Φτηνότερες φυλές σκύλων: 40+λιγότερο ακριβές φυλές σκύλου

Πιο προσιτές φυλές σκύλου

Σκέφτεστε να συμπεριλάβετε έναν γούνινο φίλο στους αγαπημένους σας; Μπορεί να είναι δύσκολο να πείτε “όχι περισσότερο” για τα παιδιά σας, αλλά προσπαθήστε να το πείτε σε κάποιο χαριτωμένο μικρό κουτάβι. Πριν από τη δέσμευση να καλλιεργήσετε το νοικοκυριό σας από ένα μόνο (ή 2) Terrier Fur Naber, είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη η τιμή της διατροφής, της καταφυγίου και της αφιερώσεως ενός ολοκαίνουργιου κουτάβι.

Έχουμε καταρτίσει λίγες από τις πιο προσιτές φυλές σκύλων για την αναφορά σας. Ας το αντιμετωπίσουμε, έχοντας ένα κατοικίδιο ζώο μπορεί να είναι δαπανηρή, αλλά οι άνθρωποι με περιορισμένη εισοδηματική επιθυμία να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα της ιδιοκτησίας κατοικίδιων ζώων. Πιστέψτε το ή όχι, υπάρχουν αρκετές φυλές σκύλου χαμηλού κόστους που είναι καλύτερες για το μελλοντικό κατοικίδιο ζώο σε έναν προϋπολογισμό.

Πολλές μεταβλητές όπως το μέγεθος, η συνολική υγεία και οι απαιτήσεις περιποίησης έχουν ληφθεί υπόψη κατά τον εντοπισμό του σκύλου που θα ήταν το ακριβό να φροντίσει.

Φτηνές φυλές σκύλων Εισαγωγή

Το κόστος που σχετίζεται με την κατοχή ενός κουταβιού ξεκινά πριν υιοθετήσετε τον φρέσκο ​​φίλο σας “γούνας”. Είναι πιθανό να υιοθετήσετε ένα κουτάβι από έναν κτηνοτρόφο; Αυτό μπορεί να είναι μια πολύ πιο ακριβή επιλογή από την υιοθέτηση ενός σκύλου κατοικίδιων ζώων από ένα καταφύγιο.

Εάν υιοθετήσετε ένα σκυλί, θα θελήσετε να καλύψετε τους εμβολιασμούς, τις αμοιβές ή τις ισοτιμίες και άλλα έξοδα που συνδέονται με την πρόσκληση ενός νεαρού κουταβιού στους αγαπημένους σας.

Κατά τον ίδιο τρόπο, υπάρχουν φυλές που θα είναι δαπανηρές. Ορισμένες φυλές είναι πολύ πιο επιρρεπείς σε προβλήματα υγείας που θα θέλουν αρκετή κτηνιατρική προσοχή. Άλλοι είναι οι εντατικές φυλές, καθώς και το τιμολόγιο για υπηρεσίες dressing και ο εξοπλισμός περιποίησης στο σπίτι μπορεί να συσσωρευτεί γρήγορα.

Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα φιλικό προς τον προϋπολογισμό pooch, τότε ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις φθηνές φυλές κουταβιών.

Οι πιο φιλικές προς τον προϋπολογισμό φθηνές φυλές σκύλων

1. Mutt πιο προσιτές φυλές σκύλου

Τα Mutts είναι μικτά κουτάβια φυλής. Μπορεί να μην είναι υψηλά στη λίστα επιθυμιών σας, ωστόσο είναι σίγουρα πολύ προσιτές. Τα mutts συνήθως δίνονται μακριά εντελώς δωρεάν ή ανακαλύπτονται σε καταφύγια για λίγη χρέωση.

Τα Mutts είναι συνήθως πιο κατάλληλα, επειδή δεν περιλαμβάνουν τα κληρονομικά ελαττώματα που βρίσκονται περιστασιακά σε κανονικά σκυλιά. Αυτά τα ελαττώματα μπορούν να οδηγήσουν σε υγεία και συμπεριφορά, ζητήματα συμπεριφοράς.

