Βοηθώντας ένα σκυλί κατοικίδιων ζώων να χρησιμοποιηθεί στους νέους

Foster Pet Dog Cosmo καθώς και έχω πολλά κοινά.

Δεν μας αρέσουν τα πλήθη ή οι δυνατοί θόρυβοι. Θα θέλαμε να μείνουμε σπίτι πολλές φορές. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι νέοι άνθρωποι. Είμαστε ντροπαλοί.

Και οι δύο δείχνουν μηδενική εκτίμηση για τα παιδιά των ανθρώπων.

Αλλά όπως και εγώ, ο Cosmo ανακαλύπτει να ανεχτεί τα παιδιά. Δεν χρειάζεται να τους αρέσει, ωστόσο πρέπει να τους ανεχτεί.

Εμφανίσουμε στο διαδίκτυο στην άκρη ενός πάρκου γεμάτη από πεδία ποδοσφαίρου. Αυτά τα πεδία είναι εξέχοντες τομείς μεθόδου για το ποδόσφαιρο μεσαίου ιδρύματος καθώς και τις ομάδες ποδοσφαίρου. Συχνά ένα μεγάλο πλήθος συγκεντρώνει για να απολαύσετε τους νέους παίζουν ένα παιχνίδι. Εκτός από σχεδόν κάθε βράδυ από τα τέλη Αυγούστου με τον Οκτώβριο, οι νέοι ικανοποιούν εκεί για ποδοσφαιρική πρακτική.

Έτσι, κάθε φορά που μπορώ, έχω πάρει το Cosmo έξω από αυτή τη φορά. Κύκλωσαν όταν γύρω από το γήπεδο, απολαμβάνοντας τους νέους τρέχουν γύρω, φωνάζουν, ασχολούνται μεταξύ τους καθώς και ρίχνουν πράγματα.

Ο Cosmo κανονικά αντιδρά καλά στους νέους όταν τον τεχνικά τον τεχνικά και μιλούν ήσυχα. Ωστόσο, όταν ένας τυχαίος νεαρός έρχεται να φορτίζει όσο και σε μια βόλτα, η κανονική του αντίδραση είναι να γκρεμίσει ή να σταθεί με μια εξαιρετικά μπροστά στάση – αυτιά καθώς και ουρά απευθείας. Παρά το χτύπημα, κανονικά πρέπει να προσθέσω, “Όχι, δεν μπορείτε να κατοικήσετε αυτό το σκυλί”.

Έτσι, όταν κατευθυνόμαστε για να περπατήσουμε από τους μικροσκοπικούς ποδοσφαιριστές, ο Cosmo ανακαλύπτει να συνεργαστεί με τα μεγάλα πράγματα με τα παιδιά. Αυτό είναι από τότε που η Cosmo θέλει να πάει για βόλτες.

Εκτός από τα τρόφιμα, για μια βόλτα είναι το επίκεντρο της ύπαρξης του Cosmo. Συνήθως δεν φέρω φαγητό σε αυτούς τους περιπάτους. Αν κρατώ μια απόλαυση παίρνει λίγο καρύδι, καθώς και ξεχνά πού είμαστε. Τοποθετεί οτιδήποτε γύρω μας.

Οι απολαύσεις είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να αποσπάσετε την Cosmo κατά καιρούς, ωστόσο η αποσπασματική του δεν είναι ο στόχος μου για αυτούς τους περιπάτους. Δεν θέλω το Cosmo να συντονίσει τα παιδιά. Θέλω να δει τους νέους καθώς και να δεχτεί την περίσταση του τι είναι. Θέλω να αναγνωρίσει ότι οι νέοι δεν είναι τεράστια συμφωνία. Μπορεί να είναι δυνατά καθώς και δυσάρεστα, ωστόσο αποτελούν μέρος της ζωής, καθώς δεν είναι τεράστια συμφωνία.

Ο Cosmo δεν έχει ποτέ όταν μουρμούρισε στους ποδοσφαιριστές ή τα νεότερα αδέλφια κολλημένα κρέμονται γύρω. Ποτέ δεν τους έχει φραίρει. Θα κλωτσήσει καθώς και να καθίσει καθώς και να μείνει, ενώ τον κατοικώ, καθώς και να του πω ακριβώς πόσο σπουδαίος είναι.

Χθες το βράδυ πήγαμε σε μια ομαδική βόλτα (ο Josh καθώς και ο Ace ένωσαν ακόμη και μας!), Καθώς περάσαμε όλα τα παιδιά. Ο Cosmo δεν αντέδρασε καθόλου. Έτσι κάνουμε κάποια πρόοδο!

Μπορώ να πιστέψω μερικούς παλιούς τύπους που είναι κολλημένοι με τους τρόπους τους, ωστόσο όχι το Cosmo! ;

Οτιδήποτε αρέσει ένας σκύλος κατοικίδιων ζώων όπως τα τρόφιμα, οι βόλτες, ένα παιχνίδι ή ένα ακόμα σκυλί κατοικίδιων ζώων είναι όλα ευεργετικά όταν βοηθούν αυτό το σκυλί κατοικίδιων ζώων να απαλλαγεί από φόβο. Επιτρέψτε μου να καταλάβω αν έχετε κάποιο είδος ορισμένων παραδειγμάτων!

Το Cosmo είναι ένας Αμερικανός Εσκίμος για υιοθεσία με 4 Luv της διάσωσης σκύλων κατοικίδιων ζώων.

Ακολουθούν μερικές ιδέες για την παροχή βοήθειας για ένα κατοικίδιο σκυλί που φοβάται τα παιδιά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

[Giveaway] Μήνας κατανόησης του πόνου ζώων

addThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddThismore11 Πάνω από 45 εκατομμύρια γάτες καθώς και σκυλιά στην εμπειρία των Ηνωμένων Πολιτειών από οξύ καθώς και χρόνιο

Heatstroke καθώς και σκυλιά – Ιδέες για το καλοκαίρι

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από την επιχείρηση που επεσήμανε σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι ακόμα αρκετά ζεστό διαθέσιμο αν

What do canine walkers do when they’re sick?

What do canine walkers do when they’re sick? I launched the canine walking, running and pet sitting company Run That Mutt in 2008. because then, I’ve helped several hundred other