Οι γάτες καθώς και τα τύμπανα: ακριβώς πώς οι γάτες κατέληξαν να είναι ένα κρίσιμο κομμάτι της ζωής του Jeff Plate

Jeff Plate είναι ένας από τους πιο ολοκληρωμένους και σκληρότερους ντράμερς που εργάζονται σε βράχο καθώς και ρολό. Η Νέα Υόρκη καθορίζει ότι ο ντόπιος άρχισε να παίρνει μαθήματα τυμπάνου στην ηλικία των 12 ετών, αφού ένας αθλητικός τραυματισμός τερμάτισε το όνειρό του να καταλήξει να είναι μια στάμνα για τους Yankees της Νέας Υόρκης. Ο καλύτερος κατανοητός για τη δουλειά του με την Ορχήστρα Trans-Siberian (ο Jeff έκανε σε κάθε απελευθέρωση TSO λαμβάνοντας υπόψη ότι η έναρξη της μπάντας το 1996, καθώς και ήταν μέρος κάθε χειμερινού χρόνου TSO καθώς και περιοδείας), ήταν ο τυμπανιστής για τα βαρέα μέταλλα Icons Metal Church Λαμβάνοντας υπόψη ότι το 2006, καθώς και το Savatage, ο κιθαρίστας του TSO Chris Caffery, καθώς και ο πρώην βιολιστής Mark Wood’s Electrifate Your Strings Program. Ο Jeff μοιράζεται την αγροτική του Νέα Υόρκη καθορίζουν το σπίτι με άλλα μισά Cathy, δύο γάτες καθώς και ένα σκυλί.

Είχα τη δυνατότητα να καλύψω τον Jeff καθώς και τον Cathy μετά από τον Jeff μόλις ολοκλήρωσε την εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία του 2016 TSO.

Πείτε μας για τα κατοικίδια ζώα σας.

Το Snickers είναι μια τίγρη 20 ετών, καθώς και ο Bodi είναι ένα 5χρονο γκρι πολυδεκτυλικό, καθώς και μαύρο σκουμπρί. Έχει επτά δάχτυλα σε κάθε ένα από τα μπροστινά πόδια του καθώς και έξι στην πλάτη. Στα 17,5 λίβρες είναι ένα τεράστιο αγόρι, η πιο cool γάτα που έχω γνωρίσει ποτέ. Η Lucy είναι ένα κίτρινο retriever του Labrador. Θα είναι 9 ετών τον επόμενο μήνα. Ήταν αρχικά από τους ανιψιούς μας, ωστόσο λόγω των ρουτίνων τους καθώς και η έλλειψη χρόνου για να περάσουν μαζί της, πήγε πολύ για πρώτη φορά στον πατέρα μου, έπειτα έλαβε μια απόφαση ότι επρόκειτο να μείνει μαζί μας, όπως και εδώ για 3 χρόνια. Στην πραγματικότητα, στο διαδίκτυο δίπλα σε κάθε άλλο, οπότε δεν ήταν μια σημαντική τροποποίηση για κανέναν. Είναι εξαιρετικά έξυπνη, εξαιρετικά φιλική και εξαιρετικά προστατευτική. Ένα εξαιρετικό σκυλί.

Cathy, ακριβώς πόσο πολλές γάτες είχατε όταν και ο Jeff άρχισε να χρονολογείται, καθώς και ανήσατε ότι οι γάτες σας μπορεί να μην τον δεχτούν; Ακριβώς πώς πήγε η πρώτη ικανοποίηση;

Είχα τρεις γάτες εκείνη την εποχή: Άγγελος, ένα λευκό (μερικά σημεία) κοντά μαλλιά? Coco, ένα μαύρο μαλλιά μεσαία μαλλιά, καθώς και snickers. Ο Jeff σπάνια είδε Snickers ή Coco καθώς ήταν πάντα κρυμμένα όταν έμεινα ακόμα στο Οχάιο. Μόλις μετακινήσαμε, όλα άλλαξαν, καθώς και πραγματικά κατέληξαν να είναι διαφορετικές γάτες. Αναρωτιόμαστε αν ήταν απλώς σε ένα νέο σπίτι, καθώς το έκαναν ακριβώς το δικό τους – δεν είμαστε σίγουροι, ωστόσο όλοι πήραν μαζί τους, καθώς ποτέ δεν έκρυψαν από τον Jeff ξανά!

Jeff, δεν ήσασταν πραγματικά ένα άτομο γάτας μέχρι να ικανοποιήσετε την Cathy. Πείτε μας πώς ήταν να καταλάβετε τις γάτες της.

Έχω ειλικρινά πάντα υπέροχα με τις γάτες. Δεν είχα κατοικίδιο για πολλά χρόνια από το πρόγραμμα ταξιδιών μου. Ο Άγγελος ήταν λίγο τρελός καθώς και εδαφικός, ωστόσο πήραμε καλά. Όπως είπε η Cathy, ο Snickers καθώς και ο Coco κρύβονταν πάντα, καθώς πιθανότατα τους είδα συνολικά 30 λεπτά ένα κομμάτι πάνω από το πρόγραμμα 2 ετών.

