Βοηθήστε ένα σκυλί κατοικίδιων ζώων που δεν του αρέσει η οδήγηση στο αυτοκίνητο

Σημείωση: Η Dawn Ross του ιστολογίου ασφαλείας κατοικίδιων ζώων μοιράζεται τις ιδέες της για το πώς να βοηθήσει ένα σκυλί κατοικίδιων ζώων που δεν του αρέσει να οδηγεί στο αυτοκίνητο.

Ποια είναι η κανονική εικόνα που αφορά στο μυαλό όταν σκέφτεστε ένα σκυλί κατοικίδιων ζώων στο αυτοκίνητο;

Είναι ο σκύλος κατοικίδιων ζώων με το κεφάλι του έξω από το παράθυρο και ένα μεγάλο, κουτάβι χαμόγελο στο πρόσωπό του, έτσι;

Αλλά για οποιονδήποτε λόγο (κακή εμπειρία, άγνωστη, φοβισμένες τάσεις, για παράδειγμα) μερικά σκυλιά πραγματικά δεν τους αρέσει να οδηγούν στο αυτοκίνητο.

Εάν έχετε ένα τέτοιο σκυλί, εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν.

Πώς να εκπαιδεύσετε το κατοικίδιο ζώο σας για να σας αρέσει να οδηγείτε στο αυτοκίνητο

Το πρωταρχικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε ένα σκυλί κατοικίδιων ζώων που τρομοκρατείται από βόλτες αυτοκινήτων είναι να τον εισαγάγει αργά και θετικά.

Οι άνθρωποι δεν απαλλάσσονται από τους φόβους τους μια νύχτα, οπότε μην περιμένετε αυτές τις ιδέες κατάρτισης να “θεραπεύσουν” το κατοικίδιο ζώο σας με την ανησυχία του γρήγορα. Τα παρακάτω βήματα θα χρειαστούν χρόνο (ημέρες, εβδομάδες ή περισσότερο) και είναι ακόμη πιθανό ότι ο σκύλος κατοικίδιων ζώων σας δεν θα έρθει ποτέ να μοιάζει με ιππασία στο αυτοκίνητο.

Αλλά μακροπρόθεσμα, οι μέθοδοι κατάρτισης σκύλων κατοικίδιων ζώων που χρησιμοποιούν απευαισθητοποίηση, αντίθετη προετοιμασία και θετική ενίσχυση μπορούν να προχωρήσουν σε μεγάλο βαθμό για να βοηθήσουν στην ελαχιστοποίηση του άγχους του σκύλου σας.

1. Εισαγάγετε το σκυλί κατοικίδιων ζώων σας στο εξωτερικό του αυτοκινήτου.

Εισαγάγετε το κατοικίδιο ζώο σας στο αυτοκίνητο από έξω, αλλά μην τον πάρετε στο αυτοκίνητο. Περπατήστε γύρω από αυτό, αφήστε το κατοικίδιο ζώο σας να το μνημονεύσει και να τον ανταμείψει με απολαύσεις ή το αγαπημένο του παιχνίδι. Εάν χρησιμοποιείτε την κατάρτιση κλικ, κάντε κλικ και ανταμοιβή. Εάν χρησιμοποιείτε τη φωνή σας, επαινέστε με έναν αισιόδοξο τόνο. Πάντα να κρατάτε τη φωνή σας αισιόδοξη.

2. Καθίστε στο αυτοκίνητο χωρίς να λειτουργεί το αυτοκίνητο.

Μόλις το κατοικίδιο ζώο σας είναι ασφαλές με το βήμα 1, καθίστε στο αυτοκίνητο μαζί του, αλλά μην ενεργοποιήσετε το αυτοκίνητο. Πάρτε τον να παίξει αν μπορείτε ή απλά να καθίσετε ήσυχα και να τον ανταμείψετε με απολαύσεις. Να είστε προσεκτικοί σχετικά με την καταπραϋντική (περισσότερο σε αυτό παρακάτω).

3. Καθίστε στο αυτοκίνητο με την εκτέλεση του αυτοκινήτου.

Βεβαιωθείτε ότι ο σκύλος κατοικίδιων ζώων σας είναι άνετος με το βήμα 1 και 2, στη συνέχεια καθίστε στο αυτοκίνητο με το αυτοκίνητο που τρέχει, αλλά μην πηγαίνετε πουθενά (βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητό σας είναι έξω και όχι στο γκαράζ στην αγορά για να σταματήσει τη δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα). Εάν είναι απλώς προπονώντας το σκυλί σας, καθίστε στο τιμόνι και κάντε το κατοικίδιο ζώο σας να καθίσει εκεί όπου θα περιμένετε να καθίσει όταν οδηγείτε. Λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν οδηγείτε, είναι εντάξει να αποσπάσετε το σκυλί κατοικίδιων ζώων σας με απολαύσεις ή παιχνίδια.

