10 Τα καταφύγια μεθόδων προωθούν την υιοθέτηση των αιλουροειδών

ελαχιστοποιημένες αμοιβές υιοθεσίας, ειδικά γεγονότα γάτας καθώς και χιούμορ

Όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι είναι απλό να ανακαλύψουμε μια δωρεάν γάτα στο Craigslist, στις αγγελίες ή ακόμα και μόνο ζητώντας επαρκείς ανθρώπους.

Στην αγορά για να αντιμετωπίσει αυτό, τα καταφύγια των ζώων πρέπει επίσης να αναζητήσουν μεθόδους για να προσφέρουν δωρεάν υιοθεσίες αιλουροειδών.

Οι γάτες δεν πρέπει να είναι δωρεάν όλη την ώρα, ωστόσο χρησιμοποιώντας ελαχιστοποιημένες χρεώσεις υιοθεσίας κάθε τώρα, καθώς και τότε μπορούν να πάνε μια μακρά μέθοδο όσον αφορά την κατάρτιση σε υποψήφιους υιοθετητές.

Δεν αρκεί να καθίσετε καθώς και να ελπίζετε ότι πολύ περισσότεροι άνθρωποι θα πάνε στο καταφύγιο – δεν θα το κάνουν. Όχι αν δεν υπάρχει λόγος να επισκεφθείτε, όπως μια διασκεδαστική εκδήλωση γειτονιάς ή μια ειδική εκδήλωση υιοθεσίας.

Οι άνθρωποι κανονικά δεν θέλουν να πάνε σε καταφύγια, αφού τα βλέπουν ως καταθλιπτικά καθώς και απρόσεκτα. Επιπλέον, είναι πιο προσιτό και πολύ πιο εύκολο να αποκτήσετε μια γάτα κάπου αλλού.

Η απαίτηση καταφυγίων να εργάζεται δύσκολο να αντληθεί σε υιοθετώντες, καθώς και οι συμμορφούμενες με μερικές εξαιρετικές έννοιες που χρησιμοποιούν ήδη διαφορετικά καταφύγια. Αυτά θα ήταν εξαιρετικά απλά για κάθε τύπο καταφυγίου ή ομάδας διάσωσης να αναπαραχθεί.

10 καταφύγια μεθόδων προωθούν τις υιοθεσίες γάτας

1. Οικογενειακά κατοικίδια ζώα του Austin Alive “Single καθώς και Loving It It” $ 14 υιοθετήσεις σε γάτες που θα έκαναν το καλύτερο ως το μόνο κατοικίδιο ζώο στο σπίτι. Μια καινοτόμος μέθοδος για να φέρει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον για αυτά πολύ πιο “προκλητικές” γάτες.

2. SPCA του “Σχεδόν στο σπίτι” του Wake County (βλέπε επίσης εξαιρετικά κορυφαία φωτογραφία) δωρεάν υιοθεσίες σε μακροχρόνιες γάτες που βρίσκονται στο καταφύγιο λίγο περισσότερο από μερικούς από τους άλλους.

3. Τα “Super Pets” της Nevada Humane Society μείωσαν τα τέλη σε όλα τα ενήλικα σκυλιά ($ 18) καθώς και σε ενήλικες γάτες ($ 3) εγκαίρως για το απίστευτα μπολ.

4. Η “γούνιη ταχύτητα χρονολόγησης” της Νεβάδας Humane Society προφανώς μια μέθοδο διασκέδασης για να αντλήσει νέους ανθρώπους στο καταφύγιο. Εκτός από τη διεξαγωγή της εκδήλωσης την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα παρακινήσει τα ζευγάρια να πάνε στο καταφύγιο μαζί.

5. Οι υιοθετώντες “Catzilla versus diva” της ομάδας των αιλουροειδών μπορούν να πληρώσουν ό, τι επιλέγουν για να αγκαλιάσουν μία από τις πολύ πιο «κακοποιημένες» γάτες.

6. Η “Μεγάλη Πορτοκαλί Γελαπή Διάσωση” της Νεβάδα Humane Society αυτή ήταν μια έκπτωση από λίγα χρόνια πίσω, όταν το καταφύγιο πήρε μια σειρά από πορτοκαλί γάτες από μια υποτιθέμενη κατάσταση αποθήκευσης.

7. Το πρόγραμμα “Καλύτερα με έναν φίλο” του Rancho Coastal Humane Society για να παρακινήσει τους ανθρώπους να αγκαλιάσουν δύο γάτες. Η δεύτερη γάτα είναι πάντα $ 25 off.

8. Το “Black Fur-Iday” του Norfolk Care Center του Norfolk Center Center για τα μαύρα και κυρίως μαύρα ζώα.

9. Τα γατάκια του Montgomery Region Animal Shelter “2-για-1” αυτό το καταφύγιο χρησιμοποιεί επίσης υιοθετήσεις ύψους 25 δολαρίων σε μακροχρόνιες γάτες εκτός από δωρεάν υιοθεσίες με το πρόγραμμα “ηλικιωμένων για ηλικιωμένους”. Οι υιοθετητές 55 χρόνια καθώς και οι παλαιότεροι μπορούν να αγκαλιάσουν ένα ανώτερο ζώο χωρίς κόστος.

10. Houston SPCA – $ 5 Υιοθεσία για την υιοθέτηση της πρώτης μέθοδοι για να σχεδιάσετε νέους υιοθετώντες.

Ποιες είναι οι μέθοδοι που το περιφερειακό καταφύγιο σας προωθεί τις υιοθεσίες των αιλουροειδών;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

150 ονόματα για τα πουλιά: Τα καλύτερα ονόματα πουλιών, χαριτωμένα, αστεία

μπορεί να είστε εκστατικοί για το νέο σας πουλί, είτε πρόκειται για ένα Parakeet είτε για cockatiel, ή ένα ακόμη φτερωτό είδος, οπότε το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε τα

Βοηθήστε ένα σκυλί κατοικίδιων ζώων που δεν του αρέσει η οδήγηση στο αυτοκίνητο

Σημείωση: Η Dawn Ross του ιστολογίου ασφαλείας κατοικίδιων ζώων μοιράζεται τις ιδέες της για το πώς να βοηθήσει ένα σκυλί κατοικίδιων ζώων που δεν του αρέσει να οδηγεί στο αυτοκίνητο.

Τα ψηφίσματα της Πρωτοχρονιάς για το σκυλί σας

καλή χρονιά, όλοι. Είναι η πρώτη μου δημοσίευση του 2017, καθώς μοιράζομαι μερικούς από τους στόχους που έχω για τον Baxter καθώς και τον εαυτό μου για το επόμενο έτος.