Ο Jeff, η Cathy μεταφέρθηκε στο σπίτι σας στη Νέα Υόρκη, καθορίστε από το Οχάιο με τις γάτες της όταν παντρευτήκατε. Ακριβώς πώς οι γάτες διαχειρίζονται την αλλαγή, καθώς και ποιο ήταν το πιο ασυνήθιστο πράγμα για εσάς για τη ζωή με τις γάτες;

Jeff: Παραδόξως ήταν μια απλή μετάβαση. Είχαμε όλες τις γάτες σε μεταφορείς για το ταξίδι. Όταν εμφανίσαμε στο νέο μας σπίτι, πήρα το Snickers από τον πάροχο, καθώς και τον κρατούσα σφιχτά σε αυτόν, καθώς τον περπατούσαμε γύρω από το σπίτι, με κάθε χώρο στον επάνω και τον κάτω όροφο. Πιστεύω ότι ήταν η πρώτη φορά που τον άγγιξα, πόσο μάλλον τον κράτησα. Μετά από αυτό ήταν ο καλύτερος φίλος μου καθώς και με συμμορφώθηκε παντού.

Ο Coco απογειώθηκε καθώς και έκρυψε κάτω από το κρεβάτι. Ο Άγγελος περπατούσε ήρεμα, καθώς και τα επιθεωρημένα πράγματα έξω.

Φάνηκαν πραγματικά να αρέσουν στο νέο τους σπίτι. Ήταν πιο φιλικοί καθώς και πολύ πιο κοινωνικό ιδανικό από την αρχή. Όταν σκέφτηκαν πού να κρυφτούν όταν έπεφταν, έπεσα σε μια ρουτίνα.

Cathy: Όπως είπε ο Jeff, τα πράγματα ήταν πραγματικά εύκολα. Πιστεύω ότι είμαστε και οι δύο πραγματικά σοκαρισμένοι καθώς και ενθουσιασμένοι με το πόσο πολύ πιο φιλικοί snickers καθώς και Coco ήταν!

Μήπως όλα τα ζώα παίρνουν μαζί;

Ναι, όλοι πραγματικά κάνουν. Ο Snickers γερνάει, καθώς είναι αστείο, υπάρχουν φορές που θα πηδήσει μόνο στο Bodi, όπως είναι ακόμα ένα γατάκι καθώς και προετοιμασμένο να παίξει!

Jeff, ξοδεύετε ένα μεγάλο μέρος της χρονιάς που περιοδεύετε με το TSO καθώς και με τη μεταλλική εκκλησία. Πρέπει να είναι δύσκολο να είναι μακριά από τα κατοικίδια ζώα σας. Ακριβώς πώς αντιμετωπίζετε;

“Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που φεύγω”, δηλώνει ο Jeff.
Του προγράμματος μου λείπει. Για όλες τις προθέσεις καθώς και τις λειτουργίες είναι τα παιδιά μου. Είναι μέρος της καθημερινής μου ζωής όταν είμαι σπίτι, ωστόσο καταλαβαίνω ότι είναι σε μεγάλα χέρια. Όλοι παίρνουν λίγο κατάθλιψη όταν βλέπουν τη βαλίτσα να βγαίνουν, καθώς και η Cathy δηλώνει ότι είναι όλοι σε ένα funk για λίγο. Πιστεύω ότι η Lucy με κατανοεί ότι δεν είμαι εκεί, καθώς και το χρονικό διάστημα που έχω φύγει, ωστόσο δεν είμαι σίγουρος αν οι γάτες το κατανοούν αυτό. Είναι πάντα ευτυχείς που με βλέπουν ξανά,nullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

150 ονόματα για τα πουλιά: Τα καλύτερα ονόματα πουλιών, χαριτωμένα, αστεία

μπορεί να είστε εκστατικοί για το νέο σας πουλί, είτε πρόκειται για ένα Parakeet είτε για cockatiel, ή ένα ακόμη φτερωτό είδος, οπότε το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε τα

Οι κυβερνητικές σχέσεις AKC: ακριβώς πώς επηρεάζει την αγορά περιποίησης και τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε

από τη Sheila Goffe 1 Μαρτίου 2019 Το American Kennel Club μοιράζεται τα σκυλιά σας καθώς και τη δέσμευση για την ευημερία τους. Στις επόμενες στήλες, κοιτάζουμε μπροστά για να

PetMeds® Heart ασθένεια στα σκυλιά

AddThis Κοινή χρήση κουμπιά στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddTismore Στα ζώα μας, η ασθένεια της καρδιάς είναι εξίσου σημαντική με την ύπαρξη των ανθρώπων. Μπορεί να συμβεί