4. Πάρτε σύντομες μονάδες δίσκου.

Μόλις φαίνεται ότι το κατοικίδιο ζώο σας έχει συνηθίσει να βρίσκεται στο αυτοκίνητό σας όταν τρέχει, πάρτε σύντομες μονάδες γύρω από την πόλη. Εάν είναι δυνατόν, αποφύγετε την υπερβολική στροφή, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει ασθένεια αυτοκινήτων. Μεταβείτε στην οδήγηση στην τράπεζά σας ή στο αγαπημένο σας μέρος γρήγορου φαγητού. Δείτε ένα πάρκο ή ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων. Βεβαιωθείτε ότι ο προορισμός σας δεν είναι ένα μέρος που μισεί το κατοικίδιο ζώο σας, όπως το γραφείο Groomer ή κτηνίατρο. Και βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε ποτέ το σκυλί κατοικίδιων ζώων σας μόνο στο αυτοκίνητο ενώ εκτελείτε πράγματα.

5. Κάντε τα ταξίδια σας λίγο περισσότερο.

Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε τα οδικά ταξίδια μακρύτερα και περισσότερο. Θυμηθείτε, το πολύ πιο συχνά κάνετε αυτά τα βήματα, τόσο το καλύτερο. Για παράδειγμα, κάντε το βήμα 1 τρεις φορές την ημέρα κάθε μέρα για εβδομάδες, αν χρειαστεί, πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Μόλις φτάσετε στο βήμα 4, προσπαθήστε να το κάνετε μία φορά την ημέρα ή μερικές φορές την εβδομάδα. Ο χρόνος που χρειάζεται για κάθε βήμα εξαρτάται από τη συνέπεια σας και από το επίπεδο ανησυχίας του σκύλου σας για βόλτες αυτοκινήτων.

Άλλες πολύτιμες ιδέες για να φτιάξετε ένα σκυλί κατοικίδιων ζώων στο αυτοκίνητο

Η κατάρτιση σκύλων είναι μια μακροπρόθεσμη επιλογή που μπορεί να διαρκέσει ακόμη περισσότερο εάν δεν εργάζεστε τακτικά. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικές ιδέες που υποστηρίζουν. Ορισμένες από τις ακόλουθες ιδέες μπορούν να κάνουν το τέχνασμα για να βοηθήσουν το σκυλί κατοικίδιων ζώων σας να είναι λιγότερο αγχωτικό στις βόλτες αυτοκινήτων, αλλά πολλά απλώς υποστηρίζουν μεθόδους που λειτουργούν καλύτερα σε συνδυασμό με την κατάρτιση σκύλων κατοικίδιων ζώων. Αυτοί είναι:

1. Ένα κιβώτιο κατοικίδιων ζώων.

Μερικά σκυλιά αισθάνονται πολύ πιο άνετα σε ένα περίβλημα που μοιάζει με den. Εάν το κατοικίδιο ζώο σας είναι ήδη εκπαιδευμένο σε κιβώτιο, χρησιμοποιώντας την εξοικείωση του δικού του “den” μπορεί να προσθέσει στην άνεση της. Συχνά τα σκυλιά δεν τους αρέσει να οδηγούν στο αυτοκίνητο επειδή συνεχίζουν να γλιστρούν από το κάθισμα όταν παίρνετε μια στροφή ή σταματήστε. Ένα κιβώτιο ταξιδιού κατοικίδιων ζώων μπορεί επίσης να βοηθήσει με αυτό. Παρεμπιπτόντως, έτσι μπορεί ένα ζώνη ασφαλείας αυτοκινήτων κατοικίδιων ζώων. learn a lot more about these products here and here.

2. Familiar items.

Ο σκύλος κατοικίδιων ζώων σας πιθανότατα θα είναι πολύ πιο άνετος στο αυτοκίνητο αν υπάρχει κάτι που είναι εξοικειωμένος με το δικό του κρεβάτι κατοικίδιων ζώων ή μερικά παιχνίδια.

3. Pet anxiety remedies.

There are a number of medications, pet dog appeasing pheromones (DAP), natural herbal remedies and anxiety wraps that claim to help dogs be calmer. Your vet may be able to supply a calming medication with L-Theanine, Benzodiazepines or other types of pet anxiety drugs.

For natural, herbal vital oils and aromatherapy, Αναζητήστε συστατικά όπως χαμομήλι, rockrose, λεβάντα, ρίζα βαλερίας ή περγαμόντο. Δύο καταπληκτικά παραδείγματα φυσικών θεραπειών για το άγχος των κατοικίδιων ζώων περιλαμβάνουν τη θεραπεία διάσωσης και ένα ειδικά για σκύλους με άγχος για τις βόλτες αυτοκινήτων – ηρεμία ταξιδιού. Τα περιτυλίγματα άγχους περιλαμβάνουν το thundershirt, το rein coat και άλλα.

