Goldador: Μείχος των δημοφιλών Labrador και Golden Retrievers

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από τις εταιρείες που επεσήμαναν σε αυτήν την ανάρτηση.
Το Labrador Retriever και το Golden Retriever είναι δύο από τις πιο δημοφιλείς φυλές σκύλων κατοικίδιων ζώων στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Και τα δύο είναι ελκυστικά και ενεργητικά σκυλιά που είναι εξαιρετικά έξυπνα, εύκολο να ευχαριστήσουν και εξαιρετικά φιλικά. Ήταν μόνο θέμα χρόνου πριν κάποιος προσπάθησε να διασχίσει αυτές τις δύο φυλές. Το προκύπτον Crossbreed είναι γνωστό ως Goldador!
Αυτό το crossbreed αναμιγνύει το καλύτερο και των δύο γονέων φυλών για να δημιουργήσει ένα φιλικό κουτάβι ιδανικό για ενεργές οικογένειες με παιδιά ή για την ανάληψη κοινωνικών εργασιακών ρόλων.

Με την ιδανική ποσότητα αγάπης, αγάπης, άσκησης και ψυχικής διέγερσης, αυτές οι διασταυρώσεις κάνουν την καλύτερη προσθήκη σε οποιοδήποτε νοικοκυριό.
Οι Goldadors είναι ακόμη κατάλληλοι για τους πρώτους ιδιοκτήτες, εφόσον ο ιδιοκτήτης τους έχει αρκετό χρόνο και ενέργεια για να συμβαδίσει με αυτά τα ενεργητικά, αφοσιωμένα κουτάβια.
Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα σκυλιά Goldador.
Τα κύρια χαρακτηριστικά του Goldador
Ύψος: 22 έως 24 ίντσες
Βάρος: 60 έως 80 κιλά
Lifespan: 10 έως 15 χρόνια
Βασικά χαρακτηριστικά: έξυπνη, εξαιρετικά εκπαιδευτική, φιλική, καλή με παιδιά, υψηλή ενέργεια, μέτρια αποβολή

Goldador: Ιστορία της φυλής
Labrador Retrievers
Οι Labrador Retrievers ήταν αρχικά καναδικά σκυλιά αλιείας που αργότερα εισήχθησαν στο Ηνωμένο Βασίλειο και αναπτύχθηκαν για να είναι σκυλί Retriever-Gun. Λαμβάνοντας υπόψη ότι, δύο ξεχωριστές γραμμές της φυλής έχουν εξελιχθεί: τα “αγγλικά” και οι “Αμερικανοί” Λαμπραντόρ. Υπάρχουν επίσης Αυστραλοί Λαμπραντόρ, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένοι εκτός της Αυστραλίας.
Το Labrador είναι ένα σπορ μεσαίο σκυλί κατοικίδιων ζώων με μια σφοδρή σωματική διάπλαση και ένα ευρύ, τετράγωνο πρόσωπο. Συνήθως ζυγίζουν μεταξύ 55 και 80 κιλών. Τείνουν να έχουν ένα σύντομο, πυκνό παλτό που είναι ανθεκτικό στο νερό, και αυτά τα σκυλιά αγαπούν να κολυμπήσουν! Τα πιο κοινά χρώματα παλτών είναι μαύρα, κίτρινα και σοκολάτα.

Οι Labradors είναι πολύ φιλικοί και τείνουν να κάνουν φίλους με ξένους και άλλα ζώα με ευκολία. Είναι εξαιρετικά ευφυείς και εύκολο να ευχαριστήσουν, γεγονός που τους καθιστά εύκολο να εκπαιδεύσουν. Αυτά τα χαρακτηριστικά σε συνδυασμό τους καθιστούν εξαιρετικά σκυλιά εργασίας, ειδικά όταν αφορά την υποστήριξη ειδικών αναγκών. Χρησιμοποιούνται συχνά ως οδηγοί σκύλων.
Τα εργαστήρια είναι ενεργητικά σκυλιά που χρειάζονται πολλή άσκηση και προσοχή. Εάν δεν έχουν κίνητρα από τα ευχάριστα μέλη της οικογένειας, μπορούν να γίνουν ενιαίοι σε άλλες δραστηριότητες, οι οποίες μπορεί να είναι ενοχλητικές και καταστροφικές.
Χρυσοί retrievers
Οι Golden Retrievers εκτρέφονταν επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο για να ανακτήσουν τα υδρόβια πτηνά όπως οι πάπιες. Έχουν ένα μαλακό στόμα που τους επιτρέπει να ανακτήσουν απαλά και να φέρνουν πίσω το παιχνίδι χωρίς κατασκευή. Όπως και οι Labradors, οι Golden Retrievers αγαπούν επίσης το νερό και είναι ισχυροί κολυμβητές.
Αυτή είναι μια άλλη μεσαία έως μεγάλη φυλή που συνήθως διαδικασίες κάπου μεταξύ 20 και 22 ίντσες σε ύψος. Έχουν ένα διπλό παλτό με ένα ανώτερο στρώμα που είναι υψηλό απόρριψη. Όπως υποδηλώνει το όνομά τους, το παλτό του Golden Retriever είναι συνήθως χρυσό ή κρέμα σε χρώμα.

