PetMeds® Heart ασθένεια στα σκυλιά

AddThis Κοινή χρήση κουμπιά στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddTismore

Στα ζώα μας, η ασθένεια της καρδιάς είναι εξίσου σημαντική με την ύπαρξη των ανθρώπων. Μπορεί να συμβεί σε συγκεκριμένες φυλές όπως οι Golden Retrievers, Dobermans, Boxers, καθώς και ο βασιλιάς Charles Cavalier Spaniels (για να αναφέρουμε λίγες μόνο) όπου αυτές οι συνθήκες μπορεί να είναι γενετικές. Η πιο τυπική καρδιακή ασθένεια είναι η παλινδρόμηση της μιτροειδούς βαλβίδας, η οποία συμβαίνει πολύ πιο συχνά στη γήρανση, μικρότερη, καθώς και σε μικτά σκυλιά φυλής. Μπορεί να υπάρξει ένα ευρύ φάσμα παρουσιάσεων καρδιακής ασθένειας από το ασυμπτωματικό κατοικίδιο ζώο. Αυτές οι παρουσιάσεις μπορούν να περιλαμβάνουν την ασθένεια που ανιχνεύεται αρχικά με την ακρόαση ενός καρδιακού μούδιασμα στις φυσικές εξετάσεις, σε ζώα που παρουσιάζουν απροσδόκητη συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια.

Μεταξύ αυτών των δύο άκρων είναι μια σειρά συμπτωμάτων που πρέπει να συνειδητοποιεί ένα, που κυμαίνεται από τη δυσανεξία στην άσκηση σε έναν χρόνιο προοδευτικό βήχα hacking. Τα συμπτώματα της καρδιακής ασθένειας των σκύλων μπορούν να μιμηθούν ενδείξεις χρόνιων ασθενειών των αεραγωγών, ιδιαίτερα στις φυλές παιχνιδιών, καθώς και μερικά σκυλιά μπορούν να έχουν και χρόνιες ασθένειες των αεραγωγών, καθώς και ασθένεια καρδιάς ακριβώς την ίδια στιγμή. Η μόνη μέθοδος για τη σωστή διάγνωση της καρδιακής ασθένειας καθώς και ακόμη περισσότερο προσδιορίστε εάν απαιτείται συγκεκριμένη θεραπεία είναι με κατάλληλες φυσικές εξετάσεις, ακτίνες Χ μαστού, EKG καθώς και συχνά ένα ηχοκαρδιογράφημα.

Ενώ τα μακροχρόνια φάρμακα όπως η φουροσεμίδη (LASIX), η διγοξίνη, καθώς και η Enalapril έχουν συχνά βελτιώσει την υψηλή ποιότητα ζωής, η πρόσφατη διαθεσιμότητα του φαρμάκου VetMedin (Pimobendan) έχει παρατεταθεί πραγματικά τόσο υψηλής ποιότητας όσο και ποσότητα ζωής σε πολλά σκυλιά . Και ενώ η ασθένεια της καρδιάς μπορεί επίσης να επηρεάσει πολλά σκυλιά, η διατροφική και η διατροφική θεραπεία μπορεί να βοηθήσει να παίξει μια λειτουργία στην πρόληψη καθώς και στη θεραπεία. Μερικές προτάσεις για βοήθεια:

Μείνετε μακριά από υψηλό αλάτι, λιπαρά επεξεργασμένες βιομηχανικές δίαιτες, καθώς και ένταση είτε ελάχιστα επεξεργασμένες φυσικές βιομηχανικές δίαιτες όπως το φωτοστέφανο, η ποικιλία της φύσης ή οι φρέσκες σπιτικές δίαιτες υψηλής ποιότητας.

Το βασικό συμπλήρωμα λιπαρών οξέων είναι ζωτικής σημασίας τόσο σε υγιή όσο και σε λιγότερο από τα υγιή σκυλιά ως προληπτικό συμπλήρωμα, ωστόσο είναι ακόμη πιο σημαντικά σε σκύλους με διαγνωσμένες καρδιακές παθήσεις.

Άλλα θρεπτικά συστατικά όπως το VETRI-DMG, το Coenzyme Q-10 (Advance Cell), το Hawthorn Berry, καθώς και τα ορυκτά όπως το μαγνήσιο μπορούν να βοηθήσουν στη διαχείριση των καρδιακών παθήσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

What does it take to get a senior canine adopted?

It takes much more than a foster house to assist a senior canine get adopted. Many volunteers work together to assist whatever autumn into place. Cosmo has benefited from the

Mews καθώς και NIPS: Γιατί οι γάτες κουνιέται τα άκρα τους πριν από το pouncing

το έχουμε δει όλοι: οι γάτες μας ετοιμάζονται να αναπηδήσουν σε ένα παιχνίδι, καθώς και λίγο πριν απογειωθούν, σκύβουν και Κοιτάξτε λίγο το άκρο τους. Παρόλο που δεν υπήρξε κανένας

PetMeds® Συμβουλές για τα Pet Boarding Kennels

AddThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore Κάθε φορά που φέρνει ένα κατοικίδιο ζώο σε ένα ρείθρο, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που ένας φύλακας ζώων πρέπει