Δεδομένου ότι είναι διαθέσιμα σε όλα τα μεγέθη και τα σχήματα, είναι δυνατόν να συναντήσετε ένα mutt που δεν τρώει πολύ και απαιτεί πολύ λίγη περιποίηση.

2. Puggle πιο προσιτές φυλές σκύλου

Το Puggle είναι μια σχετικά νέα φυλή που δημιουργείται από τη διάσπαση ενός beagle και ένα πατρίδα. Έχουν κοντά μαλλιά που απλά ρίχνουν απαλά. Οποιαδήποτε περιποίηση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στο σπίτι σας. Τα Puggles είναι επίσης μέτρια και δεν απαιτούν μια αυλή για να τρέξει μέσα.

Το εύκολο γεγονός του θέματος είναι, τόσο μεγαλύτερο είναι το κουτάβι, τόσο λιγότερο ακριβό είναι να διατηρήσουν. Το μέγεθός τους υποδηλώνει ότι δεν τρώνε μια καταπληκτική συμφωνία τροφίμων, τα προϊόντα κατοικίδιων ζώων για μικρότερες φυλές είναι συνήθως λιγότερο δαπανηρές και η διατήρηση μιας μικρής περιποίησης σκύλου χρειάζεται τιμές ένα κλάσμα του κόστους για μια μεγάλη φυλή.

3. Beagle πιο προσιτές φυλές σκύλου

Οι Beagles είναι σύντομες φαλάκρες χρησιμοποιώντας ελάχιστες απαιτήσεις περιποίησης. Είναι απασχολημένοι και θα απαιτήσουν γκαζόν ή καθημερινές περιπάτους, ωστόσο η κατανάλωση τροφίμων μειώνεται. Οι Beagles έχουν μια καταπληκτική ενέργεια και μπορεί να απαιτούν μερικά παιχνίδια για να παίξουν μαζί, εκτός από τα κατάλληλα τρόφιμα για κατοικίδια ζώα για να διατηρήσουν τα καλά επίπεδα υγείας και ζωτικότητας.

Αυτό το μικρό σκυλί έχει εκτραφεί για αναζήτηση, έτσι ώστε να είναι δύσκολο να διατηρηθούν στο γκαζόν. Ένα όπλο ή μια μέθοδος ασύρματης συγκράτησης θα είναι πιθανώς μια ζωτικής σημασίας επένδυση για αυτά τα σκυλιά. Οι Beagles είναι από τις πιο συνηθισμένες φθηνές φυλές σκύλων επειδή είναι φιλικοί και κάνουν εξαιρετικούς συντρόφους.

Το παλτό χαμηλής συντήρησης του Beagle και η πολύ φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμή κολύμβησης μόλις 23 δολαρίων ανά σάλτσα το κάνουν αυτό μεταξύ των πολύ ακριβών φυλών κατοικίδιων ζώων που έχουν. Αυτά τα φιλικά, χαρούμενα σκυλιά κοστίζουν περίπου $ 650 για να αγοράσουν και να διαθέτουν προσδόκιμο ζωής 11 έως 15 ετών.

Οι ελάχιστες τιμές υγείας τους θα μπορούσαν ενδεχομένως να ανέρχονται σε 7.700 δολάρια, ωστόσο, ως αποτέλεσμα κοινών ιατρικών καταστάσεων, όπως ζητήματα σπονδυλικής στήλης, δυσπλασία ισχίου, χρόνιες λοιμώξεις και αλλεργίες στο αυτί.

