Οι προτάσεις ασφαλείας σεισμού για τα ζώα

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από τις εταιρείες που συζητήθηκαν σε αυτήν την ανάρτηση.
Γνωρίζετε κάποιες καλές προτάσεις ασφαλείας σεισμών για κατοικίδια ζώα; Οι πρόσφατοι σεισμοί και το τσουνάμι στην Ιαπωνία με σκέφτονται για το αν εμείς ή όχι (που περιλαμβάνει εμένα και τα τρία σκυλιά μου) προετοιμάζονται για την επόμενη καταστροφή μας.
Μπορεί να θυμάστε μερικά χρόνια πίσω ότι είχαμε κάποιες φρικτές πυρκαγιές εδώ στη νότια Καλιφόρνια, γεγονός που με ώθησε να βάλω μαζί ένα σύντομο άρθρο σχετικά με τις συμβουλές ασφαλείας για την εκκένωση των κατοικίδιων ζώων. Αυτή τη φορά μια άλλη φυσική καταστροφή, σεισμοί και τσουνάμι με ανησυχεί και τώρα ερευνά τους καλύτερους τρόπους για να φροντίσω τον εαυτό μου και τα σκυλιά μου αν και όταν η επόμενη καταστροφή μας χτυπά.
Προτάσεις ασφάλειας σεισμού για κατοικίδια ζώα

Εικόνα από το Beverly & Pack
Εάν είστε τοπικός της Νότιας Καλιφόρνιας όπως εμένα, τότε πιθανότατα έχετε βιώσει μερικούς μικρούς και ενδεχομένως μερικούς σημαντικούς σεισμούς. Ήμουν στην Αριζόνα όταν ο σεισμός Northridge χτύπησε, αλλά ήμουν καλύτερος στην κορυφή του επίκεντρου όταν είχαμε τον σεισμό στο Big Bear πριν από 19 χρόνια και το νεαρό αγόρι που ήταν τρομακτικό. Μετά το πρώτο αρχικό jolt υπήρχαν μετασεισμούς για ώρες και κάθε μετασελέτη μας ανησυχούσε ότι θα ήταν επόμενο μεγάλο. Ο σεισμός Big Bear ήταν μόνο 6.5 Ο σεισμός στην Ιαπωνία ήταν ένα αστέρι 8.9 !!! Δεν μπορώ να φανταστώ τι αισθάνθηκε αυτός ο σεισμός!

Συγκεντρώσαμε μια λίστα στο προηγούμενο σύντομο άρθρο μας σχετικά με τις συμβουλές ασφαλείας εκκένωσης κατοικίδιων ζώων, αλλά θέλαμε να προσθέσουμε λίγο περισσότερο, έτσι ερευνήσαμε τον ιστό και συναντήσαμε μερικά άλλα μεγάλα άρθρα σχετικά με την ετοιμότητα καταστροφών από την ASPCA, την ασφάλεια των κατοικίδιων ζώων από το ASPCA , και συμβουλές για την ασφάλεια των κατοικίδιων ζώων.
Ακολουθούν μερικές προτάσεις ασφαλείας σεισμού για τα κατοικίδια ζώα σας:
Βεβαιωθείτε ότι είστε προετοιμασμένοι για κάθε είδους καταστροφή
Λάβετε ένα αυτοκόλλητο ειδοποίησης διάσωσης. Οι γονείς μου έχουν ένα, αλλά δεν έχω ένα στο σπίτι. Αυτό θα προειδοποιήσει όλους τους διασώστες σε όλα τα ζώα στο σπίτι σας.
Βρείτε ένα μέρος που μπορείτε να πάρετε τα ζώα σας σε περίπτωση καταστροφής. Δεν δέχονται όλοι οι κόκκινοι σταυροί κατοικίδια ζώα. Ελέγξτε αν τα τοπικά ξενοδοχεία αποδέχονται κατοικίδια ζώα. Ελέγξτε με φίλους και οικογένεια. Μιλήστε με τον τοπικό κτηνίατρό σας σχετικά με την επιβίβαση και τα ρείθρα της περιοχής.
Συνεργαζόμαστε με τα κουτάβια των σκύλων μας στην εκπαίδευση και προσπαθούμε να τα εισαγάγουμε σε ανθρώπους με στολή όπως πυροσβέστες και αστυνομικοί. Εάν έχετε την ευκαιρία να εισαγάγετε το κατοικίδιο ζώο σας σε ένα άτομο με στολή, θα μπορούσε να είναι χρήσιμη όταν προκύψει πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Βεβαιωθείτε ότι όλα τα ζώα σας έχουν περιλαίμια και ετικέτες
Μικροτσίπ τα κατοικίδια ζώα σας
Βρείτε έναν αξιόπιστο γείτονα που θα μπορούσε να κοιτάξει έξω για τα ζώα σας μόνο σε περίπτωση που δεν είστε σπίτι
Εάν εκκενωθείτε, βεβαιωθείτε ότι τα ζώα σας προστατεύονται από τις φορές. Μπορούν να ενεργήσουν ασυνήθιστο ή φοβισμένοι κατά τη διάρκεια μιας εκκένωσης.
Βεβαιωθείτε ότι έχετε κιτ ετοιμότητας σεισμού για το κατοικίδιο ζώο σας – δείτε παρακάτω.

