Τι είναι το Cat-chy καθώς και το νέο για τους κτηνιάτρους; Το σεμινάριο σεμινάριο NAVC

Το μεγαλύτερο πενθήμερο κτηνιατρικό σεμινάριο στη Βόρεια Αμερική, το σεμινάριο NAVC του Ιανουαρίου είναι ένας προορισμός must-go για τους κτηνιάτρους καθώς και εκείνους που υποστηρίζουν το επάγγελμα. Εδώ, το GoodNewsForPets.com παρέχει την εσωτερική σέσουλα στο πάτωμα της επίδειξης καθώς και αυτό που τείνει.

Μια νέα κατηγορία θεραπείας για πόνο και φλεγμονή στα κατοικίδια ζώα

Η διαχείριση του πόνου στα κατοικίδια ζώα – τόσο χρόνιο όσο και θεραπευτικός πόνος – είναι μια καθημερινή αλήθεια για τους κτηνιάτρους. Ο πόνος ενός κατοικίδιου ζώου είναι ισορροπημένος με ακριβώς πώς να τους βοηθήσουν με την πιο άνετη μέθοδο. Ορισμένες συνεδρίες σεμιναρίων επικεντρώνονται στον πόνο καθώς και στην εμπορική επίδειξη είχαν μερικές επιλογές θεραπείας χωρίς αφής, χρησιμοποιώντας το καλύτερο από τα καλύτερα στην τεχνολογία, καθώς και μας αρέσει αυτό που είδαμε.

Καθώς οι πόρτες της επίδειξης άνοιξαν, ένας από τους θαλάμους που είδε ένα πλήθος ήταν αυτό της υγείας των ζώων της Assisi, με πολλούς που θέλουν να ανακαλύψουν για τον βρόχο Assisi 2.0 καθώς και ακριβώς πώς η παλμική τους τεχνολογία ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, ένα παράδειγμα NPAI Η μέθοδος των ζώων θεραπεύονται από τραυματισμούς γρηγορότερα.

Το Voyce Health and Wellness καθώς και το σύστημα διοίκησης για σκύλους
είναι μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας οθόνη που χρησιμοποιείται γύρω από το λαιμό ενός ασθενούς για να προβάλλει τα δεδομένα υγείας και ευεξίας του. Με την επιθεώρηση των συνηθειών που σχετίζονται με τα τρόφιμα, τη συμπεριφορά, την άσκηση, τη φαρμακευτική αγωγή καθώς και την κατάσταση, βοηθά τόσο στον κτηνίατρο όσο και στον ιδιοκτήτη να παρακολουθεί την ανάπτυξη της υγείας και της ευεξίας, καθώς και να διεγείρει ταχύτερη επούλωση. Το gadget είναι μη επεμβατικό, δεν χρειάζεται επαφή με το δέρμα, καθώς και ενεργοποιείται χρησιμοποιώντας ένα USB. Ένας συνεργάτης λογοδοσίας σε ένα κολάρο -λαμπρό!

Το παραδοσιακό παίρνει ένα makeover
Χρησιμοποίησε για να γίνει δεκτό ότι όλα τα παραδοσιακά κτηνιατρικά όργανα είχαν μια γενική εμφάνιση καθώς και την αίσθηση … ευτυχώς, έχουν περάσει οι ημέρες λίγων επιλογών. Τώρα, από τα στηθοσκόπια έως τα μικροσκόπια έχουν γεύση, καθώς και από τους εκθέτες NAVC αγκαλιάζουν τα παλτά τους από πολλά χρώματα.

Για παράδειγμα, το στυλ μπορεί να μην είναι κάτι που συνήθως συνδέεται με σταθοσκόπια, ωστόσο η ποικιλία των προϊόντων που παράγονται από το UltraScope έχει μετατρέψει τις παραδοσιακές έννοιες των στηθοσκόπων για τους κτηνιάτρους, καθώς και υποστηρίζονται από εγγυήσεις ζωής.

Ακόμη και το μικροσκόπιο έγινε ελκυστικό στο συνέδριο NAVC. Επιθεωρήστε αυτό το πανέμορφο πλάσμα, τη σειρά M10T-MCS που παράγεται από τα Swift Optical Instruments. Ποτέ δεν έχετε ούρα καθώς και δείγματα αίματος ήταν τόσο απλά να δείτε με αυτό το tablet συμβατό με über.