4. American Hairless Terrier πιο προσιτά σκυλιά

Αυτό το κατοικίδιο ζώο θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολλά μετρητά. Χωρίς φαλάκρα, υπονοεί λιγότερο ντύσιμο και όχι ως καθαρισμό. Για όσους έχουν αλλεργίες, τότε αυτό το κουτάβι θα σας βοηθήσει ακόμη και να διατηρήσετε τα αλλεργικά σας φάρμακα σε ένα ελάχιστο.

Θα παρατηρήσετε ότι αυτό το σημείωμα των καλύτερων φυλών σκύλου χαμηλού κόστους είναι γεμιστό με μικρές φυλές. Όπως και οι άλλοι, το φαγητό στο δικό σας αμερικανικό άτριχο τεριέ δεν θα κοστίσει ένα χέρι και ένα πόδι. Μπορεί να θέλετε να προσθέσετε σκυλάκια πουλόβερ στο οικονομικό σας σχέδιο, όμως, επειδή αυτοί οι μικροί άνδρες θα κρυώσουν εύκολα.

5. Κινέζικα Crested Hairless πιο προσιτά σκυλιά

Αυτό το κουτάβι έχει οποιαδήποτε τριχόπτωση, αλλά δεν αρκεί για να αφαιρέσετε από τα πλεονεκτήματα κόστους της ύπαρξης άτριου σκύλου. Ως μικρό σκυλί, σταματά μικρά. Ως άτριχο σκυλί, το ντύσιμο περιορίζεται σε μπάνια που μπορεί να δοθούν στο σπίτι.Στοργικό και παιχνιδιάρικο, αυτή η φυλή κάνει έναν θαυμάσιο σύντροφο. Είναι μια καταπληκτική ευχαρίστηση για τους ιδιοκτήτες που σαν να παίζουν μαζί με το κουτάβι τους. Επιπλέον, αυτό είναι ένα ιδανικό σκύλο για κάθε πιθανό κατοικίδιο ζώο που αναμένει να ταξιδέψει μαζί με το pooch τους.

6. Chihuahua πιο προσιτές φυλές σκύλων

Πολλοί chihuahuas έχουν μικρά μαλλιά που κόβουν τους λογαριασμούς του τραπεζιού. Είναι επίσης μικροσκοπικά σκυλιά που καταναλώνουν πολύ λίγα. Όταν υπάρχουν μερικά συχνά προβλήματα υγείας με το chihuahuas, ακόμη και σε περίπτωση που έχετε έναν κτηνίατρο να ρίξετε μια ματιά στο κατοικίδιο ζώο σας, σε ορισμένες περιπτώσεις εμποδίζονται.

Εάν δεν σας πειράζει να βουρτσίζετε στο σπίτι σας, υπάρχουν επίσης μακριές τύποι μαλλιών για να ταιριάζουν με την φαντασία σας. Όλα αυτά τα κουτάβια απαιτούν λίγο περισσότερη προσοχή, αλλά εξακολουθούν να είναι από τις πιο φθηνές φυλές κουταβιών.

Αυτά τα μικροσκοπικά, κακοποιημένα σκυλιά έχουν γίνει δημοφιλή επειδή οι εταίροι μεγέθους πορτοφολιών των πλούσιων διασημοτήτων. Δημιουργούν την επισήμανση των πιο προσιτών σκύλων για τη μέση τιμή κολύμβησης 23 και την τιμή κόστους $ 650.

Οι Chihuahuas έχουν προσδόκιμο διάρκειας ζωής 12 έως 18 ετών, με πιθανές δαπάνες για την υγεία της ζωής να προσθέτουν περίπου 5.500.

7. Foxhound πιο προσιτές φυλές σκύλου

Αυτά τα κουτάβια πιστεύονται από πολυάριθμες για να είναι μεταξύ των πιο υγιεινών και ανθεκτικών φυλών. Όχι μόνο μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με τους λογαριασμούς κτηνιάτρων, ωστόσο μαζί με τα τιμολόγια με ντύσιμο. Είναι λίγο μεγαλύτερο από άλλους στο ρεκόρ, αλλά παρ ‘όλα αυτά τρώνε μόνο ένα μέτριο γεύματα ποσότητας.