Είναι και οι δύο φιλικοί και σίγουροι, γεγονός που τους καθιστά εξαιρετικά οικογενειακά κατοικίδια ζώα. Είναι επίσης ιδιαίτερα καλοί με τα παιδιά, τα οποία θα υιοθετήσουν ως δικά τους. Ενώ θα προστατεύουν τον λαό τους, οι χρυσοί retrievers είναι πολύ φιλικοί και πολύ πιο πιθανό να πάνε για ένα pat και ένα παιχνίδι αντί να φλοιό ή να επιτεθούν σε έναν ξένο.
Είναι έξυπνοι, προσφέρουν, και έχουν μια ισχυρή προθυμία να ευχαριστήσουν, γεγονός που τους καθιστά ιδιαίτερα εκπαιδευτικούς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι χρυσοί retrievers χρησιμοποιούνται επίσης συχνά ως σκυλιά εργασίας σε δραστηριότητες όπως η αναζήτηση και η διάσωση, καθώς και η βοήθεια ειδικών αναγκών. Αγαπούν να δουλεύουν και θα δουλέψουν μέχρι να πέσουν αν δεν τους δώσουν ένα διάλειμμα.
Γολαδόρ
Οι Goldadors έχουν περάσει εδώ και περίπου 20 χρόνια και είναι μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν οι καλύτερες από τις φυλές Labrador και Golden Retriever.
Κανονικά, τα διασταυρωμένα σκυλιά μπορεί να είναι εξαιρετικά απρόβλεπτα, επειδή δεν υπάρχει αξιόπιστος τρόπος πρόβλεψης του τρόπου με τον οποίο τα γονίδια των δύο γονικών σκύλων θα αναμειχθούν.
Ωστόσο, με τα εργαστήρια και τα χρυσά, ενώ ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να προβλέψουμε την ακριβή εμφάνισή τους, οι ιδιοσυγκρασίες των δύο σκύλων είναι αρκετά συνεπείς ώστε ο προκύπτον μείγμα να έχει πάντα το φιλικό, έξυπνο και εύκολο να ευχαριστήσει την ιδιοσυγκρασία που πολλοί άνθρωποι είναι ψάχνω.

Εμφάνιση Goldador
Οι Goldadors είναι σκυλιά μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους που συνήθως μετράνε μεταξύ 20 και 24 ίντσες ψηλά και ζυγίζουν κάπου μεταξύ 55 και 80 κιλών. Τα θηλυκά τείνουν να είναι αισθητά μικρότερα από τα αρσενικά. Μπορείτε να περιμένετε από αυτούς να φτάσουν στο πλήρες τους μέγεθος κάπου μεταξύ 18 και 24 μηνών.
Οι Goldadors έχουν συνήθως ένα διπλό παλτό που αναμιγνύει ένα κοντό, παχύ, ευθεία επένδυση και ένα μαλακό, πυκνό υπόστρωμα. Αυτό τους επιτρέπειnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

When Your Parents’ canine has cancer – celebrating Elsie

[frame src=”http://www.thatmutt.com/web/wp-content/uploads/2015/07/Elsie-the-golden-retriever.jpg” target=”_self” width=”615″ height=”367″ alt=”Elsie the golden retriever” align=”center” prettyphoto=”false”]My parents’ 12-year-old golden retriever Elsie was diagnosed with cancer last month. They are taking things day by day. We

Οφέλη από τα πεπτικά ένζυμα για ζώα

έγραψα προηγουμένως για το πώς να επιλέξετε υγιεινά τρόφιμα για το κατοικίδιο ζώο σας. Στο άρθρο, είπα ότι δεν ήμουν υποστηρικτής μιας δίαιτας πρώτων τροφίμων, επειδή ένιωθα ότι οι κίνδυνοι

Το Harley Monster

AddThis Sharing ButtonsShare στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore Οχάι! Εγώ είμαι, το Harley Quinn! Αυτό ήταν το κοστούμι αποκριών μου από πέρυσι. Ήμουν ένα λαμπερό μπλε τέρας