Περισσότερες συνομιλίες από την αρένα του διαγωνισμού

από τον Teri DiMarino
1η Νοεμβρίου 2013

Οι τελευταίες δύο στήλες μου κάλυψαν σχόλια και από τις δύο πλευρές του πίνακα περιποίησης: την πλευρά του δικαστή καθώς και από την πλευρά του ανταγωνιστή. Υπήρχε ένα μεγάλο μέρος του μεγάλου banter, καθώς και είμαι βέβαιος ότι υπήρχε κάποια ανοιχτά μάτια γύρω από όλα. Χάρη σε όλους όσους μου έστειλαν τα σχόλιά τους. Θα ήθελα να επανεξετάσω αυτές τις στήλες με λίγο περισσότερη ανατροφοδότηση που δεν το έκαναν στις δύο πρώτες εκδόσεις.

Τα ερωτήματα των αποκλεισμών, ιδίως σε αυτό που αναφέρθηκα ως βρώμικοι ή/και ματ σκυλιά ή σκυλιά με ανεπαρκή ανάπτυξη ή προ-περιβλήματος, ήρθαν αρκετά σταθερά από τους ανταγωνιστές. Γιατί ένας δικαστής δεν τους πετάει έξω από τον ήχο πριν ξεκινήσει η τάξη; Λοιπόν, όπως εξήγησα, η προ-περιποίηση είναι εξαιρετικά δύσκολο να προσδιοριστεί, ιδιαίτερα όταν ο διαγωνιζόμενος μας λέει ότι κάποιος άλλος καλύπτει το τελευταίο σκύλο ή ότι πρόκειται να κάνουν μια μοναδική τροποποίηση στο σκυλί. Το σκυλί μπορεί να εμφανιστεί ήδη τελειωμένο, ωστόσο, εκτός αν ο δικαστής βλέπει φρέσκα κλιπ ή ψαλίδια (και τα ψάχνουμε), δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε εκτός από τον μετράνε εναντίον του ανταγωνιστή στην τελική κρίση.

Ενώ η εμφάνιση κατευθυντήριων γραμμών μπορεί να τηλεφωνήσει για αποκλεισμό υπό αυτές τις συνθήκες, είναι προκλητική καθώς και σε ορισμένες περιπτώσεις άδικο για το DQ A Canine σε αυτούς τους τρελούς χώρους. Οι δικαστές εξετάζουν τι είναι κάτω από αυτό το τραπέζι, καθώς και το μόνο που ανακαλύπτουμε είναι χνούδι, ενώ ένας ακόμη σκύλος έχει κουβάδες μαλλιών, όλα λαμβάνονται υπόψη. Τα σκυλιά που έχουν χαλάκια καθώς και μπερδεμένα ή σκυλιά που θα μπορούσαν να ήταν πολύ καλύτερα προετοιμασμένα, επίσης το φθινόπωρο σε αυτόν τον τομέα για πολλούς δικαστές. Καταλαβαίνω ότι αν πολλοί δικαστές ανακαλύπτουν κόμβους καθώς και μπερδεύει σε ένα παλτό στο προ-δικαστικό, θα έπρεπε πολύ καλύτερα να μην είναι εκεί κατά τη διάρκεια της τελικής κρίσης. Για το DQ A Canine στην προ-δικαστική για ένα μπερδεμένο στην μασχάλη είναι ανόητη, καθώς και ενώ ορισμένα σύνολα κατευθυντήριων γραμμών τηλεφωνούν για αυτό, αισθάνομαι ότι είναι εξαιρετικά άδικο να κρίνει κάτι που ο ανταγωνιστής δεν είχε ευκαιρία να καθαρίσετε ακόμα.

Αυτό με φέρνει σε μια περιοχή που έλαβε μεγάλη προσοχή: κάνοντας προετοιμασία στο δαχτυλίδι. Πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι ένα συγκεκριμένο ποσό προετοιμασίας πρέπει να εκτελεστεί με πρόοδο καθώς και για το όφελος καθώς και την ευημερία του σκύλου. Τα νύχια θα πρέπει να διακόπτονται σε τακτική βάση, ενώ τα αυτιά καθώς και τα σιδατορίνια θα πρέπει να διατηρούνται καθαρά καθώς και τακτοποιημένα για την υγεία του σκύλου. Αναγνωρίζουμε ότι ορισμένα σκυλιά επιλέγονται καλύτερα πριν από την τάξη, καθώς και ο διαγωνιζόμενος έχει να προσφέρει με πολλά άγνωστα ζητήματα.

