Το δέρμα και το παλτό του κατοικίδιου ζώου σας προσφέρουν ενδείξεις για τη συνολική υγεία

κουμπιά κοινής χρήσης AddThis στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore208

Φαίνεται σαν ένα μεγάλο ζήτημα για πολλούς ανθρώπους σήμερα να κρατάει το δέρμα να ψάχνει και να αισθάνεται νέος. Η γήρανση με χαρά έχει αντικατασταθεί ως επί το πλείστον με την έννοια ότι η γήρανση είναι μια ασθένεια που μπορεί να αποφευχθεί. Παντού που βλέπουμε βλέπουμε λέξεις όπως αντιοξειδωτικά, εντελώς ελεύθερες ρίζες, λέιζερ, χειρουργικές επεμβάσεις, ζωτικά λιπαρά οξέα και άλλα φάρμακα ή μεθόδους που αναπτύσσονται για να μας κρατήσουν αίσθημα και να φαίνονται νεότεροι για περισσότερο από ποτέ. Όταν είμαστε νέοι, θέλουμε να είμαστε μεγαλύτεροι, όταν παλιές θέλουμε να είμαστε νέοι, όταν πλούσιοι βλέπουμε τη γοητεία στην απλότητα να μην έχουμε πολλά και όταν αγωνιζόμαστε με οικονομικά πιστεύουμε ότι τα χρήματα μπορούν να επιλύσουν όλα τα προβλήματά μας . Πιθανώς ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε την παγίδα να ψάχνετε πάντα για αυτό κάτι “αλλού” για να κάνετε τα πάντα καλύτερα, είναι να αρχίσετε να εκτιμάτε αυτό που έχουμε και να ζήσουμε στο παρόν. Υπάρχει κάτι εκπληκτικό για ένα άτομο που εκτιμά ποιοι είναι, τι έχουν, δεν λυπάται για το παρελθόν και δεν φοβάται το μέλλον.

Όταν αφορά το δέρμα μας και το δέρμα του κατοικίδιου ζώου μας, ωστόσο, δεν είναι μόνο για να κοιτάξουμε νέους. Ο σκύλος μου δεν ενδιαφέρεται πραγματικά αν φαίνεται νέος ή μεγάλος, αλλά όταν είχε μια λοίμωξη του δέρματος που δεν έφυγε μετά από λίγες μέρες, τον έφερα στον κτηνίατρο για έλεγχο. Προφανώς το σάκχαρο του αίματός του ήταν λίγο στην υψηλή πλευρά και τώρα πρέπει να τον δούμε για πιθανά σημάδια διαβήτη.

Μερικές φορές ένα κατοικίδιο ζώο μπορεί να έχει ξηρό δέρμα ή ανθυγιεινό δέρμα, επειδή η διατροφή μπορεί να μην περιλαμβάνει αρκετά ζωτικά λιπαρά οξέα. Η παροχή συμπληρωμάτων ωμέγα 3 λιπαρών οξέων θα μπορούσε να βοηθήσει να διατηρήσει το δέρμα υγιές, να μειώσει τη φλεγμονή και να μειώσει την απόρριψη. Άλλα τρόφιμα ή συμπληρώματα που περιλαμβάνουν βήτα καροτίνη και άλλες χρήσιμες βιταμίνες μπορούν επίσης να διαδραματίσουν κάποιο ρόλο στη διατήρηση του δέρματος υγιή.

Ένα προϊόν που έχει έρθει στην προσοχή μου πρόσφατα λόγω θετικών κριτικών που ακούω από τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων ονομάζεται Proanthozone. Αυτό το αντι-ελεύθερο ριζικό συμπλήρωμα περιλαμβάνει βιοφλαβανόλη και βοηθά να διατηρεί τα κύτταρα υγιή σε όλο το σώμα. Η βιοφλαβανόλη από το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιών υποτίθεται ότι είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό γνωστό. Με την απομάκρυνση των εντελώς ελεύθερων ριζών, η proanthozone αναστέλλει τα ένζυμα που διασπούν το κολλαγόνο. Το κολλαγόνο και η ελαστίνη είναι αυτό που αποτελεί τη δομή του δέρματος και όταν οι εντελώς ελεύθερες ρίζες προκαλούν βλάβη, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του. Αυτό το προϊόν έχει επίσης συνιστάται για την υγεία του ήπατος, της καρδιαγγειακής και της νεφρικής υγείας.

Οι συνθήκες του δέρματος σε ένα κατοικίδιο ζώο που δεν θα πάει μακριά είναι συνήθως ενδεικτικές ότι κάτι άλλο θα μπορούσε να συμβεί με ένα άλλο μέρος του σώματος. Όταν το σώμα δεν είναι υγιές πολλές φορές αυτό εμφανίζεται ως εξωτερικό σύμπτωμα στο δέρμα ή στα άκρα. Είτε πρόκειται για ανεπάρκεια βιταμινών, αλλεργία, αδυναμία ανοσοποιητικού συστήματος, διαβήτη, ανισορροπία ορμονών ή κάτι άλλο, είναι απαραίτητο να πάρετε το σκυλί στον κτηνίατρο για πλήρη εξέταση. Όσο νωρίτερα γίνεται μια διάγνωση και εντοπίζεται το υποκείμενο πρόβλημα, τόσο πιο γρήγορα θα είναι ο δρόμος προς την ανάκαμψη.

Όπως πάντα, εάν έχετε ερωτήσεις σχετικές με φαρμακευτική αγωγή, καλέστε τον φαρμακοποιό σας στο 1800petmeds, οι οποίοι θα είναι πολύ περισσότερο από ευχαριστημένοι για να σας βοηθήσουν να απαντήσετε για εσάς.

Έλεγχοι ελέγχου και συντάκτες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Από τον ολιστικό κτηνίατρό μας: Σταματήστε καθώς και να αντιμετωπίζετε την ασθένεια Lyme σε σκυλιά

addthis κουμπιά κοινής χρήσης στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore1

Η Mastering Leadership DVD της Cesar Millan Part I

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από την επιχείρηση που συζητήθηκε σε αυτήν την ανάρτηση. Στο σπίτι σας είναι ο σκύλος σας

Φιλοξενία εργαστηρίων καλλωπισμού κουταβιών

από τη Melissa Viera 19 Αυγούστου 2015 Υπάρχουν πολλά οφέλη για να αποκτήσετε νέους πελάτες κουταβιών στο σαλόνι σας. Οι ιδιοκτήτες κουταβιών είναι εκστατικοί σχετικά με τη νέα προσθήκη στην