Πρέπει να είμαι παρών όταν το κατοικίδιο ζώο μου είναι ευθανασία;

Μήπως οποιοσδήποτε τύπος από εσάς πιάστε αυτήν την ανάρτηση στις διαρροές κουταβιών blog;

Πρόκειται για ακριβώς πώς ορισμένοι ιδιοκτήτες σκύλων κατοικίδιων ζώων επιλέγουν να μην είναι παρόντες όταν τα σκυλιά τους είναι ευθανατοποιημένα καθώς και αυτό είναι εντάξει.

Αυτός είναι ο τύπος της δημοσίευσης που σας κάνει να σταματήσετε καθώς και να σκεφτείτε. Ελέγξτε το εδώ.

Όλοι δεν επιθυμούν να είναι εκεί όταν τα σκυλιά τους είναι ευθανατοποιημένα, καθώς και μερικοί άνθρωποι πραγματικά δεν μπορούν να διαχειριστούν να είναι παρόντες. Όλοι μας επεξεργαζόμαστε θάνατο καθώς και απελπισία με τους δικούς μας τρόπους.

Δεν αναγνώρισα μερικούς λάτρεις των σκύλων κατοικίδιων ζώων είναι τόσο κρίσιμοι που θα επικρίνουν πραγματικά κάποιον που επέλεξε να μην είναι παρών ή που μπορεί να μην είναι παρόντες. Ακριβώς πόσο τρομερό.

Από τον Jen Gabbard σε διαρροές κουταβιών:

Μερικοί από εμάς δεν διαχειρίζονται καλά την ευθανασία, καθώς και μερικοί από εμάς λιποθυμούν όταν αντιμετωπίσαμε με αυτό. Δεν δείχνει ότι μας αρέσουν λιγότερο τα κατοικίδια ζώα της οικογένειάς μας. Μπορεί να είναι έλλειψη ανθεκτικότητας ή συντάγματος, ή μπορεί να είναι απλώς το δικό μας άγχος, η ανησυχία μας ή να δημοσιεύσουμε τραυματικό άγχος που ενεργεί. Ό, τι κι αν είναι φοβερό, καθώς και να λέμε ότι είμαστε εγωιστές για να επιλέξουμε να μην είναι εκεί οι σχισμές ιδανικές στην καρδιά.

Θα θέλαμε να είμαστε εκεί, ωστόσο μερικοί από εμάς δεν μπορούμε. Επιθυμώ ότι θα μπορούσα να έχω, θα ήμουν γεμάτος πολύ λιγότερο λυπηρό αν θα μπορούσα να μείνω. Ωστόσο, δεν θα μπορούσα, όπως και να το δεχτώ.

Διαβάστε την πλήρη ανάρτηση εδώ.

Τι πιστεύατε για τη θέση του Jen;

Σας αρέσει προσωπικά να είστε εκεί όταν τα οικογενειακά κατοικίδια σας είναι ευθανασία; Οικόσημα είναι ο χρυσός μου retriever Brittni, το κατοικίδιο σκυλί που είχε το νοικοκυριό μου πριν από τον άσσο. Είμαι ευγνώμων ο μπαμπάς μου, καθώς επέλεξα να είμαι παρών όταν η Brittni ήταν ευθανατοποιημένη.

Σχετικές αναρτήσεις:

Γιατί δεν μπορούμε να τα σώσουμε όλα – ευθανασία και επιθετικά σκυλιά

Σχεδιασμός για το τέλος της ζωής του σκύλου σας – δύσκολες ερωτήσεις

Πόσα χρήματα πρέπει να ξοδεύω για τη φροντίδα του κτηνιάτρου του σκύλου μου;

Υπογράψτε όσο παίρνετε ιδέες κατάρτισης και πολύ περισσότερα στο κανονικό μου ενημερωτικό δελτίο:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Πριν εμφανιστεί το κουτάβι

Θέλω να δώσω στον Άσο πολλή προσοχή αυτή την εβδομάδα πριν πάρουμε το κουτάβι Remy το Σάββατο. Τι πρέπει να κάνουμε ο Άσος και εγώ;

Η Bella πηγαίνει στο Woofstock 90210

κουμπιά κοινής χρήσης AddThis στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddThismore20 Νομίζω ότι το Everypawdy πρέπει να αναγνωρίσει αυτόν τον ταχυδρομικό κώδικα από την τηλεοπτική εκπομπή Beverly Hills 90210.

Φιλοξενία εργαστηρίων καλλωπισμού κουταβιών

από τη Melissa Viera 19 Αυγούστου 2015 Υπάρχουν πολλά οφέλη για να αποκτήσετε νέους πελάτες κουταβιών στο σαλόνι σας. Οι ιδιοκτήτες κουταβιών είναι εκστατικοί σχετικά με τη νέα προσθήκη στην