Όπως και πολλές άλλες φυλές κυνηγιού, αυτοί οι άνδρες είναι μαλακοί και εύκολοι. Είναι επίσης πεισματάρης και ανεξάρτητοι, οπότε είναι βέλτιστο να διατηρείται το Foxhounds σε ένα περιφραγμένο σε αυλή.

8. Οι πιο προσιτές φυλές σκύλων αρουραίου

Οι Terriers είναι ένα σκυλί, για το λόγο αυτό που θέλουν μερικά οστά και παιχνίδια να μασούν. Για να ακυρώσετε αυτή η τιμή είναι η διάστασή τους. Παραμένουν ελάχιστα και τρώνε μια ελάχιστη ποσότητα τροφίμων.

Αυτή η φυλή σκύλου παρέχει επίσης σύντομη, ζοφερή τρίχα που κάνουν για εύκολο καθαρό και καλλωπισμό. Οι Terriers Rat είναι από τις πολύ φιλικές και αξιαγάπητες φυλές κουταβιών του νόμου. Είναι περίεργοι και κακοί. Για σχεδόν οτιδήποτε, αυτό το κουτάβι είναι εξαιρετική επιλογή για τους ιδιοκτήτες σε έναν προϋπολογισμό.

9. Αυστραλιανά σκυλιά χαμηλού κόστους Terrier

Οι Αυστραλοί τεριέ παραμένουν μέτριοι. Το παλτό τους θα έπρεπε να ντυθεί επαγγελματικά μερικές φορές κάθε ημερολογιακό έτος, ωστόσο μπορείτε εύκολα να μάθετε πώς να φροντίζετε αυτές τις ανάγκες στο σπίτι σας. Αυτή η φυλή σκύλου είναι ζωντανή και μπορεί να απολαύσει μια βόλτα μερικές φορές την εβδομάδα.

Συνήθως έχουν εξαιρετική υγεία που μπορεί να αντισταθμίσει τις δαπανηρές τιμές σάλτσας. Όπως και πολλές διαφορετικές φυλές σε αυτό το σημείωμα των πολύ φθηνών φυλών κουταβιών, ο αυστραλιανός τεριέ δεν τρώει μια καταπληκτική συμφωνία φαγητού.

Το αυστραλιανό μεταξένιο τεριέ προέρχεται από μια σοφή και sassy, ​​10-λιβρών πακέτο σε τιμή αγοράς $ 550. Το παλτό αυτού του τεριέ χρειάζεται τακτικό καθαρισμό για να αποφευχθεί η πτώση και οι μέσες τιμές περιποίησης συνολικά $ 45.

Αυτά τα κουτάβια είναι αρκετά υγιεινά και μπορεί να υπομείνουν 12 έως 15 χρόνια, αλλά τα συχνά ζητήματα γενετικής υγείας μπορούν να προσθέσουν μέχρι να ολοκληρώσουν τουλάχιστον 2.500 δαπάνες για την υγειονομική περίθαλψη.

10. Σκύλοι χαμηλού κόστους από ζαχαροκάλαμο

Παρόλο που το Cane Corso είναι ένα μεγαλύτερο σκυλί, είναι κοντά μαλλιά με ονομαστική απόρριψη. Αυτά τα σκυλιά είναι απίστευτα έξυπνα που απαιτούν ελάχιστη εκπαίδευση. Έχουν επίσης εξαιρετική υγεία.

Το ζαχαροκάλαμο είναι πρόθυμο να ευχαριστήσει, κάνοντας τους ήσυχα, απαλά κουτάβια. Εάν σκέφτεστε τις φυλές χαμηλής συντήρησης, αλλά επιθυμείτε ένα ουσιαστικό σκυλί, αυτή θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για τους αγαπημένους σας.