4. Windows κάτω.

Ένα φρέσκο ​​αεράκι στο αυτοκίνητο μπορεί να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση του άγχους κάποιων σκύλων όταν οδηγούν στο αυτοκίνητο, οπότε κυλήστε ένα παράθυρο. Επίσης, μερικά σκυλιά δεν τους αρέσει να οδηγούν στο αυτοκίνητο επειδή παίρνουν το αυτοκίνητο άρρωστο. Βεβαιωθείτε ότι μπορούν να δουν έξω το παράθυρο μπορεί να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση της ασθένειας αυτοκινήτων. Εάν έχετε ένα μικρό σκυλί, σκεφτείτε ένα κάθισμα ενισχυτή αυτοκινήτων κατοικίδιων ζώων.

5. χαλαρωτική μουσική.

Η μουσική μπορεί να κάνει θαύματα για τους ανθρώπους και να το πιστέψει ή όχι να κάνει θαύματα για ένα κατοικίδιο σκυλί επίσης. Η μουσική πιάνου έχει αποδειχθεί ότι είναι χαλαρωτική στα σκυλιά. Στην πραγματικότητα, μέσω του αυτιού ενός σκύλου έχει πολλά CDs για να βοηθήσει τα σκυλιά με ανησυχίες και άλλα θέματα.

6. Κάποιος στο πίσω κάθισμα.

Έχοντας κάποιον που γνωρίζει το κατοικίδιο ζώο σας στο πίσω κάθισμα μπορεί να είναι πολύτιμο για ένα κατοικίδιο σκυλί που δεν του αρέσει να οδηγεί στο αυτοκίνητο. Μπορούν να βοηθήσουν να ηρεμήσουν το σκυλί κατοικίδιων ζώων με τεχνικές μασάζ, t-touch, ή απλά για να αποσπάσουν απλά το σκυλί κατοικίδιων ζώων με παιχνίδια. Προσέξτε να καταπραΰνετε πάρα πολύ το σκυλί κατοικίδιων ζώων. Υποψιάζεται ότι το καταπραϋντικό σκυλί κατοικίδιων ζώων επιβεβαιώνει ότι το αυτοκίνητο είναι κάτι που πρέπει να τρομοκρατηθεί. Το άτομο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου πρέπει να βεβαιωθεί ότι τα συναισθήματά του είναι ήρεμα και ότι συμπεριφέρονται όσο το δυνατόν πιο φυσικά ώστε να μην δώσουν λάθος μήνυμα.

Κάθε σκύλος κατοικίδιων ζώων είναι διαφορετικό, έτσι μερικά σκυλιά μπορεί να ανταποκριθούν στην εκπαίδευση ταχύτερα από άλλα. Και μερικά σκυλιά κάνουν πολύ καλά με τα θεραπείες ανησυχίας για κατοικίδια ζώα, ενώ σε άλλους δεν δουλεύουν καθόλου. Βρείτε αυτό που λειτουργεί καλύτερα για το σκυλί σας, και ίσως κάποια μέρα το κατοικίδιο ζώο σας θα έρθει να αγαπήσει την οδήγηση στο αυτοκίνητο.

Τι βοήθησε το κατοικίδιο ζώο σας να μάθει να του αρέσει (ή να αντιμετωπίσει) το αυτοκίνητο;

Αποκτήστε αυτό το ενημερωτικό δελτίο του MUTT στα εισερχόμενά σας:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Ποιοι είναι μερικοί τρόποι για να βοηθήσετε το σκυλί σας να αγαπά τον κτηνίατρο;

Σύμφωνα με την ένωση επαγγελματιών εκπαιδευτών σκυλιών, για να αποτρέψετε το σκυλί σας να κουνάει και να κλαψουρίζει κάθε φορά που τραβάτε στον κτηνιατρικό χώρο στάθμευσης οχημάτων, αρχίστε να τον

Φιάλες νερού, καπέλα και άλλα δώρα για τους λάτρεις των κατοικίδιων ζώων εν κινήσει #tailtherapy

επειδή η καλύτερη θεραπεία είναι συχνά «ελεύθερη και γούνινη» ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρόκειται για μια ανάρτηση με χορηγία που περιέχει συνδέσμους θυγατρικών. Η τέλεια μέρα μου περιλαμβάνει τη λήψη του άσο του

10 Τα καταφύγια μεθόδων προωθούν την υιοθέτηση των αιλουροειδών

ελαχιστοποιημένες αμοιβές υιοθεσίας, ειδικά γεγονότα γάτας καθώς και χιούμορ Όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι είναι απλό να ανακαλύψουμε μια δωρεάν γάτα στο Craigslist, στις αγγελίες ή ακόμα και μόνο ζητώντας επαρκείς