Australian Shepherd Lab Mix – Γνωρίστε το Aussiedor

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από τις εταιρείες που αναφέρονται σε αυτήν την ανάρτηση.
Όταν άρχισα να ψάχνω για το πρώτο μου σκυλί, είχα τρεις φυλές στο μυαλό: Αυστραλιανό Shepherd, Labrador Retriever και Golden Retriever.
Μετά από αρκετούς μήνες αναζήτησης βρήκα το τέλειο σκυλί που απαριθμείται στο Petfinder.com, ένα κουτάβι της Αυστραλιανής Shepherd Lab Mix που ονομάσαμε Linus.
Το Australian Shepherd Lab Mix είναι ένα περιζήτητο υβριδικό σχεδιαστή, ένα μίγμα μεταξύ του αγαπημένου Labrador Retriever και των σκληρά εργαζόμενων φυλών σκυλιών Αυστραλίας.
Εάν είστε οπαδός της φιλικής και ευγενικής φύσης του εργαστηρίου και εντυπωσιάζεται επίσης από την άψογη εργασιακή ηθική του Aussie, θα αγαπούσατε όλα όσα έχει να προσφέρει το Aussie Lab Mix!

Μεσαίο σε μέγεθος και γεμάτο ενέργεια, αυτό το κουτάβι είναι βέβαιο ότι θα σας κρατήσει στα δάχτυλα των ποδιών σας και είναι καλύτερα κατάλληλο για σπίτια με περιφραγμένα ναυπηγεία ή ζωή σε ένα αγρόκτημα.
Homebodies, να προειδοποιηθούν – ο Aussiedor δεν μπορεί να καθίσει ακίνητος και θα γίνει καταθλιπτικός και καταστροφικός εάν συνεργαστεί στο σπίτι.
Αυτή η φυλή κάνει έναν απίστευτο σύντροφο σε ενεργούς ανθρώπους ή οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά που ξέρουν πώς να αλληλεπιδρούν και να παίζουν με ένα σκυλί. Εάν είστε ενεργός ή ψάχνετε για ένα σκυλί εργασίας για να βοηθήσετε γύρω από το ράντσο, το εργαστήριο της Αυστραλίας είναι μια εξαιρετική επιλογή!

Μείνετε μαζί μου μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου για να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτό το πανέμορφο μίγμα προτού καλωσορίζετε ένα σπίτι.
Επισκόπηση σκύλου Aussie Lab Mix
Μέγεθος – 18 έως 25 ίντσες ψηλά, ζυγίζει μεταξύ 40 και 80 κιλών
Παλτό-κοντό έως μεσαίο διπλό παλτό, το χρώμα ποικίλλει
Αποβολή – βαριά απόρριψη
Lifespan – 10 έως 15 χρόνια
Ιδιοσυγκρασία – ενεργητικό, φιλικό, πιστό, προστατευτικό
Εκπαιδευτή – ιδιαίτερα εκπαιδευτική, αλλά μπορεί να βαρεθεί αν δεν διεγείρεται διανοητικά
Δραστηριότητα – ιδιαίτερα ενεργητική (χρειάζεται περίπου δύο ώρες μέτριας ή έντονης δραστηριότητας κάθε μέρα)
Καλύτερο για – ενεργούς ανθρώπους, οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά, μεγάλα σπίτια με περιφραγμένες αυλές, αγροκτήματα και αγροκτήματα

Τι είναι το εργαστήριο Aussie;
Δημιουργήθηκε με τη διέλευση ενός καθαρόαιμου Αυστραλιανού Ποιμενικού και ενός καθαρόαιμου Labrador Retriever, το Aussie Shepherd Lab Mix είναι μια φυλή σκύλου σχεδιαστή.
Τα μίγματα Lab Lab της Αυστραλίας περνούν με διάφορα ονόματα, συμπεριλαμβανομένων
Αυστραλός
Αυστραλιανός Sheprador
Aussie Sheprador
Aussie Lab
Sheprador.

Όντας φυλή σχεδιαστών, αυτό το μείγμα δεν αναγνωρίζεται επίσημα από το American Kennel Club. Ωστόσο, τα Aussie Labs μπορούν να εγγραφούν με:
Club Registry of America
American Canine Hybrid Club
Διεθνής σχεδιαστής σκύλων μητρώο
Σχεδιαστές σκύλων ρείθανο Club

Η αυστραλιανή εμφάνιση του Australian Shepherd Labrador Retriever Mix
Όταν αναμιγνύετε δύο διακριτικές φυλές όπως ο Labrador Retriever και ο Αυστραλός Ποιμενικός, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε ακριβώς πώς θα αποδειχθεί ο απόγονος τους.

