[Νέο προϊόν] Το χαρούμενο κατοικίδιο ζώο σας φαίνεται λυπηρό; Τα μάτια των αγγέλων μπορούν να βοηθήσουν

addthis κοινή χρήση κουμπιά στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore

Μία από τις πιο δύσκολες προκλήσεις για την περιποίηση των κατοικίδιων ζώων είναι αυτή της αφαίρεσης λεκέδων. Όταν μια γάτα ή σκύλος βιώνει υπερβολικό σχίσιμο, που ονομάζεται Epiphora, η χρώση της γούνας γύρω από τα μάτια, η μύτη και το στόμα μπορεί να προκύψει. Αυτό οφείλεται στις πορφυρίνες, μια ένωση στα δάκρυα που αντιδρά με το φως δημιουργώντας ένα κοκκινωπό-καφέ, σκουριασμένο λεκέ.

Το υπερβολικό σχίσιμο μπορεί επίσης να οδηγήσει σε συσσώρευση βλέννας και στρώμα της γούνας που συλλέγει σκόνη και ξένο υλικό. Όλα αυτά τα συντρίμμια μπορούν να προκαλέσουν τον ερεθισμό των ματιών των κατοικίδιων ζώων σας και ακόμη και τη μόλυνση. Φυσικά, τα κατοικίδια ζώα με λευκή ή ανοιχτόχρωμη γούνα δείχνουν αυτή τη χρώση ακόμη περισσότερο από πιο σκούρες γάτες και σκυλιά.

Τι προκαλεί χρώση δάκρυ στα κατοικίδια ζώα;

Το υπερβολικό σχίσιμο προκαλείται μερικές φορές από συγγενείς συνθήκες όπως βλεφαρίδες που στρέφονται προς τα μέσα ή βλεφάρων που γυρίζουν προς τα έξω. Ωστόσο, είναι καλύτερο να εξετάσετε τα μάτια του κατοικίδιου ζώου σας από τον κτηνίατρό σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει υποκείμενη θεραπευτική αιτία. Οι αλλεργίες, οι φραγμένοι δακρυγόνες ή οι γρατζουνιές κερατοειδείς είναι επίσης οδηγοί.

Πώς να θεραπεύσετε τοπικά τους λεκέδες δακρύων

Η χρόνια χρώση δακρύων μπορεί να κάνει ένα κατά τα άλλα ευτυχισμένο, υγιές και διασκεδαστικό κατοικίδιο ζώο να φαίνεται λυπηρό ή ακόμα και άσχημα. Κρατώντας την περιοχή των ματιών καθαρή και απαλλαγμένη από κρούστα ή gooey βλέννα είναι το πρώτο βήμα για να βοηθήσει να μάθει πεισματάρης λεκέδες δακρύων. Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν όπως τα μάτια του Presoaked, Textured Angels, απαλό δάκρυ μπορεί να απομακρύνετε προσεκτικά τα συντρίμμια από τα μάτια του κατοικίδιου ζώου σας και στις πτυχές της μύτης κάποιων φυλών όπως τα πακέτα, το shar peis κλπ. Το Berry Oil, το οποίο φυσικά βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των λεκέδων δακρύων και του φωτίζουν τη γούνα. Τα λευκά κατοικίδια ζώα μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το κολύμπι με το λαμπερό λευκό σαμπουάν για να βοηθήσουν στην απομάκρυνση των λεκέδων και του κιτρίνισμα των λευκών παλτών.

Πώς να θεραπεύσετε τη χρώση των δακρύων από μέσα προς τα έξω

Πασπαλίζοντας σκόνη κηλίδων πάνω από το αγαπημένο φαγητό του κατοικίδιου ζώου σας είναι ένας άλλος τρόπος για να μειώσετε την εμφάνιση των λεκέδων δακρύων … από μέσα προς τα έξω. Φυσικές σκόνες φυτών όπως σκόνη βακκίνιων, σκόνη φύλλων ελιάς, σκόνη οφθαλμών και σκόνη ρίζας marshmallow, όπως βρίσκεται στα μάτια των αγγέλων, μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της “σκουριασμένης” εμφάνισης. Αυτή η νέα διατύπωση δεν περιέχει αντιβιοτικά, σιτάρι, σόγια ή τεχνητά χρώματα, οπότε είναι βέλτιστο για κατοικίδια ζώα με αλλεργίες.

Μπορεί επίσης να θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να δώσετε στο κατοικίδιο ζώο σας αποσταγμένο νερό αντί για νερό της βρύσης που μπορεί να περιέχει υπερβολικά ορυκτά και/ή ακαθαρσίες. Εάν επιλέξετε αποσταγμένο νερό, βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει στο κατοικίδιο ζώο σας μια καλή πολυβιταμίνη, όπως το Super Vitachews για να αντικαταστήσετε μόνο τα ορυκτά που χρειάζεται το κατοικίδιο ζώο σας. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει μια καθαρή διατροφή που αποτελείται κυρίως από φυσικά 100% τρόφιμα με βάση το κρέας με όσο λίγα άλλα συστατικά.

Βοηθήστε την εσωτερική ομορφιά του κατοικίδιου ζώου σας να λάμπει προς τα έξω αντιμετωπίζοντας τις αιτίες της υπερβολικής χρώσης δακρύων, καθώς και τη χρήση απαλών, φυσικών προϊόντων που διαμορφώνονται ειδικά για να βοηθήσουν τους λεκέδες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Τι είναι το Cat-chy καθώς και το νέο για τους κτηνιάτρους; Το σεμινάριο σεμινάριο NAVC

Το μεγαλύτερο πενθήμερο κτηνιατρικό σεμινάριο στη Βόρεια Αμερική, το σεμινάριο NAVC του Ιανουαρίου είναι ένας προορισμός must-go για τους κτηνιάτρους καθώς και εκείνους που υποστηρίζουν το επάγγελμα. Εδώ, το GoodNewsForPets.com

Dog leash reflectors

Velcro leash reflectors Note: This is a paid review. read more to learn how you can win a five-pack of leash reflectors. Last weekend I was driving my car around

Giveaway: Κερδίστε ένα σαλόνι Assisi Loop

Αυτό το giveaway χρηματοδοτείται από την Assisi Animal Health Η υγεία των ζώων Assisi άλλαξε θεμελιωδώς τη διαχείριση του πόνου για τις γάτες. Το Loop Loop ™ είναι το μόνο