Το τραπέζι της γάτας

όταν η Kate Benjamin του Moderncat με ρώτησε αν θα ήθελα το τραπέζι μιας γάτας για Allegra καθώς και Ruby, ήμουν ενθουσιασμένος. Είχα οράματα από τα δύο γατάκια μου που πετούσαν με τον αέρα σε μια πράξη που ανταγωνίζεται οτιδήποτε Cirque du Soleil θα μπορούσε να συγκεντρώσει.

Εντάξει, όχι. Δεν είναι αυτός ο τύπος τραπέζης. Το Trapeze της γάτας είναι ένα ειδικό προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ενεργές γάτες με εναλλακτικό για την αναρρίχηση στις κουρτίνες καθώς και τα έπιπλα. Το ισχυρό βαμβακερό υλικό αντέχει βαριά αξιοποίηση καθώς και τα μαλακά μαξιλάρια παρέχουν μια καλύτερη θέση για να υπνάκο.

Το τραπέζι της γάτας προσφέρεται σε δύο στυλ, το 2-Pillow για $ 99.99 καθώς και το 3-Pillow για $ 124.99. Είναι κατασκευασμένο από ισχυρό βαμβάκι. Θα απαιτήσετε να δώσετε το γέμισμα για τα μαξιλάρια μόνοι σας. Τα μαξιλάρια τραπέζης μπορούν να γεμίσουν με μαξιλάρια ρίψης ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφημερίδες, παλιές πετσέτες ή ανακυκλωμένα ρούχα για μια φιλική προς το περιβάλλον.

Δεν ήμουν σίγουρος πως ακριβώς τα δύο μου θα αντιδρούσαν σε αυτό. Η παραδοχή μου ήταν ότι ο Ruby θα ήθελε να το χρησιμοποιήσει ως προσωπικό γυμναστήριο της ζούγκλας, ωστόσο αυτό το Allegra θα ήταν σκεπτικό.

Το Trapeze της γάτας έρχεται με λεπτομερείς οδηγίες για το πώς ακριβώς να το κρεμάσετε. Οι οδηγίες είναι αφαίρεση καθώς και απλές παρακολούθηση. Επιλέξαμε να το κρεμάσω από το πίσω μέρος μιας πόρτας, τουλάχιστον αρχικά, για να μειώσουμε την κίνηση. Μπορεί επίσης να ανασταλεί από το ανώτατο όριο. Χρησιμοποίησα τετράγωνα μαξιλάρια που είχα στο χέρι για να γεμίσω τις πλατφόρμες. Δεν χρειάστηκαν πολύ περισσότερα από μερικά λεπτά για να βάλουμε οτιδήποτε μαζί, καθώς και voila – είχαμε τραπέζι της γάτας, προετοιμασμένοι για τις γυναίκες να εξερευνήσουν.

Στην αρχή, ήταν και οι δύο προσεκτικοί. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Ruby ήταν ο πρώτος που διερεύνησε. Ήθελε σαφώς να επιθεωρήσει τα πράγματα, ωστόσο δεν εξαρτάται από τον εαυτό της για να πηδήσει επάνω στο τραπέζι, γι ‘αυτό την έβαλα στη χαμηλότερη πλατφόρμα. Πίστευε ότι ήταν αρκετά δροσερό, καθώς και προχώρησε να ξεγελάσει ό, τι έξω. Η Allegra απολάμβανε από όλο το δωμάτιο.

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για τον Ruby να πηδήξει πάνω στο τραπέζι από μόνη της (την πρώτη φορά, την έδιωξα ρίχνοντας ένα παιχνίδι σε μία από τις πλατφόρμες). Δεν έχει αναρριχηθεί από μια πλατφόρμα στην άλλη ακόμα, ωστόσο πιστεύω ότι θα είναι μόνο θέμα χρόνου για να πάρει επαρκή για να το πράξει.

Η Allegra, από την άλλη πλευρά, παραμένει σκεπτικός.

Μου αρέσει πραγματικά το τραπέζι της γάτας, καθώς πιστεύω ότι οι γυναίκες (καλά, απολύτως ρουμπίνι!) Θα έρθουν να τους αρέσουν και στο χρόνο. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που μπορεί να μην έχουν την περιοχή για πολλαπλά δέντρα αιλουροειδών. Είναι ευπροσάρμοστο, θεωρώντας ότι συνδυάζει δραστηριότητα καθώς και μαλακές περιοχές για το Napping. Εκτός από τη συνηθισμένη διασκέδαση, αφού είναι τόσο διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο είναι διαθέσιμο για να διασκεδάσει τις γάτες.

Για πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τραπέζι της γάτας, καθώς και για παραγγελία, ανατρέξτε στον ιστότοπο Trapeze της Cat.

