Η Bella πηγαίνει στο Woofstock 90210

κουμπιά κοινής χρήσης AddThis στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddThismore20

Νομίζω ότι το Everypawdy πρέπει να αναγνωρίσει αυτόν τον ταχυδρομικό κώδικα από την τηλεοπτική εκπομπή Beverly Hills 90210. Την περασμένη Κυριακή είχα την ευκαιρία να το ελέγξω για τον εαυτό μου στην εκδήλωση Woofstock 90210 που πραγματοποιήθηκε στο Roxbury Park στο Beverly Hills. Η εκδήλωση χρηματοδοτήθηκε από την πόλη Beverly Hills με την υποστήριξη των κατοικίδιων ζώων 90210, του Ιδρύματος Care Pet Care. Ήταν μια πλακόστρωτη μέρα, ο καιρός ήταν pawfect και sooo πολλοί άνθρωποι ήρθαν! Εδώ είναι η αφίσα για την εκδήλωση:

Υπήρχαν σημάδια παντού, έτσι ώστε να χαθεί ή να πάρει confuzzled δεν ήταν μια επιλογή, και υπήρχαν πολλοί άνθρωποι στο χέρι για να βοηθήσουν! Βρήκαμε την είσοδο και το μεγάλο μπλε βέλος μας είπε ότι κατευθυνθήκαμε προς τη σωστή κατεύθυνση:

Φυσικά, αν υπάρχει διαγωνισμός για είσοδο, θέλω να εισέλθω, οπότε η μαμά με υπέγραψε για τον καλύτερο ντυμένο διαγωνισμό:

Φορούσα ένα υπέροχο σύνολο εκείνη την ημέρα, όπως και το Furrend Coco Puffz μου, αλλά πήραμε ανασταλεί από ένα άλλο σκυλί ντυμένο ως καουτσούκ Duckie σε μια μπανιέρα, έτσι Coco και εγώ μπήκα τις ουρές μας κάτω και ήταν πεπεισμένοι ότι ήμασταν ληστεία. Στην πραγματικότητα, ήταν το Coco που λήστεψαν, το φόρεμά της ήταν τόσο πιο όμορφο από το δικό μου και θα έπρεπε να είχε κερδίσει. Ορκίσαμε ότι την επόμενη φορά δεν θα μπερδέψαμε “καλύτερα ντυμένοι” με το “Διαγωνισμό κοστουμιών”, HMPH.

Υπήρχαν πολλοί υπέροχοι πωλητές που πωλούσαν μερικά πραγματικά υπέροχα πράγματα, και εκτός από την παρέλαση κατοικίδιων ζώων υπήρχε επίσης μια επίδειξη δίσκων σκυλιών, μια παλιά παρέλαση του αγγλικού προβάτου, μια επίδειξη ταλέντων κατοικίδιων ζώων και ένα γεγονός υιοθεσίας κατοικίδιων ζώων που παρακολουθήθηκε καλά από πολλούς Διάσωση με σκύλους διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένης της διάσωσης Pomeranian της Νότιας Καλιφόρνιας. Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από εμάς με τα αυλάκια μας:

Η συμμετοχή ήταν παχύρρευστη και ήμασταν απασχολημένοι με τους ανθρώπους για τα σκυλιά μας όλη την ημέρα. Λάβαμε εφαρμογές για τρεις υιοθεσίες Doggie εκείνη την ημέρα! Το Furrend Chacho Hollywood ήρθε να με δει και πήραμε λίγο γύρισμα στο μετατρέψιμο του. Ο Chacho είναι ο ρεπόρτερ για τις ημέρες σκύλων στο περιοδικό LA και καλύπτει όλα τα μεγάλα γεγονότα μέσα και γύρω από το Λος Άντζελες:

Ένας άλλος Furrend και συνάδελφος εθελοντής για το SCPR είναι η Shana Olson, η κ. Καλιφόρνια 2013. Η Shanna ήρθε να μας βοηθήσει στο περίπτερο υιοθεσίας, εδώ είναι μια ομαδική εικόνα της με το Pommie, Kobe, με τον Chacho Hollywood και εγώ:

Ήταν μια τόσο κουραστική μέρα, πρέπει να έθεσα για χίλιες φωτογραφίες. Μου αρέσει όταν η μαμά μου δίνει μια αγκαλιά και ένα γαργαλάκι, και μου λέει τι ένα ιδιαίτερο κορίτσι είμαι. Δουλεύω σκληρά για να βοηθήσω τη διάσωση Pommies για να βρούμε τα σπίτια τους, και μερικές φορές το μόνο που χρειάζομαι είναι ένα φιλί:

Αγάπη,

Μπάκα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

150 ονόματα για τα πουλιά: Τα καλύτερα ονόματα πουλιών, χαριτωμένα, αστεία

μπορεί να είστε εκστατικοί για το νέο σας πουλί, είτε πρόκειται για ένα Parakeet είτε για cockatiel, ή ένα ακόμη φτερωτό είδος, οπότε το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε τα

3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν μπείτε στην εταιρεία καλλωπισμού κατοικίδιων ζώων

(Εικόνα από φωτογραφίες κατάθεσης) Η εκκίνηση μιας εταιρείας περιποίησης κατοικίδιων ζώων είναι σχετικά εύκολη και δεν απαιτεί τόσο μεγάλη επένδυση. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε την εταιρεία σας

[Νέο προϊόν] Novox Carprofen Chewable Tablet

AddThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore Καθώς τα κατοικίδια ζώα μας, τα κοινά προβλήματα συνήθως γίνονται ένα ζήτημα. Η περιορισμένη κινητικότητα από τον πόνο