Τα προκύπτοντα κουτάβια μπορούν να είναι ένα τέλειο μείγμα και των δύο γονικών φυλών. Ή μπορούν να πάρουν περισσότερα μετά το εργαστήριο, ή να είναι ένα τέλειο αντίγραφο ενός αυστραλιανού ποιμενικού γονέα.
Η πιθανότητα πρόβλεψης της ακριβούς εμφάνισης ενός μικτού σκύλου φυλής είναι σαν να κερδίζεις την κλήρωση!
Ωστόσο, λαμβάνοντας μια πιο προσεκτική ματιά και στους δύο γονείς μπορεί να σας δώσει κάποια ιδέα για τα χαρακτηριστικά που μπορείτε να περιμένετε να δείτε στο κουτάβι σας.
Μέγεθος
Ως σταυρός ανάμεσα σε ένα Λαμπραντόρ και έναν ποιμένα του Aussie, μπορείτε να περιμένετε από τον Aussiedor να είναι ένας μεσαίου μεγέθους σκύλος. Οι περισσότεροι είναι μεταξύ 18 και 25 ίντσες ψηλά στο Withers και ζυγίζουν μεταξύ 40 και 80 κιλών όταν καλλιεργούνται πλήρως.

Ενώ τα αρσενικά τείνουν να είναι ελαφρώς μεγαλύτερα από τα θηλυκά, αυτό δεν πρέπει πάντα να συμβαίνει.
Χρώμα
Οι Purebred Labrador Retrievers έχουν συμπαγή παλτά που μπορούν να έρθουν σε διάφορες αποχρώσεις της κίτρινης, της σοκολάτας και του μαύρου.
Από την άλλη πλευρά, οι Αυστραλοί βοσκοί δεν είναι ποτέ σταθεροί και τα παλτά τους έρχονται σε μια ποικιλία διαφορετικών χρωμάτων, όπως Merle, Black, Red Merle, Red Tricolor, Blue Merle, Red και Black Tricolor.
Οι Aussiedors έχουν συχνά καφέ, κρέμα, μαύρο, μαύρισμα ή παλτό, αλλά μπορούν να έρθουν σε πολλούς άλλους συνδυασμούς χρωμάτων.
Παλτό
Και τα δύο εργαστήρια και οι ποιμένες Aussie έχουν διπλά παλτά, οπότε είναι ασφαλές να πούμε ότι ο Aussiedor σας θα έχει επίσης ένα διπλό παλτό. Όταν πρόκειται για μήκος, αυτό το μείγμα μπορεί να έχει ένα σύντομο ή μεσαίο παλτό ανάλογα με το ποιος γονέας παίρνει μετά από περισσότερα.
Όντας μια διπλή επικάλυψη φυλή, το μείγμα σας θα ρίξει αρκετά λίγο όλο το χρόνο και θα χτυπήσει το παλτό τους δύο φορές το χρόνο. Εάν υποφέρετε από αλλεργίες, το Australian Shepherd Labrador Retriever Mix δεν είναι μια ιδανική φυλή σκυλιών για να μοιραστείτε το σπίτι σας.

Επίσης, αν θέλετε να κρατήσετε το σπίτι σας τακτοποιημένο και δεν μπορεί να σταθεί βλέποντας τις τρίχες σκυλιών που πετούν παντού, αυτό το μίγμα δεν είναι το σωστό σκυλί για σας. Αλλά αν δεν σας πειράζει να κάνετε κενό κάθε μέρα, συνεχίστε! Ο Aussiedor θα σας κρατήσει και την ηλεκτρική σκούπα σας απασχολημένη κάθε μέρα του έτους!
Αυστραλιανός βοσκός LAnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Η απώλεια βάρους PetMeds® ως σημάδι στα κατοικίδια ζώα

addThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore1 Η απώλεια βάρους είναι ένα από τα πιο τυπικά γενικά μη ειδικά συμπτώματα ασθένειας τόσο στα σκυλιά μας

Τα ναρκωτικά σκυλιά και … DVD sniffing σκυλιά;

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από την επιχείρηση που συζητήθηκε σε αυτήν την ανάρτηση. Έχω ακούσει για τα φάρμακα που προκαλούν

Ανασκόπηση: Τα κουδούνια του Gwen Cooper

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους θυγατρικών* Το Curl του Gwen Cooper με μια σειρά Cat Tale διαθέτει χιουμοριστικά και ενθουσιώδη διηγήματα σχετικά με τις συνεχιζόμενες περιπέτειες της οικογένειας γάτας του