[Giveaway] Μήνας κατανόησης του πόνου ζώων

addThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddThismore11

Πάνω από 45 εκατομμύρια γάτες καθώς και σκυλιά στην εμπειρία των Ηνωμένων Πολιτειών από οξύ καθώς και χρόνιο πόνο, ωστόσο οι γονείς των κατοικίδιων ζώων μπορεί να μην αναγνωρίζουν το κατοικίδιο ζώο τους να υποφέρουν μέχρι τα συμπτώματα να είναι σοβαρά. Για να βοηθήσουμε τα ζώα να ανακαλύψουν την ανακούφιση, το PETMEDS® θα παρέχει 20% έκπτωση να επιλέξει φάρμακα για τα ζώα κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου. Θα υπάρχει επίσης ένα giveaway καθώς και μια πιθανότητα να κερδίσετε ένα πακέτο πρόληψης πόνου κατοικίδιων ζώων.

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Κτηνιατρική Ακαδημία Διοίκησης Πόνου (IVAPM), πάνω από 45 εκατομμύρια γάτες καθώς και σκυλιά στην εμπειρία των Ηνωμένων Πολιτειών από οξύ και χρόνιο πόνο. Ωστόσο, ακόμη και οι πιο προσεκτικοί γονείς κατοικίδιων ζώων μπορούν να σταματήσουν να εργάζονται για να αναγνωρίσουν τις λεπτές ενδείξεις του πόνου στα κατοικίδια ζώα τους.

Όταν τα ζώα αντιμετωπίζουν πόνο λόγω ενός ιατρικού προβλήματος ή τραυματισμού που δεν έχει υποστεί θεραπεία, το ζήτημα μπορεί να συνεχίσει να επιδεινώνεται για μήνες πριν οι γονείς τους κατοικίδιων ζώων συνειδητοποιήσουν ότι είναι σε απαίτηση φροντίδας. Η πρόωρη παρέμβαση του πόνου μπορεί να βοηθήσει την επούλωση της βοήθειας καθώς και να ενισχύσει την υψηλή ποιότητα ζωής του ζώου. Όλοι οι γονείς των κατοικίδιων ζώων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των νέων ζώων χωρίς να κατανοήσουν θέματα υγείας και ευεξίας, πρέπει να κατανοήσουν τις τυπικές ενδείξεις του πόνου στα κατοικίδια ζώα.

Μια τροποποίηση στην όρεξη μπορεί απλώς να υπονοεί ότι ένα κατοικίδιο ζώο έχει κουραστεί από το φαγητό τους, ωστόσο μπορεί επίσης να αποτελέσει ένδειξη οδοντικού πόνου ή γαστρεντερικής δυσφορίας. Το ακραίο μάσημα ή το γλείψιμο των ποδιών ή ένα ακόμη μέρος του σώματος είναι επίσης μια ένδειξη πόνου που συνήθως χάθηκε. Οι τροποποιήσεις στην κατανάλωση νερού, οι τροποποιήσεις στην αφαίρεση καθώς και στην ούρηση, εκτός από το τρέμημα, τη λαχτάρα, τα τροποποιημένα πρότυπα ύπνου, καθώς και την αποφυγή μιας κάποτε-χαρούμενου δραστηριοτήτων είναι άλλες ενδείξεις που μπορεί να υποδηλώνουν πόνο.

Είναι σημαντικό για τους γονείς των κατοικίδιων ζώων να μεταφέρουν τα ζώα τους στον κτηνίατρο για τον ετήσιο έλεγχο τους, ακόμη και αν φαίνονται υγιείς. Όταν παρατηρούνται ενδείξεις πόνου, η έγκαιρη παρέμβαση είναι απαραίτητη για την επιτυχή θεραπεία.

Για τα ανώτερα κατοικίδια ζώα, είναι καλύτερο να βλέπετε έναν κτηνίατρο δύο φορές ετησίως για μια εξέταση, καθώς και το πάνελ αίματος μπορεί να βοηθήσει να πιάσει τις συνθήκες υγείας και ευεξίας πριν το κατοικίδιο ζώο παρουσιάσει εμφανή συμπτώματα.

Όταν ένα σκυλί ή γάτα φαίνεται να επιβραδύνεται, πολλοί γονείς κατοικίδιων ζώων απλώς το κηλιδώνουν όσο το γήρας. Ωστόσο, πολλά ανώτερα ζώα ενεργούν σαν ένα κουτάβι ή γατάκι για άλλη μια φορά μετά την τελευταία θεραπεία για τον χρόνιο πόνο τους.

Οι γονείς των κατοικίδιων ζώων καλούνται να μεταβούν στο PetMeds® Animal Pain Conderings Month Giveaway για τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα πακέτο πρόληψης πόνου κατοικίδιων ζώων που θα περιλαμβάνει το Glycoflex, μια πλεξούδα ανύψωσης, το κάλυμμα του οχήματος, καθώς και το κάλυμμα του καναπέ. Ο μήνας του PetMeds® Animal Pain Month Giveaway διαρκεί από την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021, με την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021. Όλοι όσοι εισέρχονται από τις 12:01 π.μ. Ανατολική ώρα (“ET”) 1 Σεπτεμβρίου 2021 έως 30 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11 : 59 μ.μ. ET είναι επιλέξιμο να κερδίσει. Ένας πρωταθλητής μεγάλου βραβείου θα επιλεγεί τυχαία την 1η Οκτωβρίου.

Κερδίστε ένα εντελώς δωρεάν πακέτο πρόληψης πόνου κατοικίδιων ζώων! Σεπτέμβριος είναι ο μήνας κατανόησης του πόνου των ζώων. Ανακαλύψτε πολλά περισσότερα για την κατανόηση του πόνου καθώς και ας καταλάβουμε παρακάτω τι είδους τεχνικές πρόληψης που ασκείτε με το κατοικίδιο ζώο σας, καθώς και θα κερδίσετε μια εντελώς ελεύθερη δέσμη πρόληψης πόνου από τα κατοικίδια ζώα από το PetMeds®! Ο πρωταθλητής θα επιλεγεί τυχαία την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου, οπότε όλοι όσοι συμμετέχουν έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν! (Περιορίζεται στους κατοίκους των ΗΠΑ) Μεγάλη τύχη!

Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή μας μεγάλου βραβείου Heung Ng στο Οχάιο. Προσέξτε ένα email από εμάς! Αυτός ο διαγωνισμός έχει τελειώσει, ωστόσο μπορείτε να βοηθήσετε το κατοικίδιο ζώο σας να προετοιμαστεί για αποκριές με την τεχνική μας ή να αντιμετωπίσετε το giveaway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Μια βόλτα στο πάρκο

Ο αγαπημένος μου Josh, ο άσσος μου, καθώς και μόλις επέστρεψα από ένα ταξίδι backpacking στη δυτική Βόρεια Ντακότα. Πίστευα ότι θα δημοσιεύσω μερικές φωτογραφίες αντί να προσπαθήσω να συζητήσω

Canine Parvovirus

AddThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddThismore9 Ένας από τους πιο φοβισμένους μεταδοτικούς ιούς που παρατηρούνται στην ιατρική πρακτική των μικρών ζώων είναι ο Parvovirus

150 ονόματα για τα πουλιά: Τα καλύτερα ονόματα πουλιών, χαριτωμένα, αστεία

μπορεί να είστε εκστατικοί για το νέο σας πουλί, είτε πρόκειται για ένα Parakeet είτε για cockatiel, ή ένα ακόμη φτερωτό είδος, οπότε το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε τα