11. Boykin Spaniel χαμηλού κόστους σκύλους

Αυτά τα σπανιέλ είναι μέτριο μέγεθος με μακριά μαλλιά. Θα χρειαστούν όμως κάποιο ντύσιμο, ωστόσο, τίποτα ακόμα πιο εντατικό. Η εύκολη φύση και η γλυκιά τους φύση υποδηλώνουν ότι αυτή η φυλή θα χρειαστεί λιγότερη εκπαίδευση.

Ο Boykin Spaniels είναι απίστευτα υπάκουος και συχνά εκπαιδευμένος ως αναζήτηση σκύλων. Ωστόσο, δεν θα επιθυμούν να αφιερώσουν το χρόνο τους έξω στην περιοχή. Ο Boykin Spaniels θέλει να είναι σε εσωτερικούς χώρους με τον ιδιοκτήτη τους και καταλήγει να είναι μια αρκετά φυλής φυλής.

12. Dachshund χαμηλού κόστους σκύλους

Τα Dachshunds παραμένουν μικρά με μικρά, μικρά πόδια. Δεν απαιτούν μεγάλη απόσταση για να τρέξουν και είναι ευχαριστημένοι με σύντομες βόλτες, αλλά πραγματικά θέλουν καλά dachshund τροφής κατοικίδιων ζώων για να διατηρούν τα κατάλληλα επίπεδα υγείας και ζωτικότητας.

Εάν αγοράσετε ένα από τους σύντομους τύπους μαλλιών, χρειάζονται λίγο πλύσιμο και ντύσιμο. Τα μαλλιά τους είναι εύκολο να πάρουν, γι ‘αυτό δεν απαιτούνται συγκεκριμένα εργαλεία καθαρισμού.

Οι φθηνότερες πληροφορίες φυλών σκύλων

13. Bolognese χαμηλού κόστους σκύλους

Αυτό είναι πραγματικά ένα κουτάβι της μακράς ποικιλία μαλλιών τους. Θα χρειαστεί καθαρισμός μερικές φορές την εβδομάδα. Η Μπολόνια είναι αρκετά ήρεμη και δεν απαιτεί μια καταπληκτική άσκηση.

Τα επίπεδα και οι διαστάσεις ισχύος τους υποδηλώνουν ότι είναι από τα πιο προσιτά κουτάβια για να ταΐσουν, πράγμα που είναι ακριβώς αυτό που τους προσγειώνεται στην σημειών μας για τις πολύ φθηνές φυλές κουταβιών τους. Αυτή η φυλή θα είναι επίσης κάπως υγιεινή, υπονοώντας ότι οι λογαριασμοί κτηνιάτρων σας θα πρέπει να μειωθούν επίσης.

14. Bichon Frize Dogs χαμηλού κόστους

Ακόμα κι αν φαίνονται ως Μπολόνια, θεωρούνται μια άλλη φυλή. Το Bichon Frize αποτελείται και τελείως τεμπέλης. Δεν θα διαλύσετε την τράπεζα για άσκηση και φαγητό με αυτά τα σκυλιά.

Όπως μπορείτε να δείτε, το σακάκι τους θα απαιτήσει λίγο περιποίηση, ωστόσο μπορείτε εύκολα να μάθετε να το εκτελείτε στο σπίτι σας. Μια γρήγορη περικοπή συν ένα μπάνιο κάθε τόσο, μαζί με το Bichon Frize σας σύντομα θα φανεί φανταστικό!

15. Αγγλικά μπουλντόγκ χαμηλού κόστους σκύλους

Το αγγλικό μπουλντόγκ είναι πιθανώς ανάμεσα στα πιο χαλαρά σκυλιά που θέλουν να καταναλώνουν φαγητό και να ξεκουραστούν πολύ. Δεν πρόκειται να αφιερώσετε πολλά σε περιλαίμια και λουριά. Είναι ένα κουτάβι μεσαίου μεγέθους, αλλά τα μειωμένα επίπεδα ισχύος τους διατηρούν τις τιμές των τροφίμων κάτω.

