[Giveaway] παράγουν την τέλεια μνήμη με το αγαπημένο σας κατοικίδιο ζώο

addthis κουμπιά κοινής χρήσης στο FacebookFacebookFacebookShare στο twittertwittertwittershare στο pinterestpinterestpinterestshare στο moreaddthismore1010

Υπάρχουν λίγα πράγματα στον κόσμο που θα σας επικροτήσουν αμέσως όταν το κοιτάξετε. Οι εικόνες των προτιμώμενων κατοικίδιων μας είναι σίγουρα ένα από αυτά. Έχουμε συνεργαστεί με το Photography.com για να εκτυπώσετε την προτιμώμενη φωτογραφία σας ένα αεράκι, ωστόσο η εκτύπωση των εικόνων δεν είναι το δύσκολο κομμάτι. Η πραγματική δυσκολία είναι να πάρει το κατοικίδιο ζώο σας να παρουσιάσει για το τέλειο στιγμιότυπο. Ορισμένα κατοικίδια ζώα είναι naturals (ζηλεύουμε αυτούς τους γονείς των κατοικίδιων ζώων!) Καθώς και άλλους … καλά, όχι τόσο πολύ. Ακριβώς εδώ είναι μερικές συμβουλές καθώς και τεχνικές για να πάρει το κατοικίδιο ζώο σας για να στρέψει τα πράγματα τους:

Διακόπη τους

Είναι το φαγητό για κατοικίδια ζώα ή το παιχνίδι σας κίνητρο; Ανακαλύψτε εάν το κατοικίδιο ζώο σας θα εκτελέσει για μια νόστιμη απόλαυση ή την προτιμώμενη απόσυρση και θα το χρησιμοποιήσει προς όφελός σας! Πιθανότατα θα κάθονται ακόμα για μια συνεδρία γεύσης ή αναπαραγωγής.

Master the Sit Command

Πάρτε το κατοικίδιο ζώο σας για να κατανοήσει ότι το SIT σημαίνει να καθίσετε μέχρι να πει διαφορετικά. Για να γίνει αυτό, σιγά -σιγά επιμηκύνει τον χρόνο του SIT, προσθέστε στις περισπασμούς (όπως οι προτιμώμενες βουλωμένες), καθώς και να τους διδάξετε ένα σύνθημα απελευθέρωσης που τους επιτρέπει να καταλάβουν ότι είναι ελεύθεροι να κινηθούν. Όταν το κατοικίδιο ζώο σας έχει καταλάβει την εντολή, απομακρύνετε!

Ήσυχη ναι, περισπασμούς όχι

Η λήψη φωτογραφιών του κατοικίδιου ζώου σας γίνεται πολύ πιο δύσκολη όταν υπάρχουν πολλές περισπασμούς. Δοκιμάστε, καθώς και να ανακαλύψετε μια τοποθεσία χωρίς άλλα κατοικίδια ζώα, ανθρώπους ή φαγητό για να αποσπάσετε το κατοικίδιο ζώο σας από το έργο στο χέρι.

Η υπομονή είναι το κλειδί

Μην αναγκάζετε το κατοικίδιο ζώο σας, αφού τα αποτελέσματα δεν θα είναι όμορφα. Αντ ‘αυτού, πάρτε το επίπεδό τους, παίξτε μαζί τους καθώς και να τα κάνετε άνετα. Δοκιμάστε, καθώς και να κρατήσετε την εικόνα πυροβολισμό σύντομο, καθώς και στο σημείο, καθώς και αν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν, πάρτε ένα ειλικρίνεια του προφίλ του κατοικίδιου ζώου σας ή τους ενεργώντας φυσικά. Μερικές φορές οι ειλικρινείς λήψεις καταλήγουν να είναι το αγαπημένο.

Βρείτε την τέλεια εκτύπωση για να γιορτάσετε τον γούνινο καλύτερο φίλο σας στο Photography.com

Μόλις λάβετε το τέλειο στιγμιότυπο του κατοικίδιου ζώου σας, ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε την καλύτερη εκτύπωση! Το Photography.com προσφέρει μια αξιοσημείωτη σειρά επιλογών εκτύπωσης για να ταιριάζει στις προτιμήσεις στυλ σας καθώς και να συμπληρώσετε το σπίτι σας. Ο εύχρηστος ιστότοπος διαθέτει διάφορα είδη εκτυπώσεων από παραδοσιακές εκτυπώσεις καμβά σε μια ελκυστική εκτύπωση μπαμπού. Όταν επιλέγετε την προτιμώμενη επιλογή εκτύπωσης, ανεβάστε την εικόνα σας καθώς και τοποθεσία την παραγγελία σας!

