Πιστεύετε ότι αυτό το κουτάβι Labrador Retriever είναι σκύλος νερού;

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από την επιχείρηση που αναφέρεται σε αυτήν την ανάρτηση.
Αυτό είναι Archie! Πιστεύουμε ότι είναι εξαιρετικά καλά μπορεί να είναι ο πιο χαριτωμένος σκύλος νερού ποτέ! Ο Archie είναι ένα κίτρινο Labrador Retriever Guide Dog Puppy στην εκπαίδευση.
Κάποια μέρα ο Archie θα είναι ένας σκύλος οδηγού εργασίας, ωστόσο ακόμη και τα σκυλιά καθοδήγησης, καθώς και τα κουτάβια σκυλιών οδηγών στην εκπαίδευση έχουν στιγμές που εργάζονται καθώς και στιγμές που είναι δυνατή με τη δυνατότητα να παίξουν. Ο Archie είναι προφανώς εκτός καθήκοντος καθώς και προσπαθώντας να μείνει φοβερό με αυτό το καλοκαίρι.
Πιστεύουμε ότι ο Archie μπορεί να είναι ο πιο χαριτωμένος σκύλος νερού! – Ευχαριστώ @Audrey για την κοινή χρήση! Ως οδηγός σκυλιών κουτάβι σκυλιών, παίρνουμε τα κουτάβια μας όταν είναι 7 εβδομάδων καθώς και να τους εκπαιδεύσει μέχρι να είναι περίπου 18 μήνες ηλικίας. Στους 18 μήνες τα κουτάβια μας επιστρέφουν στο ίδρυμα (τηλεφωνούμε στο Call College Guide College) καθώς και να ξεκινήσουν την επίσημη κατάρτιση των σκύλων οδηγών τους. Είναι καθήκον μας ως κουτάβι να διδάσκουμε τα κουτάβια μας όταν είναι κατάλληλο να παίζουμε καθώς και όταν ήρθε η ώρα να δουλέψουμε. Επίσης, διδάσκουμε τη θεμελιώδη υπακοή, την κοινωνικοποίηση, καθώς και τους μεγάλους τρόπους στο σπίτι.

Εάν σκέφτεστε να αυξήσετε ένα κουτάβι σκυλιών οδηγού, ας καταλάβουμε αφήνοντας μας ένα σχόλιο ή στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τη φόρμα επικοινωνίας μας.
Λοιπόν, τι νομίζεις? Έχετε σκύλο νερού στο σπίτι; Ποια φυλή είναι το σκυλί σας; Πώς το σκυλί σας χτυπά τη θερμότητα το καλοκαίρι;

Κορυφαίες επιλογές για τα κουτάβια μας
Καλύτερο παιχνίδι κουτάβι Μας αρέσει: Calmeroos κουτάβι παιχνίδι w/ heartbeat καθώς και ζεστά πακέτα – ιδανικά για νέα κουτάβια. Βοηθά την απλότητα το άγχος και το άγχος στο νέο τους σπίτι.
Το καλύτερο σκυλί μας αρέσει: Bones & Chews Bully Sticks – Όλα τα κουτάβια μας θέλουν να δαγκώνουν, να τσίμπημα, καθώς και να μασούν. Μας αρέσει να χρησιμοποιούμε ραβδιά για να βοηθήσουμε στην εκτροπή αυτών των ανεπιθύμητων συμπεριφορών.
Καλύτερες απολαύσεις σκυλιών Μας αρέσουν: Crazy Dog Train-Me Treats-Χρησιμοποιούμε αυτά ως υψηλής αξίας μας για τα κουτάβια σκυλιών μας.
Καλύτερα φρέσκα τρόφιμα για σκύλους Μας αρέσουν: Ο σκύλος του αγρότη – μερικοί μήνες πίσω ξεκινήσαμε να τρέφουμε το Raven Fresh Dog Food καθώς του αρέσει! Αποκτήστε 50% από την πρώτη σας σειρά από το σκυλί του αγρότη.

Ελέγξτε περισσότερα από τα αγαπημένα μας στη νέα λίστα ελέγχου κουταβιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

A Goodbye Letter for Baxter

At the beginning of July I have a tradition of writing a letter to Baxter to celebrate his Gotcha Day. However, this year it’s a letter of goodbye. Baxter died

Τα ψηφίσματα της Πρωτοχρονιάς για το σκυλί σας

καλή χρονιά, όλοι. Είναι η πρώτη μου δημοσίευση του 2017, καθώς μοιράζομαι μερικούς από τους στόχους που έχω για τον Baxter καθώς και τον εαυτό μου για το επόμενο έτος.

[Λειτουργίες] Εισάγετε τώρα για μια ευκαιρία να κερδίσετε προμήθειες περιποίησης για το κουτάβι σας!

AddThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει γρήγορα και ήρθε η ώρα να σκεφτούμε τι να αποκτήσετε τους αγαπημένους