Giveaway: Κερδίστε ένα σαλόνι Assisi Loop

Αυτό το giveaway χρηματοδοτείται από την Assisi Animal Health

Η υγεία των ζώων Assisi άλλαξε θεμελιωδώς τη διαχείριση του πόνου για τις γάτες. Το Loop Loop ™ είναι το μόνο θεραπευτικό κρεβάτι κατοικίδιων ζώων που υποστηρίζεται από επιστημονική έρευνα.

Τι είναι η στοχευμένη παλμική θεραπεία ηλεκτρομαγνητικού πεδίου;

Το TPEMF, το οποίο εξετάστηκε για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1970 και είναι εκλεπτυσμένη από το FDA για χρήση σε ανθρώπους, χρησιμοποιεί παλμούς χαμηλού επιπέδου ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας για να διεγείρει τους μηχανισμούς επούλωσης του σώματος για να βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου και του πρήξιμου.

Αντιφλεγμονώδη θεραπεία πλήρους σώματος

Το μικρό σύστημα TPEMF Loop Lounge περιλαμβάνει ένα κεντρικό μαξιλάρι θεραπείας που μετρά 10 ίντσες κατά 14,5 ίντσες, δύο επιμήκη πλευρικά μαξιλάρια θεραπείας που μετράνε 10 ίντσες κατά 2,5 ίντσες το καθένα (οι συνολικές διαστάσεις της θεραπείας είναι 10 ίντσες κατά 19,5 ίντσες), ένα ανθεκτικό, νερό- Ανθεκτικό, κάλυμμα υφάσματος απόδοσης προσαρμοσμένο από το BuddyRest®, ένα επαναφορτιζόμενο πλαίσιο ελεγκτή και ένα καλώδιο τροφοδοσίας. Εγγυημένη για την παράδοση 6000 θεραπειών. Διαθέτοντας δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Induct-A-Coil ™ μέσα.

Τα καλύμματα των μαξιλαριών απομακρύνονται εύκολα, πλένονται, αδιάβροχα, αντιβακτηριακά και εξαιρετικά άνετα.

Το μόνο θεραπευτικό κρεβάτι κατοικίδιων ζώων που υποστηρίζεται από επιστημονική έρευνα

Μια διπλή διπλή τυφλή μελέτη στο NC καθορίζει το Κολλέγιο Κτηνιατρικής εξέτασε τη χρήση του βρόχου ως μέρος της προ-προς-μετά-λειτουργική θεραπεία για να μειώσει τον πόνο και να επιταχύνει την ανάκτηση σε σκύλους που υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη. Τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης δείχνουν αναμφισβήτητα την ικανότητα του βρόχου όχι μόνο να μειώσει τον πόνο, αλλά και να βοηθήσει τον τραυματισμένο νευρικό ιστό να ανακάμψει γρηγορότερα.

Εισαγάγετε για να κερδίσετε ένα σαλόνι βρόχου Assisi
Μικρό σύστημα TPEMF

Λάβετε υπόψη ότι ο βρόχος Assisi χρειάζεται συνταγή από έναν κτηνίατρο.
Ο νικητής θα πρέπει να παράσχει συνταγή για να διεκδικήσει το βραβείο τους.

Για τις επτά μέθοδοι που θα εισέλθουν, ανατρέξτε στο widget Rafflecopter παρακάτω. Αυτό το giveaway είναι διαθέσιμο στους επισκέπτες μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και τελειώνει την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου. Οι νικητές θα επιλεγούν με τυχαίο σχέδιο*.

ένα rafflecopter giveaway

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το Loop Loop ή το Lounge Loop Lounge της Assisi θα μπορούσε να βοηθήσει τη γάτα σας, να επισκεφτεί ή να επικοινωνήσει με την Assisi Animal Health στο info@assisianimalhealth.com, 866-830-7342.

*Δεν απαιτείται αγορά. χώρος όπου απαγορεύεται. Αυτό το giveaway δεν είναι σε καμία περίπτωση χορηγία, υιοθέτηση, διαχειριστή ή συνδεδεμένη με το Facebook. Εισάγοντας αυτό το giveaway, καταλαβαίνετε ότι παρέχετε τα στοιχεία σας στην προσεκτική γάτα και όχι στο Facebook. Δεν θα πουλήσουμε ποτέ, θα μίσθουμε ή θα μοιραστούμε τα στοιχεία σας με τρίτους. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο νικητής του βραβείου πρέπει να παρέχει στην προσεκτική γάτα μια φυσική διεύθυνση στην οποία το βραβείο θα ταχυδρομηθεί μέσα σε 72 ώρες. Εάν δεν ληφθούν αυτές οι πληροφορίες, ένας εναλλασσόμενος νικητής θα επιλεγεί με τυχαίο σχέδιο. Οι νικητές θα αποκαλυφθούν σε ξεχωριστή θέση μετά το σχέδιο.

