[Νέο προϊόν] Novox Carprofen Chewable Tablet

AddThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore

Καθώς τα κατοικίδια ζώα μας, τα κοινά προβλήματα συνήθως γίνονται ένα ζήτημα. Η περιορισμένη κινητικότητα από τον πόνο της αρθρίτιδας μπορεί να είναι δύσκολη για τα κατοικίδια ζώα που είναι συνηθισμένα να απολαμβάνουν έναν τρόπο ζωής, το άλμα και το παιχνίδι. Το Novox Carprofen Chewable Tablets είναι ένα εύχρηστο φάρμακο NSAID που βοηθά στην μείωση του πόνου και της φλεγμονής λόγω αρθρίτιδας και άλλων αρθρώσεων, έτσι ώστε το κατοικίδιο ζώο σας να μπορεί να επιστρέψει στην ενεργό ζωή.

Βοηθώντας τα κατοικίδια ζώα με πόνο στις αρθρώσεις

Αν και συνήθως σκεφτόμαστε τον πόνο στις αρθρώσεις ως κάτι που συμβαίνει αργότερα στη ζωή μετά από χρόνια φθοράς, η αλήθεια είναι ότι πολλά κατοικίδια ζώα το βιώνουν καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Ορισμένες φυλές σκύλων είναι γενετικά επιρρεπείς σε προβλήματα με τους γοφούς, την πλάτη και τα γόνατα.

Για παράδειγμα, οι Γερμανοί βοσκοί είναι γνωστό ότι συνήθως γεννιούνται με δυσπλασία του ισχίου, η οποία είναι μια δυσπλασία των ισχίων που προκαλεί προβλήματα με το περπάτημα και το άλμα. Ορισμένα μικρά σκυλιά, όπως η Μάλτα, οι Yorkies και οι Pomeranians (μεταξύ άλλων) είναι επιρρεπείς στην επιγονατίδα, η οποία είναι η εξάρθρωση των γόνατων. Τα Dachshunds είναι γνωστό ότι βιώνουν πόνο στην πλάτη λόγω των επιμήκων σωμάτων τους. Σημάδια κοινών προβλημάτων που πρέπει να παρακολουθήσετε περιλαμβάνουν:

Δυσκολία να σηκωθεί από μια θέση ψέματος ή καθίσματος

Αλλαγές ή αδυναμία να περπατήσετε ή να τρέξετε

Γλείψιμο των αρθρώσεων

Απώλεια ενδιαφέροντος για το παιχνίδι

Αδυναμία να ανεβείτε σκάλες

Snapping ή δάγκωμα όταν είναι petted

Πώς να βοηθήσετε τα κατοικίδια ζώα με πόνο στις αρθρώσεις και αρθρίτιδα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βοηθήσετε την υποστήριξη της κοινής υγείας σε γάτες και σκύλους. Η παροχή ενός ορθοπεδικού κρεβατιού κατοικίδιων ζώων θα βοηθήσει να μειωθεί η κοινή πίεση και η δυσκαμψία που τα κατοικίδια ζώα βιώνουν από τον ύπνο σε σκληρά δάπεδα. Η χρήση ράμπας ή βήματα για να βοηθήσει τα κατοικίδια ζώα να συνεχίσουν και να απενεργοποιούν τα υψηλά επίπλων ή μέσα και έξω από τα αυτοκίνητα θα συμβάλουν επίσης στη μείωση του περιττού στρες στις αρθρώσεις.

Η παροχή των καθημερινών συμπληρωμάτων των κατοικίδιων ζώων σας μπορεί να είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος για να διατηρηθεί η σωστή λειτουργία των αρθρώσεων και να αποτρέψει την κατανομή του χόνδρου. Τα βασικά συστατικά που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα καλό συμπλήρωμα άρθρωσης για τα κατοικίδια ζώα περιλαμβάνουν γλυκοζαμίνη, θειική χονδροϊτίνη και MSM.

Εάν το κατοικίδιο ζώο σας παρουσιάζει σημεία και συμπτώματα αρθρίτιδας ή προβλημάτων αρθρώσεων, μπορεί να απαιτείται συνταγογραφούμενη φαρμακευτική αγωγή για να βοηθήσει στη μείωση του πόνου και της φλεγμονής για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του. Ο κτηνίατρός σας μπορεί να συνταγογραφήσει NSAID ή άλλο φάρμακο για να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση του πόνου και της δυσφορίας.

Novox Carprofen Chewable Tablets αντιμετωπίζουν πόνο και φλεγμονή αρθρίτιδας

Το Novox Carprofen Chewable Tablets για τα σκυλιά είναι ένα προσιτό, εύχρηστο φάρμακο NSAID που μειώνει τη φλεγμονή και τον πόνο λόγω αρθρίτιδας. Είναι επίσης πολύτιμο να μειωθεί ο πυρετός και ο πόνος ελέγχου μετά από χειρουργική επέμβαση. Το Novox εργάζεται μειώνοντας τις ορμόνες που προκαλούν πόνο και φλεγμονή στο σώμα του σκύλου σας.

Αυτά τα δισκία με αρωματικά με το ήπαρ είναι νόστιμα και ευκολότερα να δώσετε στο σκυλί σας από τις παραδοσιακές κάψουλες ή χάπια. Το Novox είναι ένα γενικό ισοδύναμο με το δημοφιλές αλλά πιο ακριβό Rimadyl. Το Novox Carprofen Chewable Tablet περιέχει το ίδιο συστατικό με το Norocarp, το Vetprofen, το Carpaquin και το Carprofen του Putney.

Το Novox Carprofen Chewable Tablet είναι διαθέσιμα μόνο με συνταγή και είναι ασφαλές για σκύλους ηλικίας άνω των 6 εβδομάδων. Διατίθεται σε 25 mg, 75 mg και 100 mg και σε 30 ct, 60 ct και 180 ct μπουκάλια. Εάν το σκυλί σας πάσχει από τον πόνο και τη φλεγμονή της αρθρίτιδας, ρωτήστε τον κτηνίατρό σας εάν το Novox Carprofen Chewable Tablet είναι κατάλληλα για το κατοικίδιο ζώο σας.

Arthritisjoint Healthpet Healthpet φάρμακα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Canine Parvovirus

AddThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddThismore9 Ένας από τους πιο φοβισμένους μεταδοτικούς ιούς που παρατηρούνται στην ιατρική πρακτική των μικρών ζώων είναι ο Parvovirus

Mews και Nips: Η επιστήμη πίσω από το γιατί μερικές γάτες φορούν κάλτσες

Γνωρίζατε ότι υπάρχει μια επιστημονική εξήγηση πίσω από τις λευκές “κάλτσες” που φαίνεται να φορούν κάποιες γάτες; Οφείλεται σε μια κατάσταση που ονομάζεται piebaldism. Αυτή η κατάσταση προκαλείται από μια

What does it take to get a senior canine adopted?

It takes much more than a foster house to assist a senior canine get adopted. Many volunteers work together to assist whatever autumn into place. Cosmo has benefited from the