Κιτ ετοιμότητας σεισμού για το κατοικίδιο ζώο σας
Εδώ είναι μερικά πράγματα που σας συνιστούμε να πακετάρετε στο κιτ ετοιμότητας του σεισμού για το κατοικίδιο ζώο σας.
Σε υδατοστεγούς δοχεία, πακετάρετε τουλάχιστον τρεις ημέρες τροφίμων και νερού για κάθε κατοικίδιο ζώο.
Συμπεριλάβετε φάρμακα και κτηνιατρικά αρχεία
Κιτ πρώτων βοηθειών PET
Κλαυρών με ετικέτες ταυτότητας
Ιμάντα ή λουρί
Κιβώτιο ή μεταφορέας κατοικίδιων ζώων
Προμήθειες αποχέτευσης όπως πλαστικές σακούλες
Απολυμαντικά και χαρτοπετσέτες.
Φορητά κύπελλα νερού και τροφίμων
Παιχνίδια κατοικίδιων ζώων
Φωτογραφία του κατοικίδιου ζώου σας σε περίπτωση που χάσει
Κουβέρτες
Φακός
Εμφιαλωμένο νερό
Οδηγός ταξιδιού έκτακτης ανάγκης κατοικίδιων ζώων (σύνδεσμος θυγατρικών)

Ανάλογα με το κατοικίδιο ζώο σας, είτε πρόκειται για γάτα, σκύλο, πουλί, κλπ. Μπορεί να χρειαστείτε επιπλέον ή διαφορετικά προμήθειες τότε τα πράγματα που συζητήθηκαν παραπάνω. Σκεφτείτε το κατοικίδιο ζώο σας και τι θα χρειαστείτε για να τον πάρετε στο δρόμο για λίγες μέρες.
Τυχερός για μένα έχω πολλά από αυτά τα πράγματα που έχουν συγκεντρωθεί στην τσάντα εξόδου του Δουβλίνου. Ωστόσο, τώρα που γράφω αυτή τη λίστα συνειδητοποιώ, παρόλο που έχω ένα από αυτά τα κιτ ετοιμότητας σεισμού μαζί (βασικά το τσάντα εξόδου του Δουβλίνου) πρέπει να προετοιμάσω κάτι και για τον Stetson και τον Linus. Αυτό είναι κάτι που νομίζω ότι θα κάνω αυτό το Σαββατοκύριακο! Παρεμπιπτόντως, η μεταφορά υλικών για τρία σκυλιά μπορεί να είναι λίγο δύσκολο, γι ‘αυτό θα κρατήσω το μάτι μου έξω για μια καλή εύκολο να μεταφέρω τσάντα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Εάν είστε σαν εμένα, ελπίζω ότι οι σεισμοί της Ιαπωνίας και το τσουνάμι σας έχουν πάρει από το άκρο σας, σας αναγκάστηκε να αναλάβετε δράση και να προετοιμάσετε το σπίτι και τα ζώα σας για την επόμενη πιθανή καταστροφή.
Έχετε σχέδιο καταστροφής για τα κατοικίδια ζώα σας; Έχετε βάλει μαζί ένα κιτ ετοιμότητας για καταστροφή/σεισμού; Ποιες άλλες προτάσεις ασφάλειας κατοικίδιων ζώων μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας; Παρακαλώ μοιραστείτε μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.
Επίσης, αν ψάχνετε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκκένωση των κατοικίδιων ζώων ή τις πρόσθετες προτάσεις για την ασφάλεια των σεισμών για τα ζώα, βεβαιωθείτε ότι έχετε δει το άρθρο μας για την ασφάλεια των κατοικίδιων ζώων.
Κορυφαίες επιλογές για τα κουτάβια μας
Καλύτερο παιχνίδι κουτάβι Μας αρέσει: Calmeroos κουτάβι παιχνίδι w/ καρδιάς και πακέτα θερμότητας – Ιδανικά για νέα κουτάβια. Βοηθά στη μείωση του άγχους στο νέο τους σπίτι.
Το καλύτερο σκύλο μας αρέσει: Bones & Chews Bully Sticks – Όλα τα κουτάβια μας αγαπούν να δαγκώνουν, να τσιμπήσουν και να μασήσουν. Αγαπάμε τη χρήση μπαστούνια για να βοηθήσουμε να τα εκτρέψουμεnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Η Bella πηγαίνει στο Woofstock 90210

κουμπιά κοινής χρήσης AddThis στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddThismore20 Νομίζω ότι το Everypawdy πρέπει να αναγνωρίσει αυτόν τον ταχυδρομικό κώδικα από την τηλεοπτική εκπομπή Beverly Hills 90210.

What does it take to get a senior canine adopted?

It takes much more than a foster house to assist a senior canine get adopted. Many volunteers work together to assist whatever autumn into place. Cosmo has benefited from the

To save a pound dog

The black dogs get to me first. Their shiny coats as well as ghostly eyes show back at the camera’s flash. Their pictures never do them justice. And then it’s