Οι φοβεροί έχουν κοντά μαλλιά χρησιμοποιώντας πολύ λίγη αραίωση. Αλλά θα θελήσετε να πλύνετε τα λίπη τους για να κρατήσετε τα μικρόβια. Τα μπουλντόγκ είναι ευεργετικά και έχουν ένα βραχώδες κύρος, καθιστώντας τα ιδανικά για νοικοκυριά με παιδιά.

16. Σκύλοι χαμηλού κόστους Manchester Terrier

Το Manchester Terrier κάνει για ένα καταπληκτικό σκυλί στο σπίτι. Τα κοντινά μαλλιά τους δεν χρειάζονται τραπέζι, αλλά θα πρέπει ακόμα να κόψετε τα νύχια τους, να πλύνετε τα αυτιά τους και να τα δώσετε λουτρά. Εάν είστε εξοικειωμένοι με αυτό, τότε μπορείτε εύκολα να μάθετε να εκτελείτε όλα αυτά στο σπίτι σας.

Το Manchester Terriers δεν έχει σχεδόν καμία οσμή, υπονοώντας σπάνια λουτρά και καμία απαίτηση για αποσμητικά επίπλων. Αυτή η φυλή είναι ενεργή, ωστόσο, και σίγουρα θα ευχαριστήσει τα παιχνίδια και τις βόλτες.

Οι παρατηρητικές τιμές του Manchester Terrier κατά μέσο όρο 600 για αγορά και έχουν επίσης προσδόκιμο ζωής 14 έως 16 ετών.

Δεν θα κοστίζουν μέχρι ένα παιδί, αλλά αυτοί οι τριάριοι μπορούν να αντέξουν ένα πιθανό ελάχιστο κόστος υγείας περίπου 10.500 δολαρίων. Τα κοινά προβλήματα υγείας με τη φυλή σκύλου περιλαμβάνουν καταρράκτη, πολυτελή πολυτελή – προβλήματα γόνατα – μαζί με καρδιομυοπάθεια.

Ευτυχώς, το Manchester Terriers είναι εύκολο και χαμηλού κόστους για να γαμπρός χρησιμοποιώντας μια κανονική τιμή κολύμβησης μόνο $ 27.

17. Jack Russell Terrier χαμηλού κόστους σκύλους

Η άλλη σύντομη μαλλιά, η μικρή φυλή είναι ο Jack Russell. Πιστεύεται ότι είναι αρκετά υγιή σκυλιά. Ενώ είναι οικονομικά για να τροφοδοτήσουν και να διατηρήσουν, ο Jack Russells είναι μη συνεργάσιμος και απαιτεί αυστηρή εκπαίδευση.

Αυτά τα κουτάβια είναι επίσης μάλλον υπερκινητικά. Δεν είναι μόνο κατάλληλα σε σπίτια όπου δεν θα μείνουν μόνοι για εκτεταμένα διαστήματα. Ο Jack Russells είναι διαβόητος για την ανάπτυξη προβλημάτων συμπεριφοράς όταν δεν λαμβάνουν τη φροντίδα που θέλουν. Απλά πάρτε ένα από αυτά αν είναι το μόνο κουτάβι σε ένα παιδί εντελώς ελεύθερο σπίτι.

18. Μεξικάνικο άτριχο σκυλιά χαμηλού κόστους

Ο επίσημος τίτλος τους είναι ο Xoloitzcuintli Xolo, αν και λίγοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να το ανακοινώσουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί άνδρες και γυναίκες αναφέρονται στη φυλή επειδή οι μεξικάνοι άτριχοι. Δεν θέλουν καθαρισμό και ελάχιστη πλύση.

