Ανασκόπηση: Τα κουδούνια του Gwen Cooper

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους θυγατρικών*

Το Curl του Gwen Cooper με μια σειρά Cat Tale διαθέτει χιουμοριστικά και ενθουσιώδη διηγήματα σχετικά με τις συνεχιζόμενες περιπέτειες της οικογένειας γάτας του Gwen. Βρίσκω τον εαυτό μου να πέφτει λίγο περισσότερο ερωτευμένος με τις γάτες του Gwen με κάθε ιστορία. Η δόση αυτού του μήνα πηγαίνει πίσω στην εποχή που ο Gwen υιοθέτησε δύο γατάκια με την ελπίδα να βοηθήσει τον Όμηρο να αντιμετωπίσει τη θλίψη του, αφού ο Scarlett πέθανε.

“Αυτό έχει γίνει ένα θλιβερό σπίτι”, παρατηρήθηκε ο σύζυγος του Gwen Laurence σε περισσότερες από μία περιπτώσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Παρόλο που ο Gwen δεν ήταν σίγουρος πως ο Όμηρος θα αντιδρούσε στο να έχει μια νέα γάτα στη ζωή του, ήταν απελπισμένη για να αποκαταστήσει με κάποιο τρόπο την παιχνιδιάρικο του. Μετά την προώθηση μιας σειράς γάτας μεσήλικας, καμία από τις οποίες δεν [αποδείχθηκε] μια καλή αντιστοιχία για τον Όμηρο, υιοθέτησε την Fanny και τον Clayton ηλικίας 12 εβδομάδων.

Μου άρεσε πολύ να έχω την ευκαιρία να επισκεφθώ ξανά με τον Όμηρο και να μάθω για τις πρώτες μέρες και τις εβδομάδες του Fanny και του Clayton στο νέο τους σπίτι. Όπως πάντα, η γραφή του Gwen σας κάνει να αισθάνεστε σαν να είστε εκεί μαζί της, Laurence και οι γάτες. Βρίσκεστε στον εαυτό σας να διασχίζετε τα δάχτυλα και τα πόδια καθώς εργάζεται για να βοηθήσει τον Όμηρο να δεχτεί τους νεοφερμένους.

Αυτή είναι μια άλλη ευχάριστη ιστορία στη σειρά του Gwen, και όπως πάντα, με άφησε να ανυπομονώ για την επόμενη δόση.

Οι μεμονωμένες ιστορίες στο Curl Up με μια σειρά Cat Tale είναι διαθέσιμες στο Amazon, Nook, κλπ., Ή μπορείτε να κάνετε μια εφάπαξ πληρωμή $ 14,99 για να πάρετε όλες τις ιστορίες για ολόκληρο το έτος με έκπτωση 60% από την τιμή λιανικής πώλησης – και ξέρετε ότι θα θελήσετε να διαβάσετε ολόκληρη τη σειρά. Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά στη διεύθυνση :.

*Η συνειδητή γάτα είναι συμμετέχων στο πρόγραμμα Associates της Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που σχεδιάστηκε για να παρέχει ένα μέσο για να κερδίσουμε τέλη συνδέοντας με το Amazon.com και τους συνδεδεμένους ιστότοπους. Αυτό σημαίνει ότι εάν αποφασίσετε να αγοράσετε μέσω οποιουδήποτε από τους συνδέσμους μας, έχουμε μια μικρή προμήθεια. Διαδίδουμε μόνο τη λέξη για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που είτε χρησιμοποιήσαμε είτε θα χρησιμοποιούσαμε τον εαυτό μας. Έλαβα αυτήν την ιστορία από τον συγγραφέα. Η λήψη του δωρεάν αντιγράφου δεν επηρέασε την κριτική μου. Όλες οι κριτικές σχετικά με τη συνειδητή γάτα θα αντικατοπτρίζουν πάντα την ειλικρινή μου γνώμη.

Βασιλιάς Ingrid

Μπορεί επίσης να σας αρέσει:
Ανασκόπηση: Μυστικοί εραστές από τον Gwen Cooper

Ανασκόπηση: Fanny Trouble από τον Gwen Cooper

Ανασκόπηση: Απλά παραλείπει ο Gwen Cooper

«Τα αγαπημένα μας παιχνίδια από τη συλλογή Jackson Galaxy από τον Petmate
Mews and Nips: Ημέρα εκτίμησης μαύρης γάτας »

1 Σχόλιο σχετικά με την κριτική: Τα κουδούνια του Gwen Cooper

Οι τυχαίοι αιλουροειδείς λέει:

16 Αυγούστου 2019 στις 2:40 μ.μ.

Θυμάμαι όταν δημοσιεύτηκε στο Facebook για τα γατάκια και τον Όμηρο και κάποιος πρότεινε περιλαίμια με καμπάνες ….

Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση Απάντηση
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *
Σχόλιο *
Ονομα *

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Αφήνοντας ένα σχόλιο, συμφωνείτε με τη συλλογή των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο σύμφωνα με το δικό μας
Πολιτική απορρήτου.
*

Ειδοποιήστε με σχόλια παρακολούθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε χωρίς να σχολιάσετε.

Δδ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Ρωτήστε τον συμπεριφοριστή της γάτας με τον Mikel Delgado: Θέματα με νέες εισαγωγές γάτας, η γάτα δεν επιθυμεί πλέον να είναι μια γάτα γύρου, καθώς και περισσότερο

καλωσορίστε στη ρουτίνα μας “Ρωτήστε τον συμπεριφοριστή της γάτας με το τμήμα Mikel Delgado”. Όταν ένα μήνα, θα δημοσιεύσουμε μια υπενθύμιση για να δημοσιεύσετε τις ανησυχίες σας για το Mikel.

Οι προτάσεις ασφαλείας σεισμού για τα ζώα

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από τις εταιρείες που συζητήθηκαν σε αυτήν την ανάρτηση. Γνωρίζετε κάποιες καλές προτάσεις ασφαλείας σεισμών για

Πώς να διδάξετε το σκυλί σας να στρέφετε #mutttricks

Χάρη σε όλους όσους μοιράστηκαν τα κόλπα τους τον τελευταίο μήνα. Ήταν διασκεδαστικό βλέποντας όλα τα ταλαντούχα σκυλιά εκεί έξω. Σε περίπτωση που το χάσατε, στα τέλη Οκτωβρίου-προς τιμήν της