Πιστεύετε ότι οι γάτες σας θα απολαύσουν το τραπέζι της γάτας;

Βασιλιάς Ingrid

Μπορεί επίσης να σας αρέσει:
Το αρχικό τραπέζι της γάτας: Cirque du Soleil για τις γάτες σας

Γάτες καθώς και πουλιά: Οι χαρές της παρακολούθησης των πτηνών για τις εσωτερικές γάτες

Μικρές γάτες που βοηθούν τις τεράστιες γάτες: Η νέα σειρά απολαύσεων υποστηρίζει τεράστια διάσωση γάτας

«Βελονισμός για γάτες
Αγαπημένα αποσπάσματα γάτας »

13 σχόλια σχετικά με το τραπέζι της γάτας

Ο Evab λέει:

14 Μαρτίου 2015 στις 9:56 μ.μ.

Θα μπορούσε πιθανότατα να λειτουργήσει για μία από τις γάτες μου που του αρέσει να ανεβαίνει, ωστόσο ο μεγαλύτερος μου πιθανότατα δεν θα πλησιάσει, έχοντας αυτό κατά νου, καθώς και την τιμή, την οποία πιστεύω ότι είναι λίγο απότομη, δεν είναι για μένα.

Απάντηση

Ο Tammy λέει:

6 Οκτωβρίου 2011 στις 7:17 μ.μ.

Αυτή είναι μια πραγματικά μεγάλη ιδέα! Μου αρέσει. Σε αυτό το σημείο της ζωής των παιδιών μας, αμφισβητώ ότι θα το επιλέξουν. Είναι όλα τα παλιά παιδιά τώρα (2 είναι 10, καθώς και 1 είναι 14), ωστόσο θα το έχετε απολύτως κατά νου για τα μελλοντικά γατάκια! Μου αρέσει πολύ η ιδέα!

Απάντηση

Η Τζούλι λέει:

4 Οκτωβρίου 2011 στις 7:10 μ.μ.

Σίγουρα φαίνεται διασκεδαστικό! Τα γατάκια μου θέλουν να ανέβουν, στοιχηματίζω ότι θα το ήθελαν!

Απάντηση

Ο Weetzie λέει:

4 Οκτωβρίου 2011 στις 2:23 μ.μ.

Τόσο ψύχραιμος! Φαίνεται άνετο, υπερβολικό και διασκεδαστικό – όλα ταυτόχρονα! Πιστεύω ότι και οι δύο γυναίκες μου θα ήθελαν, αν και ένας από αυτούς θα έπαιρνε απολύτως την προσεκτική τεχνική Allegra στην αρχή.

Απάντηση

Η Ingrid λέει:

4 Οκτωβρίου 2011 στις 5:58 μ.μ.

Αν επιλέξετε να το δοκιμάσετε, ας καταλάβουμε ακριβώς πώς σας αρέσουν οι γυναίκες σας, Weetzie.

Απάντηση

Layla της αιλουροειδούς Wisdom101 λέει:

4 Οκτωβρίου 2011 στις 11:42 π.μ.

Καταλαβαίνουμε ότι ο Odin θα ήθελε αυτό, ωστόσο είναι ατρόμητος. Δεν θα ήταν επιλογή για τον Merlin με το περιορισμένο όραμά του ή οποιοδήποτε είδος αιλουροειδών που δεν του αρέσει να πηδάει σε πειστικά αντικείμενα. Στις νεότερες μέρες του, θα πηδούσε σε μια αιώρα καθώς και θα απολαύσει την ταλάντευση. Αυτό το στυλ έχει χώρο για βελτίωση, όπως ένα ακόμη χρώμα, ωστόσο τα πλεονεκτήματα όπως η φορητότητα καθώς και το πλύσιμο του μηχανήματος;

Απάντηση

Η Ingrid λέει:

4 Οκτωβρίου 2011 στις 12:17 μ.μ.

Σίγουρα ο Οντίν θα είχε μια έκρηξη, layla! Δείτε τη δράση μου στο Terri πάνω από: επιπλέον χρώματα καθώς και πλύσιμο του κατασκευαστή.

Απάντηση

Teri καθώς και οι γάτες του Curlz καθώς και ο Swirlz λέει:

4 Οκτωβρίου,null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

To save a pound dog

The black dogs get to me first. Their shiny coats as well as ghostly eyes show back at the camera’s flash. Their pictures never do them justice. And then it’s

Γάτες & νέοι – μας αρέσουν όλοι!

Σημείωση του εκδότη: Αυτή η στήλη είναι η έκτη σε μια σειρά “αντίστροφη μέτρηση” που υπογραμμίζει τη δέκα 10η επέτειο Goodnewsforpets.com νικητές του διαγωνισμού iPadtm, λίγο από την “ιστορία πίσω

12 δροσερά πράγματα Η επιστήμη μας δίδαξε για τα σκυλιά φέτος

12 δροσερά πράγματα Η επιστήμη μας δίδαξε για τα σκυλιά φέτος Τελευταία ενημέρωση στις 13 Ιουλίου 2017 από Puppy διαρροές 3 σχόλια Από την παροχή βοήθειας στα παιδιά με άγχος