαίνει σε πολλές από τις έξι ίντσες (15 cm) σε μέγεθος. Αυτός ο Hardy algae Eater μπορεί να είναι πολύ ζωντανός και ικανοποιητικός για να κοιτάξει.

Στερεώστε τη λίμνη σας με ένα αμμώδες υπόστρωμα και αγκαλιάστε φορτία πετρωμάτων ή διαφορετικές περιοχές κρυψώματος.

Ως αποτέλεσμα αυτού του ψαριού είναι συνηθισμένο σε θερμότερα νερά (70 έως 79 επίπεδα Fahrenheit ή 21 έως 26 επίπεδα γ), θα θελήσετε να τα μεταφέρετε σε εσωτερικούς χώρους για το χειμώνα ή εάν οι θερμοκρασίες μπορεί να είναι χαμηλές για παρατεταμένο διάστημα.

11. Black Mollies

Το ζεύγος Poecilia Sphenops αναγνωρίστηκε κανονικά καθώς οι μαύροι mollies κολυμπούν κοντά σε ένα χλοοτάπητα πίσω

Η μαύρη Molly (Poecilia Sphenops) εκτρέφεται επιλεκτικά για σκοτεινό χρωματισμό. Τα νεαρά ψάρια θα μπορούσαν να έχουν σημεία χρυσού ή αργύρου.

Αν και εγγενείς στην Κεντρική και Νότια Αμερική, μπορεί να ανακαλυφθεί ως ένα χωροκατακτητικό είδος στην Ιαπωνία και την Ιαπωνική Ευρώπη.

Ως συνέπεια των πρακτικών αναπαραγωγής, αυτό το ψάρι είναι ελάχιστα επιρρεπείς σε ασθένεια. Προσέξτε όταν παίρνετε τα ψάρια σας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα υγιεινό.

Αυτά τα ψάρια αναπτύσσονται σε πολλές από τρεις έως 5 ίντσες (8 έως 12 cm) σε μέγεθος και είναι καλές για μικρές λίμνες.

Τους αρέσουν ένα στενά φυτευμένο περιβάλλον και μπορούν να τρώνε φυτικά υλικά, άλγη, κλοπή και σύγχρονα ή κατεψυγμένα γεύματα.

Μεταφέρετε τα mollies σας σε εσωτερικούς χώρους για το χειμώνα, καθώς κάνουν μεγαλύτερες σε θερμοκρασίες πάνω από 75 επίπεδα Fahrenheit (24 επίπεδα C).

12. Ιαπωνικά SNA Trapdoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Η απώλεια βάρους PetMeds® ως σημάδι στα κατοικίδια ζώα

addThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore1 Η απώλεια βάρους είναι ένα από τα πιο τυπικά γενικά μη ειδικά συμπτώματα ασθένειας τόσο στα σκυλιά μας

Assisi Loop – Ακριβώς πώς μπορεί να βοηθήσει τον πόνο μου για σκύλους ή γάτα καθώς και θεραπεία;

Έχω συνεργαστεί με την υγεία και την ευεξία των ζώων της Assisi για να σας φέρει αυτή τη δημοσίευση καθώς και το giveaway. Ο βρόχος Assisi είναι μια μη φαρμακευτική,

Το DNA της γάτας σας μπορεί να βοηθήσει τους επιστήμονες να κατανοήσουν καλύτερα τη χρόνια νεφρική νόσο

Αυτή είναι μια χορηγία φιλοξενουμένων από την Carolina Gonzales, συντονιστή Ε & Α στο Basepaws* Η χρόνια νεφρική νόσο (CKD) είναι ένα σημαντικό ζήτημα υγείας των αιλουροειδών που επηρεάζει περίπου