Αποκάλυψη FTC: Αυτή η ανάρτηση χρηματοδοτείται από την Assisi Animal Health, πράγμα που σημαίνει ότι πληρώνομαι για να παρουσιάσω αυτό το περιεχόμενο. Ανεξάρτητα από την λήψη πληρωμών, δεν θα δείτε ποτέ προϊόντα ή υπηρεσίες που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο που δεν εγκρίνω.

Βασιλιάς Ingrid

Πίνακας περιεχομένων
Τι είναι η στοχευμένη παλμική θεραπεία ηλεκτρομαγνητικού πεδίου;
Αντιφλεγμονώδη θεραπεία πλήρους σώματος
Το μόνο θεραπευτικό κρεβάτι κατοικίδιων ζώων που υποστηρίζεται από επιστημονική έρευνα
Εισαγάγετε για να κερδίσετε ένα σαλόνι βρόχου Assisi
Μικρό σύστημα TPEMF

Μπορεί επίσης να σας αρέσει:
Giveaway: Assisi Loop Lounge Air Therapy Pad

Giveaway: Lounge Loop Lounge Assisi με το SleepyPod Carrier

Giveaway: Κερδίστε ένα Pad Assisi Loop Lounge® Therapy Pad

«Ένα δώρο Χριστουγέννων από τον Bob Premieres 6 Νοεμβρίου
Επανεξέταση: Η Abys μεταξύ μας και άλλων ιστοριών για το Fine-Clined »

43 Σχόλια για το Giveaway: Κερδίστε ένα σαλόνι Assisi Loop

Ο Lronhoyabembe λέει:

21 Οκτωβρίου 2021 στις 9:54 π.μ.

Αυτό θα ήταν για τη γάτα μου Arthur που είναι ένα πολύ μεγάλο και χνουδωτό Maine Coon

Απάντηση

Η Naomie λέει:

22 Οκτωβρίου 2020 στις 9:18 μ.μ.

Θα το χρησιμοποιούσα για την μεγαλύτερη γάτα μου, θα ανησυχεί και πιστεύω ότι αυτό θα την βοηθήσει.

Απάντηση

Η Ντάνα λέει:

21 Οκτωβρίου 2020 στις 9:56 μ.μ.

Ο Marcello γεννήθηκε πριν από 18 χρόνια. Παρά το γεγονός ότι ζουν μέσα στο σπίτι σας μαζί μου από την ηλικία των περίπου 8 εβδομάδων, δεν μπορώ να τον πετάξω (μπορεί να τον τροφοδοτήσει γαρίδες). Έχει σαφώς αθρίτιδα τώρα, ξέρω ότι θα ήθελε αυτό

Απάντηση

Η Amy Sikes λέει:

21 Οκτωβρίου 2020 στις 12:57 μ.μ.

Θα το χρησιμοποιούσα με τα 3 γατάκια IBD, τα οποία έχουν όλα τα σοβαρά συμπτώματα που η φαρμακευτική αγωγή δεν έχει επιλυθεί πλήρως.

Απάντηση

Η Lisa Barrett λέει:

17 Οκτωβρίου 2020 στις 9:47 μ.μ.

Έχουμε 2 γάτες που πιστεύω ότι θα ωφεληθούν. Ο φίλος είναι περίπου. 11 ετών πρώην αδέσποτο που έφερα σε ποιον έχει νεφρική νόσο. Το Meimei είναι επίσης 11 ετών και έχει κάποια προβλήματα GI που προσπαθούμε να διαγνώσουμε ότι την ενεργοποιεί να χάσει βάρος με περιστασιακό εμετό. Μπορώ να πω πότε δεν έχουν υπέροχες μέρες και θα ήθελαν να έχουν αυτό το χέρι για να τους βοηθήσουν να αισθάνονται καλύτερα.

Απάντηση

Η Melissa Storms λέει:

17 Οκτωβρίου 2020 στις 8:54 μ.μ.

υποκρίνομαιnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Οφέλη από τα πεπτικά ένζυμα για ζώα

έγραψα προηγουμένως για το πώς να επιλέξετε υγιεινά τρόφιμα για το κατοικίδιο ζώο σας. Στο άρθρο, είπα ότι δεν ήμουν υποστηρικτής μιας δίαιτας πρώτων τροφίμων, επειδή ένιωθα ότι οι κίνδυνοι

Η Διάσκεψη Αμερικανικής Ένωσης των Ασφαλείας του 2021

της Αμερικανικής Ένωσης Παιχνιδιών της Γελάτας πραγματοποιεί το ετήσιο συνέδριο αυτό το Σαββατοκύριακο. Σε αντίθεση με το περασμένο έτος, όταν το συνέδριο ήταν εντελώς εικονικό, το φετινό συνέδριο είναι ένα

Ανεξάρτητοι όρχεις σε κουτάβια

addThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddThismore5 Κατά τη διάρκεια της φυσικής εξέτασης των νεαρών αρσενικών κουταβιών, ένας κτηνίατρος θα εξετάσει στενά για να καθορίσει