Ένα πράγμα που αντανακλούν πολλοί διαγωνιζόμενοι είναι η έλλειψη πραγματικού μεγάλου φωτισμού σε πολλές από τις περιοχές προετοιμασίας. Όχι μόνο μπορεί να είναι ελάχιστα φωτισμένο, ωστόσο πολλοί διαγωνιζόμενοι πρέπει να επιφανειακές κολύμβηση καθώς και να στεγνώσουν τον σκύλο τους καθώς και να εκκενώσουν το τραπέζι για να κάνουν χώρο για τον επόμενο ανταγωνιστή να λούζουν καθώς και να στεγνώσουν το σκυλί τους. Πρέπει να κάνω ένα βήμα πίσω σε αυτό. Στις τελευταίες δύο εκπομπές που παρακολούθησα, έκανα ένα σημείο να επιστρέψω στις περιοχές προετοιμασίας καθώς και να αναλύσω τις καταστάσεις, καθώς και οι ανταγωνιστές έχουν δίκιο! Ο κακός φωτισμός θα έκανε δύσκολο, αν όχι αδύνατο, για μένα να κόψω τα νύχια ενός σκύλου ή να καθαρίσω τα αυτιά του καθώς και να τα πάρει καλύτερα χωρίς να τραυματίσει το σκυλί.

Ενώ κατανοούμε ότι δεν είναι όλες οι περιοχές προετοιμασίας ιδανικές, εξακολουθούν να είναι πολύ καλύτεροι από τη χρήση του χώρου του ξενοδοχείου σας (κάτι που μπορεί να σας πετάξει από μια παράσταση) ή να οδηγήσετε σε ένα σαλόνι εκτός δρόμου. Εάν ένας δικαστής αφορά τον σκύλο σας για προ-δικαστική, καθώς και δεν είστε έτοιμοι, παρακαλώ πείτε μας, καθώς θα μετεγκατασταθούμε στο επόμενο σκυλί. Απλώς αναγνωρίστε ότι οι οδηγίες για την εμφάνιση έχουν διαγωνιζόμενους στον ήχο καθώς και προετοιμασμένοι για προ-δικαστήρια σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, καθώς και θα πρέπει να συμμορφώνεστε με αυτό. Παρακαλούμε να προετοιμαστείτε τα σκυλιά σας όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτό το χρονικό διάστημα. Εάν είναι δυνατόν, συνεχίστε με την προετοιμασία σας έξω από το δαχτυλίδι.

Κάποιος πρότεινε ότι θα ήταν πρακτικό εάν ο δικαστής έπρεπε να επικρίνει τον σκύλο τους κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας. Ενώ κατανοώ από πού προέρχεται αυτός ο ανταγωνιστής, αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικά δυσάρεστο για όλους τους εμπλεκόμενους. Πρώτον, η κρίση θα πρέπει να είναι γρήγορη, καθώς και να κοστίσει ο χρόνος που επικρίνει στο τραπέζι είναι βέβαιο ότι θα αυξήσει τα φρύδια των προαγωγών της επίδειξης που απαίτηση να κρατήσουν τα πράγματα να κινούνται εγκαίρως. Ο ανταγωνιστής θα έπρεπε να επικεντρωθεί στην εμφάνιση του σκύλου τους με το καλύτερο από την ικανότητά του, καθώς και ο δικαστής θα έπρεπε να επικεντρωθεί στον γαμπρό. Η διέλευση μιας κριτικής αυτή τη στιγμή θα ήταν αμήχανη, καθώς άλλοι άνθρωποι μπορεί να ακούν καθώς και η ιδιωτική ζωή θα παραβιαστεί. Εξετάστε επίσης ότι οι δικαστές συνήθως δεν κάνουν την τελική τους απόφαση μέχρι να περάσει κάθε καταχώρηση. Είναι δίκαιο. Αποθηκεύστε χρόνο κριτικής για μετά την ολοκλήρωση της τάξης καθώς και οι νικητές ανακοινώθηκαν.

Η είσοδος από τους ανταγωνιστές που έχουν μετατραπεί σε δικαστικές είναι διασκεδαστικές! Πιστέψτε με, όλοι είμαστε εκεί, καθώς όλοι μας είχαμε ακριβώς το ίδιοnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Σημάδια Το κατοικίδιο ζώο σας μπορεί να έχει πόνο στις αρθρώσεις

AddThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddThismore3 Ο πόνος και/ή η φλεγμονή των αρθρώσεων είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα σημάδια που παρατηρούνται στα οικογενειακά

What type of canine is this bit guy? assumption That Mutt & win treats!

[frame src=”http://www.thatmutt.com/web/wp-content/uploads/2015/01/Kuba-is-he-a-German-shepherd-mix.jpg” target=”_self” width=”600″ height=”396″ alt=”What type of canine is this?” align=”center” prettyphoto=”false”] The DNA test results are in – what’s your guess? Anyone care to take a assumption on

Η απώλεια βάρους PetMeds® ως σημάδι στα κατοικίδια ζώα

addThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore1 Η απώλεια βάρους είναι ένα από τα πιο τυπικά γενικά μη ειδικά συμπτώματα ασθένειας τόσο στα σκυλιά μας