Ένα άλλο ενδιαφέρον προϊόν για τους ασθενείς με κτηνίατρο είναι ένας αντικαταστάτης του παραδοσιακού κώνου. Κρατήστε το Fido από το ξύσιμο, καθώς και να βλάψει τον εαυτό του με ένα ιατρικό πουκάμισο κατοικίδιων ζώων. Η ποικιλία πουκάμισων σε μέγεθος, παρέχοντας τα κατοικίδια με περισσότερη άνεση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης.

Η Hill’s Pet Nutrition, Inc. είχε μια εντυπωσιακή και εμπλοκή εμπειρίας βαθμού 360 °, ξεκινώντας από μια ενσωματωμένη επίδειξη σε στυλ τεσσάρων λεπτών, όπου ένα πανέμορφο βίντεο τραβάει τα καρδιακά-φωτίζοντας το πρόβλημα της δυσκολίας των κατοικίδιων ζώων από ακραία φαγούρα σε TMI ευερέθιστα έντερα. Υποστηριζόμενη από την επιστημονική έρευνα, η επιχείρηση ασχολήθηκε με διαφορετικά προβλήματα υγείας και ευεξίας ένα προς ένα με μια νέα σειρά προϊόντων διατροφής κατοικίδιων ζώων που ονομάζεται Derm Defense, το καθένα στοχεύει ένα συγκεκριμένο ζήτημα για να βοηθήσει το PUP. Μετά την επίδειξη, έβαλα ένα latte σε ένα γκουρμέ καφέ, όπου οι πράκτορες ήταν επιμελώς σε ετοιμότητα για τις ερωτήσεις του προϊόντος απόκρισης – καθ ‘όλη τη διάρκεια ενός θεατρικού, παρέχοντας μια προσωπική πινελιά.

Τον Φεβρουάριο, το Goodnewsforpets.com θα έχει το προσκήνιο στα δόντια για το τεριέ σας, προς τιμήν της οδοντικής περίθαλψης για την οδοντιατρική υγεία και την ευεξία του Μήνα “- μια εκστρατεία που ο δημιουργός μας και ο εκδότης παρήγαγαν πριν από πολλά χρόνια. Ως teaser επισκεφθήκαμε τις επιχειρήσεις στο show που εργάζονταν στην οδοντιατρική υγιεινή, καθώς και να συνεχίσουν να εντυπωσιάζονται από την ποικιλία των προϊόντων που παρουσιάζονται. Συγκεκριμένα, το Milkbone έχει παράγει μπισκότα σκυλιών που ονομάζονται βουρτσίσματα μασών, νέες λιχουδιές με μέντα. μάχεται την κακή αναπνοή, αλλά δοκιμάζοντας νόστιμο, μπορεί να είναι ένα win-win για τους γονείς των κατοικίδιων ζώων.

Στη συνέχεια, θα αναφέρουμε από το Δυτικό Κτηνιατρικό Συνέδριο, που θα συμμορφωθεί με την Worldwide Pet Expo. Συνεχίστε να συμμορφώνεστε με το GoodNewsForpets Show Protection, καθώς και να μην αφήσετε τα σχόλια εδώ στις προτιμώμενες ανακαλύψεις σας στο φετινό σεμινάριο NAVC #NAVC2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Pet medications as well as your nursing or expecting pet

AddThis Sharing ButtonsShare to FacebookFacebookFacebookShare to TwitterTwitterTwitterShare to PinterestPinterestPinterestShare to MoreAddThisMore4 October is American Pharmacists Month. during this time, we are expected to remind the American public of the value

[Giveaway] Μήνας κατανόησης του πόνου ζώων

addThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddThismore11 Πάνω από 45 εκατομμύρια γάτες καθώς και σκυλιά στην εμπειρία των Ηνωμένων Πολιτειών από οξύ καθώς και χρόνιο

CheckUp wellness test for Dogs evaluation as well as Giveaway

Leave a comment to go into to Win a free CheckUp Kit Note: This evaluation is sponsored by shoreline Global. Coastline worldwide is providing away three CheckUp at-home wellness tests