Τα ψηφίσματα της Πρωτοχρονιάς για το σκυλί σας

καλή χρονιά, όλοι. Είναι η πρώτη μου δημοσίευση του 2017, καθώς μοιράζομαι μερικούς από τους στόχους που έχω για τον Baxter καθώς και τον εαυτό μου για το επόμενο έτος.

1. Πάρτε μια τάξη κατάρτισης σκυλιών.

Η συνεχιζόμενη εκπαίδευση είναι πολύτιμη για τα σκυλιά μας, τους εαυτούς μας καθώς και για τον δεσμό μας. Οι τάξεις είναι μια μέθοδος για να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο καθώς και να διασκεδάσετε. Έχει περάσει λίγο από το Baxter καθώς και έκανα επίσημες τάξεις μαζί. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς αυτό που θα προσπαθήσουμε, ωστόσο κοιτάζω μπροστά για να ανακαλύψω κάτι νέο για εμάς να βιώσουμε μαζί.

2. Πολύ καλύτερη οδοντιατρική φροντίδα.

Η καλύτερη τεχνική που έχουμε για τη φροντίδα των δοντιών του Baxter του παρέχει ένα οστό σούπας κάθε τόσο συχνά. Το να μασάει τα οστά τσιπς από τα ταρτάρ από τα δόντια του, καθώς τους κρατά ωραία καθώς και λευκά. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά δόντια όπου αυτό δεν λειτουργεί μάλλον, καθώς και έχω παρατηρήσει ότι μερικά από τα ούλα του φαίνονται λίγο αποχρωματισμένα.

Η υγεία και η ευεξία των δοντιών είναι σημαντικές για τη γενική υγεία. Φέτος, στοχεύω να κάνω ένα πολύ καλύτερο καθήκον ρουτίνας βούρτσισμα δοντιών, μαζί με τα οστά.

3. Επιστρέψτε στα βασικά.

Το Off Leash Hiking είναι ένα από τα Baxter καθώς και οι αγαπημένες μου δραστηριότητες. Ωστόσο, όπως έχω γράψει προηγουμένως, ο Dude έχει μια εξαιρετικά τεράστια ζώνη άνεσης, καθώς και μερικές φορές απομακρύνεται από μένα από ό, τι μου αρέσει. Στις τελικές πεζοπορίες του περασμένου έτους, μερικές φορές θα επιλέξει τη δική του εμπειρία για 15 λεπτά κάθε φορά.

Παρόλο που είμαι περήφανος για το πώς θα έμενε τελικά πίσω σε μένα, πάντα με έκανε να ανησυχείτε όταν εξαφανίστηκε. Εκτός από τους άλλους ανθρώπους με τους οποίους περπατάμε, στέκεται γύρω του να τον περιμένει να καλύψει ή ακόμα και να περπατάει πίσω στο μονοπάτι μαζί μου για να τον ανακαλύψει δεν είναι το πιο διασκεδαστικό.

Θα ξεκινήσουμε φέτος εστιάζοντας στη θεμελιώδη υπακοή. Κόστος χρόνος για ανάκληση, το λουρί που σέρνουν, τους κανόνες, τα όρια καθώς και τους περιορισμούς θα βοηθήσουν στην ενίσχυση του δεσμού μας για να εξασφαλίσουμε ότι όταν επιστρέψουμε σε δραστηριότητες από το λουρί, είναι ευχάριστες και για τους δυο μας.

Μου αρέσει να θέσω γκολ στην αρχή κάθε έτους. Με βοηθούν να δώσω προτεραιότητα σε αυτό που είναι πιο σημαντικό, καθώς και να προσφέρουμε μια εστίαση το υπόλοιπο του έτους.

Και αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι οι μεγάλες προσφορές χρόνου με το σκυλί μου, βιώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο, καθώς και να κάνουμε πράγματα διασκέδασης μαζί.

Έχετε οποιοδήποτε είδος στόχων ή ψηφίσματα της Πρωτοχρονιάς για το σκυλί σας;

Τι θα θέλατε να επικεντρωθείτε στο σκυλί σας κατά το επόμενο έτος;

Οποιεσδήποτε συστάσεις για συναρπαστικές τάξεις θα πρέπει να διερευνήσω;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

35 Pomeranian haircuts for Passionate canine lovers

Do you have an Pomeranian?So, go ahead and give it a beautiful Pomeranian haircut to make it appear much more attractive than ever! Pomeranian hairstyles are really stunning. The many visible difference is the

Πώς να διδάξετε το σκυλί σας να στρέφετε #mutttricks

Χάρη σε όλους όσους μοιράστηκαν τα κόλπα τους τον τελευταίο μήνα. Ήταν διασκεδαστικό βλέποντας όλα τα ταλαντούχα σκυλιά εκεί έξω. Σε περίπτωση που το χάσατε, στα τέλη Οκτωβρίου-προς τιμήν της

Mews και Nips: Η επιστήμη πίσω από το γιατί μερικές γάτες φορούν κάλτσες

Γνωρίζατε ότι υπάρχει μια επιστημονική εξήγηση πίσω από τις λευκές “κάλτσες” που φαίνεται να φορούν κάποιες γάτες; Οφείλεται σε μια κατάσταση που ονομάζεται piebaldism. Αυτή η κατάσταση προκαλείται από μια