Το μεξικάνικο άτριχο έχει κοινές απαιτήσεις άσκησης. Ο κτηνίατρός τους θέλει επίσης να είναι ελάχιστη. Απλά να είστε βέβαιοι ότι έχουν καταφύγιο από τον ήλιο – όπως και άλλα άχρηστα σκυλιά επειδή είναι ευαίσθητα σε καύση του ήλιου.

19. Glen of Imaal Terrier χαμηλού κόστους σκύλους

Ένας άλλος τεριέ για να αυξήσει τη σημείωση των φυλών κουταβιών χαμηλού κόστους. Αυτοί οι άνδρες είναι ευγενέστεροι και λιγότερο ευφυείς από πολλούς άλλους τεριέ. Αν θέλετε το ελάχιστο περπάτημα και περιποίηση, το Glen του Imaal Terrier θα είναι σύντομα ένας θαυμάσιος αγώνας για εσάς.

Είναι απλώς ένα άλλο μικρό κουτάβι με ελάχιστη απόρριψη, η οποία για οικονομική τακτοποίηση και πολύ χαμηλή περιποίηση των τιμών. Είναι έξυπνοι και υγιείς, γεγονός που τους καθιστά εύκολο να προετοιμαστούν και λιγότερο δαπανηρά στο γραφείο του κτηνιάτρου σας.

20. Γιορκσάιρ Terrier χαμηλού κόστους σκύλους

Το αγαπημένο Yorkshire Terrier είναι τα ακριβά κουτάβια για αγορά, αλλά μπορούν να βρίσκονται πολύ περισσότερο σε καταφύγια ζώων και καταφύγια για λογικές τιμές. Αυτά τα κουτάβια είναι μέτρια και δεν τρώνε πολύ.

Χρειάζονται καθαρισμό. Πολλοί άνθρωποι σήμερα επιλέγουν να διατηρήσουν τα μαλλιά του Yorkie για να μειώσουν τον καθαρισμό. Αυτά τα κουτάβια είναι σκυλιά γύρων που χρειάζονται μικρή άσκηση από ένα ζευγάρι παιχνίδια.

Λιγότερο ακριβές φυλές σκύλου

21. Μινιατούρα σκυλιά χαμηλού κόστους Schnauzer

Οι Schnauzers απαιτούν περιποίηση. Αγαπούν την προσοχή, γι ‘αυτό το βούρτσισμα μπορεί να είναι ιδιαίτερος χρόνος μεταξύ σας και του κουταβιού σας. Πολλοί ιδιοκτήτες θέλουν να διατηρήσουν τα μαλλιά που κόβονται σύντομα.

Είναι σκυλιά με ελάχιστες ορέξεις. Οι Schnauzers είναι κατανοητοί για να αποκτήσετε υψηλή ενέργεια. Εάν σκέφτεστε να υιοθετήσετε αυτή τη συγκεκριμένη φυλή, βεβαιωθείτε ότι έχετε πολύ χρόνο για να αφιερώσετε για να εκτελέσετε, TR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Pet medications as well as your nursing or expecting pet

AddThis Sharing ButtonsShare to FacebookFacebookFacebookShare to TwitterTwitterTwitterShare to PinterestPinterestPinterestShare to MoreAddThisMore4 October is American Pharmacists Month. during this time, we are expected to remind the American public of the value

To save a pound dog

The black dogs get to me first. Their shiny coats as well as ghostly eyes show back at the camera’s flash. Their pictures never do them justice. And then it’s

Πρέπει να είμαι παρών όταν το κατοικίδιο ζώο μου είναι ευθανασία;

Μήπως οποιοσδήποτε τύπος από εσάς πιάστε αυτήν την ανάρτηση στις διαρροές κουταβιών blog; Πρόκειται για ακριβώς πώς ορισμένοι ιδιοκτήτες σκύλων κατοικίδιων ζώων επιλέγουν να μην είναι παρόντες όταν τα σκυλιά