Κερδίστε 2 μεθόδους με το 1-800-PETMEDS Photography.com Giveaway!

Το 1-800-PETMEDS έχει συνεργαστεί με το Photography.com για όχι ένα, ωστόσο ένα δώρα 2 τεμαχίων! Όλοι είναι πρωταθλητής στο πρώτο μέρος του giveaway! Πηγαίνετε στο Photography.com/1800PetMeds για δωρεάν καμβά περιτύλιξης 8×10 (49,95 δολάρια λιανικής)! Χρησιμοποιήστε τον κώδικα PetMeds κατά την ταμείο για να πάρετε την εκτύπωση 100% δωρεάν! Απλά πληρώστε φόρο καθώς και 11,95 δολάρια αποστολής/χειρισμού. Δείτε το site για λεπτομέρειες.

Για το δεύτερο μέρος του giveaway, 1-800-petmeds θα παρέχουν ένα (1) διαφορετικό ειδικό photography.com Εκτύπωση καθημερινά για 9 ημέρες. Θα υπάρξει συνολικά 9 νικητές. Τα βραβεία θα είναι μια εκτύπωση καμβά 11 × 14, 11 × 14 μεταλλική εκτύπωση, 11 × 14 ακρυλικό εκτύπωση, 11 × 14 γυαλί εκτύπωση, 11 × 14 ξύλινο εκτύπωση, 11 × 14 πλαισιωμένο καμβά εκτύπωσης, 16 × 20 γκαλερί τυλιγμένος καμβάς Εκτύπωση, 16 × 20 μεταλλική εκτύπωση, καθώς και 1-800-petmeds προσαρμοσμένη κορυφαία ποιότητα Bean Bag Bag Toss!

Κερδίστε μια δωρεάν εκτύπωση Photography.com για την γάτα ή το σκυλί σας!

Αποκτήστε το τέλειο πλαίσιο για τον προτιμώμενο φίλο σας! Απλά αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω και μπορείτε να κερδίσετε μια δωρεάν εκτύπωση Photography.com από το 1800PetMeds! Ένας πρωταθλητής θα επιλεγεί τυχαία κάθε εργάσιμη ημέρα από την Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018, με την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018, οπότε όλοι όσοι συμμετέχουν έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν! Θα υπάρξει συνολικά εννέα (9) νικητές. (Περιορίζεται στους κατοίκους των ΗΠΑ) Μεγάλη τύχη!

Νικητής #1: Linda S (11 x 14 καμβά περιτύλιξης γκαλερί)
Νικητής #2: Alan B (11 x 14 μεταλλική εκτύπωση)
Νικητής #3: Amy S (11 x 14 ακρυλικό εκτύπωσης)
Νικητής #4: Tammy W (11 x 14 γυαλί εκτύπωση)
Νικητής #5: Amanda A (11 x 14 ξύλινα εκτύπωση)
Νικητής #6: Tammy H (11 x 14 πλαισιωμένη εκτύπωση καμβά)
Νικητής #7 εσύ;!
Νικητής #8
Νικητής #9

Δώρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Heatstroke καθώς και σκυλιά – Ιδέες για το καλοκαίρι

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από την επιχείρηση που επεσήμανε σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι ακόμα αρκετά ζεστό διαθέσιμο αν

Η Daisy δηλώνει “τυρί!” Για την Εθνική Ημέρα της Κάμερας

AddThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddThismore5 Χαμογελάστε!” Από χθες ήταν η Εθνική Ημέρα της φωτογραφικής μηχανής. Δεν πρέπει πραγματικά να αγγίξω την κάμερα καθώς

Η Bella πηγαίνει στο Woofstock 90210

κουμπιά κοινής χρήσης AddThis στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddThismore20 Νομίζω ότι το Everypawdy πρέπει να αναγνωρίσει αυτόν τον ταχυδρομικό κώδικα από την τηλεοπτική εκπομπή Beverly Hills 90210.