Τι συμβαίνει με το να έχεις ένα pudgy pooch;

AddThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore13

Η προσθήκη σε μερικές επιπλέον κιλά είναι εύκολη. Η μελέτη έρευνας δείχνει ότι οι μεσήλικες ενήλικες γενικά κερδίζουν περίπου μία λίβρα κάθε χρόνο. Σύμφωνα με τις προβλέψεις που έγιναν από ερευνητές στο Johns Hopkins Institution of Public Health and Wellness στο περιοδικό Obesity, τρεις στους τέσσερις ενήλικες της United καθορίζουν ότι είναι υπέρβαρο ή παχύσαρκοι μέχρι το έτος 2020. Όσον αφορά το υπέρβαρο, σέρνουμε τα προηγούμενα δικά μας κατοικίδια ζώα σε ανθυγιεινά βαρύτερα βάρη μαζί μας. Τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με την παχυσαρκία των κατοικίδιων ζώων έχουν συμμορφωθεί με κοντά στις ουρές των δεδομένων για τους ιδιοκτήτες τους.

Σκεφτείτε ότι το κατοικίδιο ζώο σας δεν είναι πραγματικά υπέρβαρο; Μια ενδιαφέρουσα ερευνητική μελέτη δημοσιεύθηκε λίγους μήνες πίσω στο περιοδικό της Little Animal Practice. Οι ερευνητές αμφισβήτησαν τον ιδιοκτήτη του σκύλου καθώς και τον κτηνίατρο του σκύλου για το σημερινό βάρος κάθε σκύλου. Εδώ βρήκαν:

Τέσσερις στους πέντε ιδιοκτήτες δήλωσαν ότι είχαν μιλήσει με τον κτηνίατρο για το βάρος του σκύλου τους καθώς και τη διατήρηση του υγιούς βάρους.

Όταν τα σκυλιά είχαν τυπικό βάρος, ο ιδιοκτήτης του σκύλου καθώς και ο κτηνίατρος συμφώνησαν συνήθως ότι το βάρος του σκύλου ήταν εντάξει.

Όταν τα σκυλιά ήταν υπέρβαρα, το 40 % των ιδιοκτητών σκύλων διαφώνησε ότι ο σκύλος ήταν υπέρβαρος.

Μεταξύ των εξαιρετικά υπέρβαρων σκύλων, οι ιδιοκτήτες παραδέχτηκαν ότι τα σκυλιά τους ήταν πάνω από ένα υγιές βάρος, ωστόσο οι περισσότεροι υποτιμημένοι ακριβώς πόσο υπερβολικό βάρος έφεραν τα σκυλιά.

Οι ιδιοκτήτες σκύλων προσέφεραν μεγάλες συμφωνίες για τους οποίους ο σκύλος ήταν υπέρβαρος, όπως “Καταλαβαίνω ότι είναι υπέρβαρο, ωστόσο, όταν κοιτάζετε σε αυτά τα τεράστια καστανά μάτια, πρέπει να του προσφέρετε μπισκότο”.

Ποια είναι η τεράστια προσφορά με μερικές επιπλέον κιλά σε χνουδωτά ούτως ή άλλως; Στους ανθρώπους, οι μελέτες συνδέουν σαφώς το υπερβολικό σωματικό βάρος με αυξημένο κίνδυνο για μια ευρεία ποικιλία συνθηκών υγείας και ευεξίας, συμπεριλαμβανομένης της αρθρίτιδας, του διαβήτη, της νόσου της χοληδόχου κύστης, των καρδιακών παθήσεων, καθώς και ορισμένων καρκίνων. Πολλοί από αυτούς τους ίδιους κινδύνους μοιράζονται τα κατοικίδια ζώα μας. Μια νέα ερευνητική μελέτη που θα δημοσιευθεί αργότερα φέτος στο περιοδικό Journal of Animal Science καταγράφει τους πολλούς σημαντικούς κινδύνους για την υγεία και την ευεξία στις γάτες μας, καθώς και τα σκυλιά από το να φέρνουν γύρω από το υπερβολικό βάρος:

Τα σκυλιά που είναι ακόμη και μέτρια υπέρβαρα τείνουν να είναι σε απευθείας σύνδεση μικρότερη ζωή από τα τυπικά σκυλιά βάρους.

Το μέτρια υπέρβαρο παίρνετε περισσότερα φάρμακα για χρόνιες συνθήκες υγείας και ευεξίας από ό, τι τα σκυλιά που είναι άπαχα.

Οι υπερβολικές γάτες βρίσκονται σε κίνδυνο για την αρθρίτιδα καθώς και για τη νόσο της ηπατικής νόσου. Ο κίνδυνος του διαβήτη διπλασιάζεται σε γάτες που είναι υπέρβαροι, με παχύσαρκες γάτες οκτώ φορές πιο πιθανό να δημιουργήσουν διαβήτη.

Η διάρκεια ζωής μειώνεται επίσης στις παχύσαρκες γάτες.

Έτσι, όταν λέτε στους φίλους σας, “Θα έκανα οτιδήποτε για χνουδωτά. Μου αρέσει τόσο πολύ “, επιθεωρήστε το βάρος σας. Εάν είστε υπέρβαροι, οι δυνατότητες είναι πολύ μεγάλες χνουδωτές είναι επίσης για τη μέθοδο της προς το ανθυγιεινό βάρος επίσης. Εκτός από το γεγονός ότι θα παρατηρήσετε καθώς αρχίζετε να παρακολουθείτε τη διατροφή σας, κόβοντας τα υπερβολικά λιπαρά τρόφιμα καθώς και τα σνακ πρόχειρου φαγητού, καθώς και να πάρετε σε πιο καθημερινή άσκηση, πιθανότατα θα παρατηρήσετε ότι λιγότερες πρόσθετες θερμίδες κάνουν τη μέθοδο τους στο Fluffy’s Bowl καθώς και το σχήμα της αρχίζει επίσης να βελτιώνεται. Λάβετε υπόψη σας – γίνεστε πιο υγιείς για να βοηθήσετε να παρέχετε σε μια μακρύτερη, υγιέστερη ζωή μαζί σας. Αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να παρέχετε στον εαυτό σας καθώς και το προτιμώμενο κατοικίδιο ζώο σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Οι προτάσεις ασφαλείας σεισμού για τα ζώα

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από τις εταιρείες που συζητήθηκαν σε αυτήν την ανάρτηση. Γνωρίζετε κάποιες καλές προτάσεις ασφαλείας σεισμών για

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε να σταματήσετε την εξάπλωση της ασθένειας ιπποειδών

addthis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore Αλογα

Τι είναι το Cat-chy καθώς και το νέο για τους κτηνιάτρους; Το σεμινάριο σεμινάριο NAVC

Το μεγαλύτερο πενθήμερο κτηνιατρικό σεμινάριο στη Βόρεια Αμερική, το σεμινάριο NAVC του Ιανουαρίου είναι ένας προορισμός must-go για τους κτηνιάτρους καθώς και εκείνους που υποστηρίζουν το επάγγελμα. Εδώ, το GoodNewsForPets.com