3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν μπείτε στην εταιρεία καλλωπισμού κατοικίδιων ζώων

(Εικόνα από φωτογραφίες κατάθεσης)

Η εκκίνηση μιας εταιρείας περιποίησης κατοικίδιων ζώων είναι σχετικά εύκολη και δεν απαιτεί τόσο μεγάλη επένδυση. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε την εταιρεία σας χωρίς ένα σχέδιο και την κατάλληλη προετοιμασία, ωστόσο. Υπάρχουν εξειδικεύσεις στην εταιρεία φροντίδας κατοικίδιων ζώων που πρέπει να γνωρίζετε εάν θέλετε να παραμείνετε συμμορφωμένοι και να προστατεύσετε τον εαυτό σας. Μπορεί επίσης να υπάρχουν προκλήσεις για τη λειτουργία αυτού του είδους της εταιρείας που δεν γνωρίζετε. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά πράγματα που θα έπρεπε να γνωρίζετε πριν μπείτε στην επιχείρηση καλλωπισμού κατοικίδιων ζώων.

Κατανοήστε το ποσό του κινδύνου και της ευθύνης που εκτεθείτε

Οι άνθρωποι συνήθως υποτιμούν το ποσό του κινδύνου που έρχεται με τη λειτουργία μιας επιχείρησης για περιποίηση κατοικίδιων ζώων. Υπάρχει μια πιθανότητα εσείς ή ένας από τους υπαλλήλους σας να δαγκώσετε, για παράδειγμα. Αυτό θα μπορούσε να υπονοεί ότι θα πρέπει να αντισταθμίσετε τον υπάλληλό σας και εάν είστε το άτομο που κάνει πολλά από την εργασία σας, η ικανότητά σας να κερδίζετε εισόδημα θα μειωθεί σημαντικά. Κάποιος θα μπορούσε επίσης να διαμαρτυρηθεί ότι υπέστησαν τραυματισμό ενώ ήταν στο κατάστημά σας.

Αυτοί δεν είναι οι μόνοι τύποι κινδύνου που πρέπει να ανησυχείτε. Κάποιος μπορεί να μην είναι ικανοποιημένος με το έργο που κάνατε στο κατοικίδιο ζώο τους, για παράδειγμα, ή να ισχυριστεί ότι τραυματίστηκαν μέσω της υπηρεσίας σας. Αυτά θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σημαντικές αγωγές που θα μπορούσαν να σας βυθίσουν εάν δεν έχετε την κατάλληλη κάλυψη.

Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να εξετάσετε πράγματα όπως η αποζημίωση των εργαζομένων, η γενική ευθύνη και τα διαφορετικά είδη ασφαλιστηρίων συμβολαίων κατοικίδιων ζώων ως μέρος του σχεδίου διαχείρισης κινδύνου και βεβαιωθείτε ότι έχετε την κατάλληλη κάλυψη προτεραιότητα.

(Εικόνα από φωτογραφίες κατάθεσης)

Πρέπει να μετρήσετε τον διαγωνισμό

Οι μικρές πόλεις ενδέχεται να μην χρειάζονται υπηρεσίες περιποίησης κατοικίδιων ζώων όσο μπορείτε να σκεφτείτε, οπότε αν βρίσκεστε σε μικρότερη αγορά, η έρευνα θα είναι υψίστης σημασίας. Βεβαιωθείτε ότι πρώτα ελέγχετε πώς λειτουργούν πολλές παρόμοιες υπηρεσίες στην περιοχή σας. Θα ήταν επίσης καλή ιδέα να ελέγξετε μερικά από αυτά τα μέρη για να δείτε πόσο απασχολημένοι είναι. Αυτό θα έπρεπε να σας δώσει μια καλή ιδέα για το αν υπάρχει χώρος για τον τύπο των υπηρεσιών σας.

Εάν βρίσκεστε σε μια μεγάλη πόλη, επιλέξτε περιοχές όπου θέλετε να ρυθμίσετε την εταιρεία σας και να κάνετε την έρευνά σας εκεί. Πρώτον, ελέγξτε τις κριτικές και δημιουργήστε μια λίστα με τα καταστήματα με τα καλύτερα. Μεταβείτε σε αυτές τις εταιρείες και ενεργείτε σαν πελάτης. Παρατηρήστε πώς κάνουν την εταιρεία και εξετάζουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν, τη ρύθμιση, τις τιμές τους κλπ. Αυτό θα σας δώσει έμπνευση και ένα σχέδιο που μπορείτε να οικοδομήσετε την εταιρεία σας.

Η εκπαίδευση είναι σημαντική

Δεν υπάρχει λόγος να αποκτήσετε επίσημη εκπαίδευση ως Groomer, αλλά συνιστάται ιδιαίτερα αν θέλετε να προσφέρετε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία. Θα μειώσει επίσης την πιθανότητα να κάνετε λάθη. Πολλά κράτη θα έχουν μαθήματα κατοικίδιων ζώων. Η απόκτηση πιστοποιημένων δεν θα σας κάνει μόνο έναν καλύτερο groomer κατοικίδιων ζώων, αλλά θα είναι επίσης ένα καλό σημείο πώλησης, οπότε εξετάστε το πριν ξεκινήσετε.

Αυτά είναι όλα τα πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε αν θέλετε να ξεκινήσετε την εταιρεία καλλωπισμού κατοικίδιων ζώων σας σε ένα σταθερό θεμέλιο. Πάρτε το χρόνο για να μάθετε όσο μπορείτε για την εταιρεία πριν ξεκινήσετε και προσπαθήστε να πάρετε κάποια καθοδήγηση από τους εμπιστευματοδόχους, αν είναι δυνατόν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Συμβουλές κατάρτισης: 12 λόγοι για να διδάξετε ένα σκυλί για να καθίσετε

Εάν διδάξετε το σκυλί σας ένα πράγμα, πώς να καθίσετε στην εντολή θα ήταν ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Θυμάμαι όταν υιοθέτησα για πρώτη φορά το εργαστηριακό μου Mix

Τα γλυπτά γυαλιού γάτας

Αυτή η δημοσίευση αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών* Πόσο εντυπωσιακά είναι αυτά τα γλυπτά γυαλιού Tortoiseshell; Παράγονται από το Connecticut με βάση το άλλο μισό καθώς και τους άλλους μισούς φυσητήρες

Μια βόλτα στο πάρκο

Ο αγαπημένος μου Josh, ο άσσος μου, καθώς και μόλις επέστρεψα από ένα ταξίδι backpacking στη δυτική Βόρεια Ντακότα. Πίστευα ότι θα δημοσιεύσω μερικές φωτογραφίες αντί να προσπαθήσω να συζητήσω